Tarot
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- odpalskreta
- ToTylkoHermes
Re: Tarot
Możecie do mnie pisać na Ig odpalskreta (don’t judge xd) to mogę wam postawić tylko dopiszcie że jesteście z forum
Ja mam kilka pytan. Od niedawna zaczalem przygode z tarorem ale interesowalem sie od dawna. Ma ktos moze jakies porady? Jakies ksiazki do polecenia? Czego nie robic? Czesto tez ogladam live na tiktoku roznych wrozek ale wie ktos moze jak zobaczyc ze ktos po prostu sciemnia? Bylbym wdzieczny za odpowiedz:))
Ja dam jedna radę, włącz sobie TT i zobacz te wróżki. Ściema goni ściemę za tapki i wysyłanie giftów.rtcdrgz pisze: ↑pn maja 11, 2026 1:10 am Ja mam kilka pytan. Od niedawna zaczalem przygode z tarorem ale interesowalem sie od dawna. Ma ktos moze jakies porady? Jakies ksiazki do polecenia? Czego nie robic? Czesto tez ogladam live na tiktoku roznych wrozek ale wie ktos moze jak zobaczyc ze ktos po prostu sciemnia? Bylbym wdzieczny za odpowiedz:))
- odpalskreta
- ToTylkoHermes
Napisz do mnie na ig to ci powiem co i jakrtcdrgz pisze: ↑pn maja 11, 2026 1:10 am Ja mam kilka pytan. Od niedawna zaczalem przygode z tarorem ale interesowalem sie od dawna. Ma ktos moze jakies porady? Jakies ksiazki do polecenia? Czego nie robic? Czesto tez ogladam live na tiktoku roznych wrozek ale wie ktos moze jak zobaczyc ze ktos po prostu sciemnia? Bylbym wdzieczny za odpowiedz:))
- odpalskreta
- ToTylkoHermes
Hej hej
Czy jest tu jakaś osoba która postawiłaby mi tarota? Chcualam sobie sama postawić ale to nie ka żadnego sensu, bo jest to dla mnie nieczytelne I nie obiektywne
Czy jest tu jakaś osoba która postawiłaby mi tarota? Chcualam sobie sama postawić ale to nie ka żadnego sensu, bo jest to dla mnie nieczytelne I nie obiektywne
hej, napisałam do Ciebie na instagramie, ale jest powiadomienie, że nie mogę wysłać wiadomościodpalskreta pisze: ↑sob maja 09, 2026 8:19 pm Możecie do mnie pisać na Ig odpalskreta (don’t judge xd) to mogę wam postawić tylko dopiszcie że jesteście z forum
- odpalskreta
- ToTylkoHermes
Tarot mnie przeraża, sprawdziło mi się każde pytania które zadałam z odpowiedzią tak/nie. Albo pytania kiedy wydarzy się coś… jak dopiero zaczynałam i nie wiedzialam że nie można zadawać kilka razy tego samego pytania i zapytałam się 2 raz o to samo to przy tasowaniu nagle sama z siebie wypadła mi ta sama karta co wcześniej 
Czyli są różne szkoły, bo jedni mówią, żeby nie zadawać pytań tak/nie, a drudzy, że możnarpaulinka pisze: ↑pn lip 27, 2026 4:24 pm Tarot mnie przeraża, sprawdziło mi się każde pytania które zadałam z odpowiedzią tak/nie. Albo pytania kiedy wydarzy się coś… jak dopiero zaczynałam i nie wiedzialam że nie można zadawać kilka razy tego samego pytania i zapytałam się 2 raz o to samo to przy tasowaniu nagle sama z siebie wypadła mi ta sama karta co wcześniej![]()
Dziwne, bo tarot nie odpowiada tak/nie. Silna autosugestia?rpaulinka pisze: ↑pn lip 27, 2026 4:24 pm Tarot mnie przeraża, sprawdziło mi się każde pytania które zadałam z odpowiedzią tak/nie. Albo pytania kiedy wydarzy się coś… jak dopiero zaczynałam i nie wiedzialam że nie można zadawać kilka razy tego samego pytania i zapytałam się 2 raz o to samo to przy tasowaniu nagle sama z siebie wypadła mi ta sama karta co wcześniej![]()
- odpalskreta
- ToTylkoHermes