Teorie Spiskowe - symbole u celebrytów itp. 👽
Moderator: verysweetcherry
-
- TłinkiBoss
Teorie Spiskowe - symbole u celebrytów itp. 👽
Hej, zapraszam do dyskusji o teoriach spiskowych dotyczących "elit" tego świata
Wątek może być kontrowersyjny, więc proszę o luźne podejście i nie traktowanie tego śmiertelnie poważnie
Wątek może być kontrowersyjny, więc proszę o luźne podejście i nie traktowanie tego śmiertelnie poważnie
Mnie zmiotła afera z pizzagate i przykro mi jak ktoś to wyśmiewa. Czytałam te meile i nie wiem jak można mieć dalej wątpliwości. Myślę jednak, że na tym forum ten wątek nie przejdzie, bo tu w czasach covida były ciężkie wojny szczepionkowcow, zaraz zleca się żeby Cię obrażać.
~dwa razy duże frytki i jakiegoś burgera tam panu weźmiesz~
Niestety tutaj jak i na hydeparku od razu wyzwiska od foliarzyShivalith pisze: ↑pt sie 02, 2024 10:31 pm Mnie zmiotła afera z pizzagate i przykro mi jak ktoś to wyśmiewa. Czytałam te meile i nie wiem jak można mieć dalej wątpliwości. Myślę jednak, że na tym forum ten wątek nie przejdzie, bo tu w czasach covida były ciężkie wojny szczepionkowcow, zaraz zleca się żeby Cię obrażać.
-
- SkrzydełkaZhooters
odkad dowiedzialam sie, ze Jay i bey to iluminaci przestalam sluchac ich muzyki...
-
- LouiBag
To tylko świadczy o użytkowniczkach, o ślepym społeczeństwie... Przykre.
-
- RoyalBaby
Lo1337a pisze: ↑wt sie 06, 2024 4:13 pm Znacie jakies dobre profile, poruszajace te tematyke? Najchetniej do czytania, niekoniecznie do sluchania, moga byc anglojezyczne. Zapoznalam sie z materialami trzeciee.oko na instagramie i nie wiem, gdzie szukac wiecej.
na insta Pandociekliwy, nelugia - ma też swoją stronę.
Symbolism syndrome na ig oraz strona vigilantcitizen.com.
-
- LouiBag
A jak się odnosicie do tych symboli na otwarciu i zamknięciu olimpiady?
-
- Naczelny Zapierdalacz
Taylor Swift to corka satanistki o bardzo podobnej twarzy
Eyesontheright4.0 i truthbybasya4 na insta
A coś więcej?Tczewiankapozna pisze: ↑śr sie 14, 2024 12:02 am Taylor Swift to corka satanistki o bardzo podobnej twarzy
Polecam profil na instagramie trzeciee.oko
Dużo jest tam wrzucanych treści o illuminati, ostatnio o olimpiadzie, było też o Ksieznej Kate, programowaniu MK ultra. Bardzo ciekawy profil i duza dyskusja w komentarzach.
Zerknij w konta obserwowane przez trzeciee.oko
Co to oznacza w praktyce?SkarolinaS pisze: ↑sob sie 03, 2024 12:52 am odkad dowiedzialam sie, ze Jay i bey to iluminaci przestalam sluchac ich muzyki...
ja odkąd dowiedziałam się o symbolach motyla, oka, o mk ultra, programowaniu - cały świat celebrycki staje mi się odrażąjący
widzę na insta ludzi zachwyconych koncertem Tylor Swift, a piosenkarka wita wszystkich i robi co chwilę ukłony do d!@bła i znaki ku niemu
widzę na insta ludzi zachwyconych koncertem Tylor Swift, a piosenkarka wita wszystkich i robi co chwilę ukłony do d!@bła i znaki ku niemu
Podejrzewam, że to robi cokolwiek tylko ludziom wierzącym, bo to oni w gruncie rzeczy wymyślili jego wizerunek (jeśli można tak to określić).hasztag pisze: ↑pt wrz 13, 2024 11:02 am ja odkąd dowiedziałam się o symbolach motyla, oka, o mk ultra, programowaniu - cały świat celebrycki staje mi się odrażąjący
chodzi mi o przynależność do elit i znaki wskazujące, ze Tylor należy do ciemnego klanuaurorarose pisze: ↑pt wrz 13, 2024 12:01 pm Podejrzewam, że to robi cokolwiek tylko ludziom wierzącym, bo to oni w gruncie rzeczy wymyślili jego wizerunek (jeśli można tak to określić).
nie wiem czy to ma wiele wspólnego z wiarą, ale chodzi raczej o działania jakie elity wywierają na swoich ofiarach
No dobra,ale jakie ma to znaczenie,że należą do illuminatow? Bo ja nie bardzo ten termin rozumiem w praktyce... kiedyś się śmiałam z takich teorii spiskowych,teraz jestem zdania,że wszystko jest możliwe. Czytam czasem ten profil na instagramie,ale nie rozumiem tych procesów,które gwiazdy mają przechhodzic,po co to?
Mi się wydaje, że może chodzi o to, że swoimi utworami itd pomagają kontrolować społeczeństwo. Np żeby wytworzyć w ludziach jakieś potrzeby i moc im coś później sprzedać, czy żeby wytworzyć jakiś rozłam w społeczeństwie czy co tam jeszcze bogaci i wpływowi wymysla. A te procesy pewnie są po to, żeby gwiazdy były posłusznymi wykonawcami plus żeby miały poczucie przynależności do jakiejś wybranej grupy (te znaki wszystkie itd)
Mysle, ze tu trzeba troche inaczej spojrzec na cala otaczajaca nas rzeczywistosc. Zgodnie z ta teoria o iluminatach i MK Ultra, swiatem rzadzi garstka wplywowych ludzi, ktorzy ustawiaja spoleczenstwa pod swoja wizje, a te gwiazdy to tak naprawde marionetki i niewolnicy, ktorzy swoja dzialalnoscia maja normalizowac to, co w danym momencie jest tzw agenda rzadzacych. Czyli np ociekajacy seksem kontent, ktory ma na celu sprawic, zeby zacieralo sie tabu w kontekscie np. Wieku zgody u mlodziezy czy wrecz dzieci.Arzena pisze: ↑pt wrz 13, 2024 10:28 pm No dobra,ale jakie ma to znaczenie,że należą do illuminatow? Bo ja nie bardzo ten termin rozumiem w praktyce... kiedyś się śmiałam z takich teorii spiskowych,teraz jestem zdania,że wszystko jest możliwe. Czytam czasem ten profil na instagramie,ale nie rozumiem tych procesów,które gwiazdy mają przechhodzic,po co to?
Czy ta teoria jest prawdziwa? Tego nie wiem, ale jest naprawde interesujaca.