Carly Gregg
Moderator: verysweetcherry
Carly Gregg
Co myślicie o tej sprawie? Wam tez nie podoba się zachowanie przyrodniego ojca na rozprawie?
W komentarzach pod filmikami ludzie pisali,że mieli romans..Że to on namowil ją na zabicie matki żeby mogli być razem.
Nie wiem jaka w tym prawda,ale fakt, dziwnie się zachowywał.
Naprawdę ona to zrobiła przez znalezionego e-papierosa ?
Nie wiem jaka w tym prawda,ale fakt, dziwnie się zachowywał.
Naprawdę ona to zrobiła przez znalezionego e-papierosa ?
Chyba nie tyle przez papierosa co jakiś znajomy Carly powiedział jej matce, że się o nią martwi bo ma problemy z papierosami i zażywa narkotyki. Matka rozmawiała z Carly na ten temat w drodze ze szkoły, kiedy wróciły poszła wyprowadzić psy a w tym czasie matka przeszukała jej pokój i znalazła te 4 epapierosy, Carly poszła po pistolet matki i postrzeliła ją 3 razy, potem czekała na ojczyma żeby jego też zabić.
Z tym romansem to wcale nie jest takie nieprawdopodobne, słuchałam już kiedyś o takiej sprawie, że ojczym rozkochał w sobie pasierbicę, namówił ją do zabicia matki/żony żeby niby mogli być razem, a na koniec wystawił ją rufą do wiatru bo miał już inną panią na oku. Tylko już nie pamiętam gdzie tego słuchałam i jakie były nazwiska "bohaterów" historii
-
- Channelka
Chyba chodzi o Sabrinę Zunich i małżeństwo KnoefelJaneBlack pisze: ↑śr paź 02, 2024 4:41 pm Z tym romansem to wcale nie jest takie nieprawdopodobne, słuchałam już kiedyś o takiej sprawie, że ojczym rozkochał w sobie pasierbicę, namówił ją do zabicia matki/żony żeby niby mogli być razem, a na koniec wystawił ją rufą do wiatru bo miał już inną panią na oku. Tylko już nie pamiętam gdzie tego słuchałam i jakie były nazwiska "bohaterów" historii
-
- Collagen z chlorellą
Tak, to to. Też tego słuchałam chyba u hulaj duszy. Straszna sprawa. Jest jakiś podcast o Carly?
hej, omawiam ta sprawę u siebie na Alibi Podcast Kryminalny - https://youtu.be/gtZXKs7eC9M
Nie poruszam wątku ojczyma, za mało dowodów a zamysł kanału jest taki ze tylko w 100% sprawdzone informacje, krótko, konkretnie i bez ględzenia
Nie poruszam wątku ojczyma, za mało dowodów a zamysł kanału jest taki ze tylko w 100% sprawdzone informacje, krótko, konkretnie i bez ględzenia