Teorie spiskowe księżna Kate
Moderator: verysweetcherry
Re: Teorie spiskowe księżna Kate
Pamiętajmy, że Kate jest żoną następcy tronu. Prędzej niż później wejdzie w rolę królowej. Nowotwór nie jest przeszkodą, którą można kwestionować kogoś zdolność do sprawowania władzy, podejmowania decyzji. Ale choroba psychiczna już tak. Może stąd taka wersja.
-
- Skarpeta Rakieta
Bardzo lubię takie zagadki, teorie spiskowe (ale nie te absurdalne) i tutaj tez mi coś w tym wszystkim nie gra, ale biorę tez pod uwagę, ze może faktycznie kobieta zachorowała, ma ciężki nowotwór, jednocześnie tez załamanie nerwowe, może nawet depresje, co w takiej sytuacji jest zrozumiałe. Może nie chce przechodzić tego na oczach całego świata, tylko spokojnie, w zamknięciu. Oczywiście zastanawiają mnie takie wątki jak to, ze dzieci nie są pokazywane publicznie, ale tak jak napisałam unikam tych absurdalnych teorii, ze wszystkich pozabijali albo zamknęli w lochach ;)
- czy te nagrania karetki z ich domu to pewne? Czy jakiś Fake?kapslok pisze: ↑pn cze 10, 2024 1:06 pm 28 grudnia coś się tragicznego stalo w ich domu. Była karetka, policja, eskorta. Jest filmik. Dwa tygodnie później ogłosili, że Kate przeszła planowana operacje, chociaż mieli w tym czasie od dawna zaplanowana wizytę do Włoch, więc pierwsze kłamstwo. Kate w szpitalu nikt nie widział, tak samo jak jej dzieci, a była tam podobno dwa tygodnie. William był u niej raz przez ten czas. Potem puścili fejkowe zdjęcie na dzień matki brytyjski na insta i się tłumaczyli. Potem puścili sobowtóra brykajacego z siatkami jak młody bog, którego rzekomo nagrał poddany zza winkla. Cały świat dwa miesiące się wtedy zastanawiał gdzie ona jest i tylko jeden nagrywał, no patrzcie. Nikt nie miał telefonu na targu, tylko jeden typ. Dwa dni później wypuścili podejrzany filmik z nieruchomymi kwiatkami i dziwna ławka z nierownymi szczebelkami, od razu wszyscy posadzili ich, że to sztuczna inteligencja, a nie prawdziwy filmik z Kate. W międzyczasie od strzału w tył głowy zginął jej rzekomy kochanek, ex jej siostry, który według koronera popełnił s. Tylko że chwilę przed zastrzeleniem jadł obiad w domu swoich rodziców, rodzice poszli z psem, wrócili, a on miał kulkę z tyłu głowy. No nieźłe s, jak sam sobie w tył strzelił. Miesiąc później matka Kate miala wypadek samochodowy i była w stanie krytycznym. Po tym jak to podano, wszystkie informacje zniknely z sieci i nie wiadomo co z nią. W międzyczasie nikt nie widział ani Kate, sobie dwójki młodszych dzieci. Dodatkowy smaczek jest taki, że zwolniono wszystkich jej pracowników i nianie dzieci plus zmieniono im szkole. Od grudnia publicznie widziano raz George'a na meczu z ojcem. Czy dalej wierzycie, że ona sobie siedzi i pisze liściki?
- skąd wiadomo że kate w szpitalu nikt nie widział? Kto tak powiedział? Jakae anonimową pielęgniarka?
- Wiliam byl u niej raz ...no może i tak, ale co ztego?
- co do tego sobowtóra, to oni w ogóle gdzieś ogladzali i potwierdzali że to niby miała być kate? Czy ktoś sobie coś dopowiedzial?
- co do ławki, może to był jakiś greenscreen po prostu? Nagrali ją na greenscrenie w domu i podłożyli jakieś ładne tło...
- to pewne że ten typ sobie strzelił w tyl głowy? W sensie że kula była w tyl głowy? A jeśli chodzi o samo samobójstwo, to ludzie którzy chcą to zrobić zazwyczaj wyglądają normalnie...nikt nic nie podejrzewa.
- o tym stanie krytycznym matki kate...może usunięto to wszystko z sieci bo to była jakaś ściema?
- co do pracowników, skąd wiadomo że ich zwolniono, to potwierdzone info czy znowu wyobraźnia jakiegoś anonima?
