Tarot
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- odpalskreta
- Samarka
Re: Tarot
Możecie do mnie pisać na Ig odpalskreta (don’t judge xd) to mogę wam postawić tylko dopiszcie że jesteście z forum
Ja mam kilka pytan. Od niedawna zaczalem przygode z tarorem ale interesowalem sie od dawna. Ma ktos moze jakies porady? Jakies ksiazki do polecenia? Czego nie robic? Czesto tez ogladam live na tiktoku roznych wrozek ale wie ktos moze jak zobaczyc ze ktos po prostu sciemnia? Bylbym wdzieczny za odpowiedz:))
Ja dam jedna radę, włącz sobie TT i zobacz te wróżki. Ściema goni ściemę za tapki i wysyłanie giftów.rtcdrgz pisze: ↑pn maja 11, 2026 1:10 am Ja mam kilka pytan. Od niedawna zaczalem przygode z tarorem ale interesowalem sie od dawna. Ma ktos moze jakies porady? Jakies ksiazki do polecenia? Czego nie robic? Czesto tez ogladam live na tiktoku roznych wrozek ale wie ktos moze jak zobaczyc ze ktos po prostu sciemnia? Bylbym wdzieczny za odpowiedz:))
em dash energy ![Wanda ]:->](./images/smilies/evil.png)
- odpalskreta
- Samarka
Napisz do mnie na ig to ci powiem co i jakrtcdrgz pisze: ↑pn maja 11, 2026 1:10 am Ja mam kilka pytan. Od niedawna zaczalem przygode z tarorem ale interesowalem sie od dawna. Ma ktos moze jakies porady? Jakies ksiazki do polecenia? Czego nie robic? Czesto tez ogladam live na tiktoku roznych wrozek ale wie ktos moze jak zobaczyc ze ktos po prostu sciemnia? Bylbym wdzieczny za odpowiedz:))