Start
Mój profil

Tarot

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
odpalskreta
ToTylkoHermes

Re: Tarot

Post autor: odpalskreta »

Możecie do mnie pisać na Ig odpalskreta (don’t judge xd) to mogę wam postawić tylko dopiszcie że jesteście z forum
Awatar użytkownika
rtcdrgz
RoyalBaby

Post autor: rtcdrgz »

Ja mam kilka pytan. Od niedawna zaczalem przygode z tarorem ale interesowalem sie od dawna. Ma ktos moze jakies porady? Jakies ksiazki do polecenia? Czego nie robic? Czesto tez ogladam live na tiktoku roznych wrozek ale wie ktos moze jak zobaczyc ze ktos po prostu sciemnia? Bylbym wdzieczny za odpowiedz:))
Penance
RARY
Instagram: youwouldliketoknow

Post autor: Penance »

rtcdrgz pisze: pn maja 11, 2026 1:10 am Ja mam kilka pytan. Od niedawna zaczalem przygode z tarorem ale interesowalem sie od dawna. Ma ktos moze jakies porady? Jakies ksiazki do polecenia? Czego nie robic? Czesto tez ogladam live na tiktoku roznych wrozek ale wie ktos moze jak zobaczyc ze ktos po prostu sciemnia? Bylbym wdzieczny za odpowiedz:))
Ja dam jedna radę, włącz sobie TT i zobacz te wróżki. Ściema goni ściemę za tapki i wysyłanie giftów.
Awatar użytkownika
odpalskreta
ToTylkoHermes

rtcdrgz pisze: pn maja 11, 2026 1:10 am Ja mam kilka pytan. Od niedawna zaczalem przygode z tarorem ale interesowalem sie od dawna. Ma ktos moze jakies porady? Jakies ksiazki do polecenia? Czego nie robic? Czesto tez ogladam live na tiktoku roznych wrozek ale wie ktos moze jak zobaczyc ze ktos po prostu sciemnia? Bylbym wdzieczny za odpowiedz:))
Napisz do mnie na ig to ci powiem co i jak
Awatar użytkownika
odpalskreta
ToTylkoHermes

Hej hej
Czy jest tu jakaś osoba która postawiłaby mi tarota? Chcualam sobie sama postawić ale to nie ka żadnego sensu, bo jest to dla mnie nieczytelne I nie obiektywne
diesopal
RoyalBaby

Post autor: diesopal »

odpalskreta pisze: sob maja 09, 2026 8:19 pm Możecie do mnie pisać na Ig odpalskreta (don’t judge xd) to mogę wam postawić tylko dopiszcie że jesteście z forum
hej, napisałam do Ciebie na instagramie, ale jest powiadomienie, że nie mogę wysłać wiadomości :(
Awatar użytkownika
odpalskreta
ToTylkoHermes

diesopal pisze: pt lip 24, 2026 9:25 am hej, napisałam do Ciebie na instagramie, ale jest powiadomienie, że nie mogę wysłać wiadomości :(
Spróbuj napisac do mnie tutaj
Awatar użytkownika
amica90
Tysiąc róż

Post autor: amica90 »

Ja od tygodnia uczę się tarota i nieźle się wkręciłam. Kupiłam karty Ridera Waite'a, są przepiękne.
Jestem mega ciekawa tej nauki i nie mogę się doczekać aż przerobię wszystkie karty.
🍿🍿🍿
rpaulinka
Mokra Włoszka

Post autor: rpaulinka »

Tarot mnie przeraża, sprawdziło mi się każde pytania które zadałam z odpowiedzią tak/nie. Albo pytania kiedy wydarzy się coś… jak dopiero zaczynałam i nie wiedzialam że nie można zadawać kilka razy tego samego pytania i zapytałam się 2 raz o to samo to przy tasowaniu nagle sama z siebie wypadła mi ta sama karta co wcześniej 😳
Awatar użytkownika
amica90
Tysiąc róż

rpaulinka pisze: pn lip 27, 2026 4:24 pm Tarot mnie przeraża, sprawdziło mi się każde pytania które zadałam z odpowiedzią tak/nie. Albo pytania kiedy wydarzy się coś… jak dopiero zaczynałam i nie wiedzialam że nie można zadawać kilka razy tego samego pytania i zapytałam się 2 raz o to samo to przy tasowaniu nagle sama z siebie wypadła mi ta sama karta co wcześniej 😳
Czyli są różne szkoły, bo jedni mówią, żeby nie zadawać pytań tak/nie, a drudzy, że można 👀🫠
🍿🍿🍿
Penance
RARY
Instagram: youwouldliketoknow

Post autor: Penance »

rpaulinka pisze: pn lip 27, 2026 4:24 pm Tarot mnie przeraża, sprawdziło mi się każde pytania które zadałam z odpowiedzią tak/nie. Albo pytania kiedy wydarzy się coś… jak dopiero zaczynałam i nie wiedzialam że nie można zadawać kilka razy tego samego pytania i zapytałam się 2 raz o to samo to przy tasowaniu nagle sama z siebie wypadła mi ta sama karta co wcześniej 😳
Dziwne, bo tarot nie odpowiada tak/nie. Silna autosugestia?
Awatar użytkownika
amica90
Tysiąc róż

Swoją drogą nie wiem czy stawianie sobie samemu tarota ma sens, bo ciężko być obiektywnym wobec siebie (lub kogoś, kogo znamy).
🍿🍿🍿
rpaulinka
Mokra Włoszka

Post autor: rpaulinka »

Penance pisze: pn lip 27, 2026 5:47 pm Dziwne, bo tarot nie odpowiada tak/nie. Silna autosugestia?
Ja interpretowałam to w sposób taki że są karty pozytywne jako tak np kochankowie i negatywne czyli np wszystkie miecze, sprawdziło i przewidziało mi się wszystko
Awatar użytkownika
odpalskreta
ToTylkoHermes

amica90 pisze: pn lip 27, 2026 6:39 pm Swoją drogą nie wiem czy stawianie sobie samemu tarota ma sens, bo ciężko być obiektywnym wobec siebie (lub kogoś, kogo znamy).
Jak dla mnie stawianie samemu sobie nie ma sensu. Ostatnio probowalam, to nie potrafiłam nagle żadnej karty rozczytać xd