Tanie perfumy
Moderator: verysweetcherryRe: Tanie perfumy
Jakie możecie polecić słodkie zapachy ?
-
- Willa z basenem
Jeśli chodzi o te tańsze to Britney Spears fantasy. Pachną jak cukierki, 100 ml można kupić za mniej niż 100 zł. W rossmanie niezłe są te perfumetki adopt jedna 30 ml kosztuje około 40 zł. Mi się podoba zapach coco vanille i vanilla bourbon, słodkie i fajne. Ładna jest tez mgiełka miss so twilight kiss vanilla fudge milkshake, takie jasno fioletowe opakowanie. Jest teraz na promce za 22 zł w rossmanie, kupiłam ją parę miesięcy temu i pachnie dosłownie jak budyń waniliowy i jak na mgiełkę jest dość trwała.
-
- Mokra Włoszka
-
- Channelka
A jak z trwałością? Z słodkości mam w domu pink sugar i naprawdę trzeba z nim uważać zwłaszcza w pracytwojastaraszmata pisze: ↑pn paź 28, 2024 3:22 pm Bardzo tani, bardzo słodki
https://www.notino.pl/jeanne-arthes/bou ... la-kobiet/
-
- Mokra Włoszka
Ja psikam tylko raz, bo są bardzo intensywne, ale po jakichś 4-5h już zaczynają powoli słabnąć.Jakostaktobylo pisze: ↑wt paź 29, 2024 11:14 am A jak z trwałością? Z słodkości mam w domu pink sugar i naprawdę trzeba z nim uważać zwłaszcza w pracy
-
- ŚpioszkiKenzo
Laskiii mam do sprzedania nowe perfumy zakupione wczoraj na notino, Rabanne Million Gold, 50 ml, za 350 zł. Mogę przedstawić fakturę. Zapach wąchałam dziś w sephorze i jednak mi nie podszedł a była promka dlatego wzięłam w ciemno
-
- ToTylkoHermes
Cześć dziewczyny, szukam i nie mogę znaleźć, pomyślałam, że może któraś z Was będzie się orientowała
Taniocha, perfumy z action, ale bardzo podpasował mi zapach
„Ignance” marki Floyessa, Google milczy, a jak już są filmy o odpowiednikach, to do tego nie ma nazwy
Trochę okrągły flakon. Może któraś zna i wie, jak się nazywa droższy odpowiednik?
Wąchałam chance od Chanel ale dla mnie pachnie trochę inaczej, więc chyba pudło
„Ignance” marki Floyessa, Google milczy, a jak już są filmy o odpowiednikach, to do tego nie ma nazwy
Trochę okrągły flakon. Może któraś zna i wie, jak się nazywa droższy odpowiednik?
-
- LouiBag
Znalazłam 2 informacje, że jest podobieństwo do J‘adore i ChloeMarkal1207 pisze: ↑czw paź 31, 2024 10:45 am Cześć dziewczyny, szukam i nie mogę znaleźć, pomyślałam, że może któraś z Was będzie się orientowała
- Dora_Diamant
- Naczelny Zapierdalacz
znacie jakieś trwałe perfumy o zapachu wanilii?
(ノ´ヮ´)ノ*: ・゚
Perfumy od Billie Eilish te złote, bardzo przyjemnie waniliowe i trwale. Podobno ich tańsza alternatywa to Lattafa Nebras która jest 1:1 (ale nie wachalam jej, wiec nie potwierdze).
-
- Gacie z oceanu
Szczerze, nie spodziewałam się że sama kiedyś kupię i polecę ale perfumy Pani Walewska, białe i różowe, są tak cudowne i mega trwałe, czuję je ciągle na sobie a zapach utrzymuje się cały dzień
-
- Channelka
Biała Pani Walewska to cudo, uwielbiam za groszeodpalskreta pisze: ↑wt sty 14, 2025 10:34 pm Szczerze, nie spodziewałam się że sama kiedyś kupię i polecę ale perfumy Pani Walewska, białe i różowe, są tak cudowne i mega trwałe, czuję je ciągle na sobie a zapach utrzymuje się cały dzień
Myślę że spodobałby Ci się również tom tailor modern spirit, są jeszcze bardziej trwałe i takie,, czyste ,,
Joanna Krupa Everyday show
Christian Dior - Hypnotic Poison
Kiedyś Avon miał bardzo trwałe perfumy. Nie wiem jak jest teraz, ale widzę, że nadal mają kultowe zapachy, które pamiętam sprzed lat (np. mój ulubiony Perceive), więc może trzymają poziom
Obecnie kolekcjonuję zapachy 4711, ale to wody kolońskie, więc wiadomo - trochę mniej trwałe. Mój ulubiony zapach na ten moment to brzoskwinia z kolendrą
Obecnie kolekcjonuję zapachy 4711, ale to wody kolońskie, więc wiadomo - trochę mniej trwałe. Mój ulubiony zapach na ten moment to brzoskwinia z kolendrą
-
- Channelka
Percive, attraction, ttd to takie stałe klasyki a avon maxima to dla mnie zamiennik bucika od KarolinyBrida pisze: ↑pn sty 27, 2025 11:34 am Kiedyś Avon miał bardzo trwałe perfumy. Nie wiem jak jest teraz, ale widzę, że nadal mają kultowe zapachy, które pamiętam sprzed lat (np. mój ulubiony Perceive), więc może trzymają poziom
Tak, też go używałam dlatego, że do złudzenia przypominał mi HerrereJakostaktobylo pisze: ↑pn sty 27, 2025 2:44 pm Percive, attraction, ttd to takie stałe klasyki a avon maxima to dla mnie zamiennik bucika od Karoliny
-
- Gacie z oceanu
Ariana grande mod vanilla bądź lataffa yara różowa, przecudowne zapachy