pomyślałam żeby zrobić zbiorczy wątek o tym jakiego endokrynologa polecacie w danym mieście / województwie. Niestety często można trafić na średnich lekarzy, a tak możemy się podzielić swoimi opiniami
Endokrynolog
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Endokrynolog
Hej dziewczyny,
pomyślałam żeby zrobić zbiorczy wątek o tym jakiego endokrynologa polecacie w danym mieście / województwie. Niestety często można trafić na średnich lekarzy, a tak możemy się podzielić swoimi opiniami
-
Pudelkopozapalkach
- Ciastko
Szukam Katowice i okolice
-
kenkeczuoki
- SkrzydełkaZhooters
Dr Jakub Bukowczan... chociaż on to chyba już celebrytą od odchudzania ludzi został i nie ma terminu się do niego dostać 
-
barbararoszponka
- LouiBag
A w Lublinie i Warszawie kogo znacie?
Przede wszystkim kogoś, kto dojdzie do przyczyny trądziku, wypadania wlosów i nie zbagatelizuje? Trafiam tylko na takich co głownie leczą hormony jeśli kobieta chce zajść w ciążę i jest bezpłodna, a ja już po ciąży i bagatelizują trądzik i wypadanie włosów.
Przede wszystkim kogoś, kto dojdzie do przyczyny trądziku, wypadania wlosów i nie zbagatelizuje? Trafiam tylko na takich co głownie leczą hormony jeśli kobieta chce zajść w ciążę i jest bezpłodna, a ja już po ciąży i bagatelizują trądzik i wypadanie włosów.
Ja też bym chciała poznać dobrego w Warszawie.od kilku lat szukam i nikt nie pomagabarbararoszponka pisze: ↑śr paź 09, 2024 12:38 am A w Lublinie i Warszawie kogo znacie?
- glottalstop
- LemonkowaCola
w Warszawie dr Januszkiewicz-Caulier 
-
barbararoszponka
- LouiBag
dziękuję za cenny namiar!
-
Bamabam8989
- Ciastko
Poznam kogoś z okolic Warszawy 
-
PLOTKARAAA
- BlondDoczep
lek. Aleksandra Stasiewicz
lek.Anna Torska
lek. Norbert Gaweł - trochę specyficzny gość
Specyficzny to mało powiedzianePLOTKARAAA pisze: ↑śr lis 20, 2024 2:50 pm lek. Aleksandra Stasiewicz
lek.Anna Torska
lek. Norbert Gaweł - trochę specyficzny gość
Polecam dr Bednarek Papiernik.
Kurcze, w takim razie przepraszam za nietrafione polecenie. Jak do niej chodziłam to nigdy nie miałam nic do zarzucenia więc może coś się ostatnio zmieniło w jakości jej leczenia
-
Parasolka110
- Mokra Włoszka
Wrocław poszukiwany!
- porozpiepszane
- Ciastko
dr n. med. Anna Trzmiel-Bira - bywa specyficzna w komunikacji, bardzo konkretna i bezpośrednia, ale patrzy na pacjenta całościowo, sprawdza niedobory i robi dokładny wywiad, przegląda wcześniejszą dokumentację i wyniki badań, więc jest w stanie wychwycić różne problemy. potrafi wytłumaczyć te wyniki w kontekście choroby.
ludzie polecają również dr Małgorzatę Kiełczewską, ale ja jakoś u niej na wizycie nie poczułam, żeby była zainteresowana moimi wynikami czy historią badań.
chętnie poznam inne rekomendacje - szczególnie dotyczących niedoczynności tarczycy i choroby Hashimoto
Jeśli chodzi o Górny Śląsk, to zdecydowanie dr Dariusz Kajdaniuk. Przyjmuje w Zabrzu i chyba też w Rybniku. Chodzę do niego od wielu lat.
There's a universal daddy for everyone
From universal kingdom number one
He sends his universal angels through the air
To universal dreamers everywhere.
From universal kingdom number one
He sends his universal angels through the air
To universal dreamers everywhere.
- sleep token
- Bagietka z szarlott
-
Zaczarowana
- Samarka