Polskie ubrania sportowe
Moderator: verysweetcherry
Polskie ubrania sportowe
Gym glamour, strong point, Satinva, carpa tree i inne. Które polecacie a które są passe?
Miałam legginsy gym Glamour - wszystkie sprzedałam, bo cringuje mnie chodzenie w jakichś szwach na tyłku i robienie tym ekspozycji tylka. Zdecydowanie bardziej wolę nike pro albo adidasa
Podobieństwo do prawdziwych osób i wydarzeń jest przypadkowe :twisted:
Mam dwie pary legginsow od Gym Glamour kupionych jeszcze 5 lat temu i jeśli chodzi o ich jakość są nie do zdarcia, ale z ostatniego zakupu nie jestem zadowolona - dziwny sztywny materiał i nieładny syntetyczny zapach, który zaczął się ulatniac dopiero po trzecim praniu. Nie wiem.moze tak trafiłam akurat. Ale plus, że ładnie modelują talię. Z Carpatree polecam topy. Ładnie leżą, są wygodne i bardziej zabudowane modele trzymają wszystko na swoim miejscu. Serio warte swojej ceny. Legginsow od nich nie miałam, bo zdzieram jeszcze te stare z Gym Glamour
- StrawberryCake
- MiamiBicz
Z polskich jest jeszcze boco wear
-
- FlafLover
Na pewno NIE polecam Zen Fitnesswear. Zaczęli mi wyskakiwać na instagramie i ich rzeczy wyglądały bardzo ładnie, więc zrobiłam zamówienie na niemal 1000 zł - niestety wszystko zostało od razu zwrócone.
Niby Polska marka, fajnie pięknie, ale jak już masz ciuch w ręku to nie da się nie zauważyć napisu „made in China”
Jakość to w ogóle porażka. Ciuchy były krzywo uszyte, stanik miał luźne miseczki - dosłownie wystawały od dołu, materiał w ogóle nieznajomy mi do tej pory. Coś jak mix pomiędzy materiałem sportowym a najbardziej kulkującym się poliestrem ever ;D
A wielka szkoda, bo ich kolekcje na stronie przypominają ubrania LuluLemon.
Niby Polska marka, fajnie pięknie, ale jak już masz ciuch w ręku to nie da się nie zauważyć napisu „made in China”
Jakość to w ogóle porażka. Ciuchy były krzywo uszyte, stanik miał luźne miseczki - dosłownie wystawały od dołu, materiał w ogóle nieznajomy mi do tej pory. Coś jak mix pomiędzy materiałem sportowym a najbardziej kulkującym się poliestrem ever ;D
A wielka szkoda, bo ich kolekcje na stronie przypominają ubrania LuluLemon.
-
- FlafLover
A jaki masz model Nike Pro? Ja kupiłam jakiś czas temu różowe i nie wiedzieć czemu, mają dokładnie po środku szew i tworzą okrutny camel toe. 3x tańsze legginsy z 4F tak nie robią
Juz nie sa dostępne dokładnie takie same. Ale po prostu dri-fit - ja staram się ich nie podciągać wysoko i nie narzekam na krok. Z H&M tez mam duzo fajnych i tanich - tak samo takie bikerowe. Nawet maja fajne kompletu z górąIstneKongo pisze: ↑sob lip 13, 2024 1:52 pmA jaki masz model Nike Pro? Ja kupiłam jakiś czas temu różowe i nie wiedzieć czemu, mają dokładnie po środku szew i tworzą okrutny camel toe. 3x tańsze legginsy z 4F tak nie robią
Podobieństwo do prawdziwych osób i wydarzeń jest przypadkowe :twisted: