Endokrynolog
Moderator: verysweetcherry
Endokrynolog
Hej dziewczyny,
pomyślałam żeby zrobić zbiorczy wątek o tym jakiego endokrynologa polecacie w danym mieście / województwie. Niestety często można trafić na średnich lekarzy, a tak możemy się podzielić swoimi opiniami
pomyślałam żeby zrobić zbiorczy wątek o tym jakiego endokrynologa polecacie w danym mieście / województwie. Niestety często można trafić na średnich lekarzy, a tak możemy się podzielić swoimi opiniami
-
- Ciastko
Szukam Katowice i okolice
-
- Gacie z oceanu
Dr Jakub Bukowczan... chociaż on to chyba już celebrytą od odchudzania ludzi został i nie ma terminu się do niego dostać
-
- Koczkodan
A w Lublinie i Warszawie kogo znacie?
Przede wszystkim kogoś, kto dojdzie do przyczyny trądziku, wypadania wlosów i nie zbagatelizuje? Trafiam tylko na takich co głownie leczą hormony jeśli kobieta chce zajść w ciążę i jest bezpłodna, a ja już po ciąży i bagatelizują trądzik i wypadanie włosów.
Przede wszystkim kogoś, kto dojdzie do przyczyny trądziku, wypadania wlosów i nie zbagatelizuje? Trafiam tylko na takich co głownie leczą hormony jeśli kobieta chce zajść w ciążę i jest bezpłodna, a ja już po ciąży i bagatelizują trądzik i wypadanie włosów.
Ja też bym chciała poznać dobrego w Warszawie.od kilku lat szukam i nikt nie pomagabarbararoszponka pisze: ↑śr paź 09, 2024 12:38 am A w Lublinie i Warszawie kogo znacie?
-
- SushiRoll
w Warszawie dr Januszkiewicz-Caulier
-
- Koczkodan
dziękuję za cenny namiar!