Start
Mój profil

Tanie perfumy

Moderator: verysweetcherry
Atena82
Ciastko

Re: Tanie perfumy

Post autor: Atena82 »

Jakie możecie polecić słodkie zapachy ?
ariana1422
Willa z basenem

Post autor: ariana1422 »

Atena82 pisze: pn paź 28, 2024 8:42 am Jakie możecie polecić słodkie zapachy ?
Jeśli chodzi o te tańsze to Britney Spears fantasy. Pachną jak cukierki, 100 ml można kupić za mniej niż 100 zł. W rossmanie niezłe są te perfumetki adopt jedna 30 ml kosztuje około 40 zł. Mi się podoba zapach coco vanille i vanilla bourbon, słodkie i fajne. Ładna jest tez mgiełka miss so twilight kiss vanilla fudge milkshake, takie jasno fioletowe opakowanie. Jest teraz na promce za 22 zł w rossmanie, kupiłam ją parę miesięcy temu i pachnie dosłownie jak budyń waniliowy i jak na mgiełkę jest dość trwała.
twojastaraszmata
Mokra Włoszka

Post autor: twojastaraszmata »

Atena82 pisze: pn paź 28, 2024 8:42 am Jakie możecie polecić słodkie zapachy ?
Bardzo tani, bardzo słodki
https://www.notino.pl/jeanne-arthes/bou ... la-kobiet/
Jakostaktobylo
Channelka

Post autor: Jakostaktobylo »

twojastaraszmata pisze: pn paź 28, 2024 3:22 pm Bardzo tani, bardzo słodki
https://www.notino.pl/jeanne-arthes/bou ... la-kobiet/
A jak z trwałością? Z słodkości mam w domu pink sugar i naprawdę trzeba z nim uważać zwłaszcza w pracy 😅
twojastaraszmata
Mokra Włoszka

Post autor: twojastaraszmata »

Jakostaktobylo pisze: wt paź 29, 2024 11:14 am A jak z trwałością? Z słodkości mam w domu pink sugar i naprawdę trzeba z nim uważać zwłaszcza w pracy 😅
Ja psikam tylko raz, bo są bardzo intensywne, ale po jakichś 4-5h już zaczynają powoli słabnąć.
niebieskislon
ŚpioszkiKenzo

Post autor: niebieskislon »

Laskiii mam do sprzedania nowe perfumy zakupione wczoraj na notino, Rabanne Million Gold, 50 ml, za 350 zł. Mogę przedstawić fakturę. Zapach wąchałam dziś w sephorze i jednak mi nie podszedł a była promka dlatego wzięłam w ciemno
Markal1207
ToTylkoHermes

Post autor: Markal1207 »

Cześć dziewczyny, szukam i nie mogę znaleźć, pomyślałam, że może któraś z Was będzie się orientowała

Taniocha, perfumy z action, ale bardzo podpasował mi zapach

„Ignance” marki Floyessa, Google milczy, a jak już są filmy o odpowiednikach, to do tego nie ma nazwy

Trochę okrągły flakon. Może któraś zna i wie, jak się nazywa droższy odpowiednik?
Wąchałam chance od Chanel ale dla mnie pachnie trochę inaczej, więc chyba pudło
lavinia123
LouiBag

Post autor: lavinia123 »

Markal1207 pisze: czw paź 31, 2024 10:45 am Cześć dziewczyny, szukam i nie mogę znaleźć, pomyślałam, że może któraś z Was będzie się orientowała

Taniocha, perfumy z action, ale bardzo podpasował mi zapach

„Ignance” marki Floyessa, Google milczy, a jak już są filmy o odpowiednikach, to do tego nie ma nazwy

Trochę okrągły flakon. Może któraś zna i wie, jak się nazywa droższy odpowiednik?
Wąchałam chance od Chanel ale dla mnie pachnie trochę inaczej, więc chyba pudło
Znalazłam 2 informacje, że jest podobieństwo do J‘adore i Chloe
Awatar użytkownika
Dora_Diamant
ZdalnaFanka

Post autor: Dora_Diamant »

znacie jakieś trwałe perfumy o zapachu wanilii?
(ノ´ヮ´)ノ*: ・゚
Mieszanka
Mokra Włoszka

Post autor: Mieszanka »

Dora_Diamant pisze: pn sty 13, 2025 7:26 pm znacie jakieś trwałe perfumy o zapachu wanilii?
Perfumy od Billie Eilish te złote, bardzo przyjemnie waniliowe i trwale. Podobno ich tańsza alternatywa to Lattafa Nebras która jest 1:1 (ale nie wachalam jej, wiec nie potwierdze).
odpalskreta
Channelka

Post autor: odpalskreta »

Szczerze, nie spodziewałam się że sama kiedyś kupię i polecę ale perfumy Pani Walewska, białe i różowe, są tak cudowne i mega trwałe, czuję je ciągle na sobie a zapach utrzymuje się cały dzień
Jakostaktobylo
Channelka

Post autor: Jakostaktobylo »

odpalskreta pisze: wt sty 14, 2025 10:34 pm Szczerze, nie spodziewałam się że sama kiedyś kupię i polecę ale perfumy Pani Walewska, białe i różowe, są tak cudowne i mega trwałe, czuję je ciągle na sobie a zapach utrzymuje się cały dzień
Biała Pani Walewska to cudo, uwielbiam za grosze
Myślę że spodobałby Ci się również tom tailor modern spirit, są jeszcze bardziej trwałe i takie,, czyste ,,
paniusia
LouiBag

Post autor: paniusia »

Dora_Diamant pisze: pn sty 13, 2025 7:26 pm znacie jakieś trwałe perfumy o zapachu wanilii?
Joanna Krupa Everyday show
Kariiina
Skarpeta Rakieta

Post autor: Kariiina »

Glantier ma bardzo trwałe odpowiedniki oryginałów.