ritor pisze: ↑ndz sie 18, 2024 11:48 pm
W sumie mam pomysł. Nie wiem skąd jest Twoja siostra, ale istnieją grupki na Facebooku o nazwie ,,Are we dating the same guy?" + miasto, gdzie dziewczyny dodają zdjęcia z portali randkowych, by sprawdzić, czy facet nie ma żony, rodziny itd. Może sprawdź, czy w mieście gdzie mieszka Twoja siostra jest taka grupka i zapytaj na niej o niego. Zazwyczaj można zapytać z anonima, więc nikt się nie zorientuje, że to Ty. W sumie Bentleye i pieniądze o których wspominałaś to ogrooomny red flag gdy jest połączony z opuszczeniem dziecka przez Twoją siostrę. Może być on popularny wśród kobiet z miasta i być nieźle szemrany.
Przyjeżdża do dziecka jak ojciec ma widzenia tylko, rodzice ją kryją, no ale tak być nie może, to wypłynie wcześniej czy później i będzie drama, w której najbardziej poszkodowane będzie dziecko.
Poprzednim razem było to samo, ojciec dziecka zaimponował jej pieniędzmi, 8 miesięcy związku i ciąża.
Tym razem jest to Niemiec mieszkający w Szwajcarii, nie mamy pojęcia jak go poznała.
Kiedyś na CSI ktoś pisał, że jest jakiś Tinder dla bogatych, gdzie są np. piłkarze itp. kojarzycie? Myślałam żeby w tym kierunku szukać.
Myślałam też o szukaniu na tych grupach „are we dating the same guy” tylko nie wiem czy szukać na niemieckich, szwajcarskich czy polskich

no dramat.
Siostra jest atrakcyjna i zawsze lubowała się w bogatych facetach, ale teraz no jak jest dziecko to jest trochę inna sytuacja, rodzice niedługo osiwieją