Depilator laserowy Philips Lumea
Moderator: verysweetcherry
- KasandraCwir
- HottStripper
Depilator laserowy Philips Lumea
Hej, czy ktoś tu używał depilatora laserowego Philips Lumea? Konkretnie interesuje mnie model 9900 IPL. Jak Wam się używało? Jak oceniacie efekty?
-
- RoyalBaby
Mam i polecam. Teraz z lenistwa nie używałam jakiś czas i zaczęłam normalnie golić maszynką i widzę, że odrastają coraz ciemniejsze włosy. A jak używałam regularnie to już były takie cieniutkie. Według mnie warto kupić
Też zastanawiam się nad zakupem, ale to oznacza, że stosując regularnie tak jak zaleca producent nie pozbędziemy się włosków tylko zmniejszymy ich wzrost?
Tak, dokładnie. Będą rosły słabsze, jaśniejsze i wolniej. I musisz cały czas stosować. Jak przestaniesz wszystko odrasta....
- KasandraCwir
- HottStripper
milagross69 pisze: ↑czw maja 16, 2024 5:41 pm Mam i polecam. Teraz z lenistwa nie używałam jakiś czas i zaczęłam normalnie golić maszynką i widzę, że odrastają coraz ciemniejsze włosy. A jak używałam regularnie to już były takie cieniutkie. Według mnie warto kupić
To zazdroszczę, jestem po 4 zabiegach i efekty są średnie Gdzieniegdzie mam łyse placki, ale większość włosów rośnie tak samo jak wcześniej. Nie wiem co robię nie tak, robię te zabiegi z 2 tygodniowym odstępem tak jak było w instrukcji, może muszę robić częściej? Teoretycznie warunki wyjściowe mam idealne - blada skóra i ciemne, grube włosy, a nie zmienia się prawie nic
Laski, mam na sprzedaż jakby co!! Nieużywany, nie wiem teraz konkretnie jaki model ale kupiony jakieś 3/4 lata temu.KasandraCwir pisze: ↑czw maja 16, 2024 4:12 pm Hej, czy ktoś tu używał depilatora laserowego Philips Lumea? Konkretnie interesuje mnie model 9900 IPL. Jak Wam się używało? Jak oceniacie efekty?
- maly.ludek
- Srebrna Kropeczka
Podpinam sięslodkakicia123 pisze: ↑wt cze 25, 2024 11:27 am Laski, mam na sprzedaż jakby co!! Nieużywany, nie wiem teraz konkretnie jaki model ale kupiony jakieś 3/4 lata temu.
Ja tu tylko czytam
-
- GreckieWakacje
A ma któraś z was ciemniejsza skore, ale jasne włoski i może się wypowiedzieć? Działa, nie działa?
Ja używałam regularnie przez rok czasu i efekty były naprawdę super. Na początku zabiegi wykonujemy co 2 tygodnie, później te przerwy są dłuższe.
Musiałam przestać używać z racji ciąży i karmienia piersią. Efekty utrzymywały się bardzo długo od zaprzestania depilacji. W niektórych miejscach włosy już więcej nie odrosły.
Na dniach zamierzam do niego wrócić.
Zdecydowanie polecam
Musiałam przestać używać z racji ciąży i karmienia piersią. Efekty utrzymywały się bardzo długo od zaprzestania depilacji. W niektórych miejscach włosy już więcej nie odrosły.
Na dniach zamierzam do niego wrócić.
Zdecydowanie polecam