Stara a głupia

Poznajmy się!

Moderator: verysweetcherry

Kuki123
ŚpioszkiKenzo

Stara a głupia

Post autor: Kuki123 »

Cześć!
Dziewczyny, w tym roku kończę 34 lata, od 2 lat pracuje w obecnej pracy i już pierwszego dnia zauważyłam jego - nazwijmy go Stefan. Totalnie mój typ. Zauważyłam, że codziennie szlam do pracy i liczyłam go spotkać (choć przy nim zachowuje się jak Marinette przy Adrianie z biedronki i czarnego kota) i serio nie umiem z nim rozmawiać.
Dziś dowiedziałam się, że się zwalnia, a ja nawet nie miałam odwagi dodać go do znajomych na fb czy LinkedIn 🤦🤦🤦 myślę, że on nie zwraca na mnie uwagi więc tym bardziej patowa sprawa.
Jak wybić go sobie z głowy??
twojastaraszmata
Mokra Włoszka

Post autor: twojastaraszmata »

Jak przestaniesz go widywać, to po jakimś czasie samo Ci przejdzie.
korima
Ciastko

Post autor: korima »

Działaj, albo żałuj do konca życia :)
lalisa
RiczAsFak

Post autor: lalisa »

Dlaczego w ogóle jesteś nim zainteresowana, skoro nawet nie umiecie ze soba rozmawiać? Rozumiem, że dobrze wygląda, ale to chyba trochę mało, żeby aż tak fiksować B)
Ja bym go dodała na Li jak gdyby nigdy nic tak jak się dodaje mnóstwo osób. Na prywatnym fejsie bym go nie dodawała.
Kuki123
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Kuki123 »

Ciężko wytłumaczyć, czemu jestem nim zainteresowana. Rozmawialiśmy kilka razy, widzę też, jak traktuje innych, jakie ma pasję itp. Nie ma go już ponad miesiąc a ja dalej o nim myślę. Straciłam jakas chęć do pracy (tutaj kilka przyczyn, nie tylko on).
Wierzę, że jeśli jest mi pisany to się jeszcze w życiu spotkamy :)
Kobieteria
Channelka

Post autor: Kobieteria »

Jeśli rozmawialiście kilka razy, dlaczego nie spróbujesz zagadnąć go (o cokolwiek) na fejsie?
Nawet jeśli nic z tego nie będzie, przecież nie pracujecie już razem - zakładając, że coś pójdzie nie po twojej myśli nie jesteś narażona na nieprzyjemności związane z przymusowym spotykaniem się w miejscu pracy. Innymi słowy - niczym nie ryzykujesz, a możesz zyskać.
Ja bym próbowała.
Nemeton420
RoyalBaby

Post autor: Nemeton420 »

Wystarczy mówić sobie „cześć” by nie było kaszaną dodać tą osobę na fb, więc luz. Żeby było Ci łatwiej możesz sobie odświeżyć profilówkę, pomaga to się poczuć pewniej jak dodajesz zdjęcie na którym czujesz, że wyglądasz atrakcyjnie.

Powodzenia :) Nikt nie jest za stary by spotkać nową miłość.