Bartłomiej Blacha
Moderator: verysweetcherry
-
- PrinTu
Bartłomiej Blacha
Gdyby jakimś cudem ktoś jeszcze nie wiedział o kogo chodzi - facet w wiosce pod Biłgorajem zamordował swojego brata i ojca w tegoroczne wakacje, uciekł ze szpitala psychiatrycznego do którego trafił po nieudanej próbie samobójczej i od kilku dni skutecznie bawi się z policją w chowanego.
Co sądzicie o całej sprawie? Myślicie, że realnym jest, aby dał radę samodzielnie odgiąć kratę w łazienkowym oknie? Waszym zdaniem jego ucieczka była zaplanowana, czy to totalny spontan?
Co sądzicie o całej sprawie? Myślicie, że realnym jest, aby dał radę samodzielnie odgiąć kratę w łazienkowym oknie? Waszym zdaniem jego ucieczka była zaplanowana, czy to totalny spontan?
-
- Collagen z chlorellą
KrwawaMary pisze: ↑pn paź 14, 2024 8:24 pm Gdyby jakimś cudem ktoś jeszcze nie wiedział o kogo chodzi - facet w wiosce pod Biłgorajem zamordował swojego brata i ojca w tegoroczne wakacje, uciekł ze szpitala psychiatrycznego do którego trafił po nieudanej próbie samobójczej i od kilku dni skutecznie bawi się z policją w chowanego.
Szczerze to ja nie wiem co myśleć. Z jednej strony w Gdyni szukali „KOMANDOSA SURVIVALOWCA” który umarł w dniu ucieczki w bagnie koło domu, a z drugiej strony bezrobotny Jacek Jaworek skutecznie się kilka lat ukrywał. Na dwoje babka wróżyła. A skąd wiadomo że uciekł przez kratę w oknie ?
-
- PrinTu
Podali to jako oficjalne info. Wyszedł do łazienki, tam odgiął kratę i w ten sposób się wydostał.
-
- Collagen z chlorellą
-
- PrinTu
Ogólnie ciekawym dla mnie jest, że nie przebywał na oddziale zamkniętym
-
- PrinTu
Podobno planował iść na Ukrainę
Kilkanaście lat temu jak szłam rano na zajęcia na uczelnię spotkałam na swojej ulicy bosego mężczyznę w piżamie trzymającego swój własny worek na mocz. Mieszkałam obok końcowego przystanku, na którym zatrzymywały się autobusy jadące m.in. ze szpitala psychiatrycznego. Facet sobie wyszedł i nikt nie zauważył, więc myślę, że wszystko jest możliwe.
-
- PrinTu
Tyle, że Blachy pilnowało dwóch funkcjonariuszy służby więziennejanilo pisze: ↑pt paź 18, 2024 1:14 am Kilkanaście lat temu jak szłam rano na zajęcia na uczelnię spotkałam na swojej ulicy bosego mężczyznę w piżamie trzymającego swój własny worek na mocz. Mieszkałam obok końcowego przystanku, na którym zatrzymywały się autobusy jadące m.in. ze szpitala psychiatrycznego. Facet sobie wyszedł i nikt nie zauważył, więc myślę, że wszystko jest możliwe.