Start
Mój profil

Tarot

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
odpalskreta
Samarka

Re: Tarot

Post autor: odpalskreta »

Możecie do mnie pisać na Ig odpalskreta (don’t judge xd) to mogę wam postawić tylko dopiszcie że jesteście z forum
Awatar użytkownika
rtcdrgz
RoyalBaby

Post autor: rtcdrgz »

Ja mam kilka pytan. Od niedawna zaczalem przygode z tarorem ale interesowalem sie od dawna. Ma ktos moze jakies porady? Jakies ksiazki do polecenia? Czego nie robic? Czesto tez ogladam live na tiktoku roznych wrozek ale wie ktos moze jak zobaczyc ze ktos po prostu sciemnia? Bylbym wdzieczny za odpowiedz:))
Penance
RARY
Instagram: youwouldliketoknow

Post autor: Penance »

rtcdrgz pisze: pn maja 11, 2026 1:10 am Ja mam kilka pytan. Od niedawna zaczalem przygode z tarorem ale interesowalem sie od dawna. Ma ktos moze jakies porady? Jakies ksiazki do polecenia? Czego nie robic? Czesto tez ogladam live na tiktoku roznych wrozek ale wie ktos moze jak zobaczyc ze ktos po prostu sciemnia? Bylbym wdzieczny za odpowiedz:))
Ja dam jedna radę, włącz sobie TT i zobacz te wróżki. Ściema goni ściemę za tapki i wysyłanie giftów.
em dash energy ]:->
Awatar użytkownika
odpalskreta
Samarka

Post autor: odpalskreta »

rtcdrgz pisze: pn maja 11, 2026 1:10 am Ja mam kilka pytan. Od niedawna zaczalem przygode z tarorem ale interesowalem sie od dawna. Ma ktos moze jakies porady? Jakies ksiazki do polecenia? Czego nie robic? Czesto tez ogladam live na tiktoku roznych wrozek ale wie ktos moze jak zobaczyc ze ktos po prostu sciemnia? Bylbym wdzieczny za odpowiedz:))
Napisz do mnie na ig to ci powiem co i jak