Kate będzie królówą. Tak jak Camilla jest królową. U Elżbiety Filip był Księciem bo ona dziedziczyła tron i miała władze, W hierarchii Król stoi wyżej niż Królowa (tak jak np. prezes i manager) więc Filip nie mógł być królem bo to de facto nie on rządził tylko Elka - dlatego był Księciem.
Tak, bodajże 2.marca. Carole miała wypadek na prostej lokalnej drodze. Lokalne gazety opublikowały zdjęcia z wypadku - samochód został doszczętnie zniszczony a ona w stanie krytycznym przewieziona do szpitala. Późnym wieczorem zdjęcia zniknęły, a wstawiono obrazki ze stluczki... Piszą o tym nawet ludzie w komentarzach... Dodam tylko że na jednej z tych gazet na końcu dodano paragraf który brzmi zwyczajnie jak groźba: "wiadomość ta niech służy jako zdroworozsądkowe przypomnienie nieprzewidywalności losu i bezcennej wartości kazdej chwili która jest nam dana."
-
- MoetGlass
Mieszkam w Szkocji i szczerze mowiac nigdy nie widzialam zadnej wiadomosci na ten temat! Dziwne, ze Palace nic nie powiedzial, zadnej oficjalnej informacji!
-
- MoetGlass
Mieszkam w Szkocji i szczerze mowiac nigdy nie widzialam zadnej wiadomosci na ten temat! Dziwne, ze Palace nic nie powiedzial, zadnej oficjalnej informacji!
to co wrzuciłam to info w większości ze stron i for brytyjskich. dane o wypadku czy "samobójstwie" byly dostępne w necie. były bo juz sa usuniete. to wszytsko tak sie nie trzyma kupy, że za kilkanascie lat otrzyma miano najgłupszego spisku w historii.Takata pisze: ↑pn cze 10, 2024 5:51 pm- czy te nagrania karetki z ich domu to pewne? Czy jakiś Fake?kapslok pisze: ↑pn cze 10, 2024 1:06 pm 28 grudnia coś się tragicznego stalo w ich domu. Była karetka, policja, eskorta. Jest filmik. Dwa tygodnie później ogłosili, że Kate przeszła planowana operacje, chociaż mieli w tym czasie od dawna zaplanowana wizytę do Włoch, więc pierwsze kłamstwo. Kate w szpitalu nikt nie widział, tak samo jak jej dzieci, a była tam podobno dwa tygodnie. William był u niej raz przez ten czas. Potem puścili fejkowe zdjęcie na dzień matki brytyjski na insta i się tłumaczyli. Potem puścili sobowtóra brykajacego z siatkami jak młody bog, którego rzekomo nagrał poddany zza winkla. Cały świat dwa miesiące się wtedy zastanawiał gdzie ona jest i tylko jeden nagrywał, no patrzcie. Nikt nie miał telefonu na targu, tylko jeden typ. Dwa dni później wypuścili podejrzany filmik z nieruchomymi kwiatkami i dziwna ławka z nierownymi szczebelkami, od razu wszyscy posadzili ich, że to sztuczna inteligencja, a nie prawdziwy filmik z Kate. W międzyczasie od strzału w tył głowy zginął jej rzekomy kochanek, ex jej siostry, który według koronera popełnił s. Tylko że chwilę przed zastrzeleniem jadł obiad w domu swoich rodziców, rodzice poszli z psem, wrócili, a on miał kulkę z tyłu głowy. No nieźłe s, jak sam sobie w tył strzelił. Miesiąc później matka Kate miala wypadek samochodowy i była w stanie krytycznym. Po tym jak to podano, wszystkie informacje zniknely z sieci i nie wiadomo co z nią. W międzyczasie nikt nie widział ani Kate, sobie dwójki młodszych dzieci. Dodatkowy smaczek jest taki, że zwolniono wszystkich jej pracowników i nianie dzieci plus zmieniono im szkole. Od grudnia publicznie widziano raz George'a na meczu z ojcem. Czy dalej wierzycie, że ona sobie siedzi i pisze liściki?
- skąd wiadomo że kate w szpitalu nikt nie widział? Kto tak powiedział? Jakae anonimową pielęgniarka?
- Wiliam byl u niej raz ...no może i tak, ale co ztego?
- co do tego sobowtóra, to oni w ogóle gdzieś ogladzali i potwierdzali że to niby miała być kate? Czy ktoś sobie coś dopowiedzial?
- co do ławki, może to był jakiś greenscreen po prostu? Nagrali ją na greenscrenie w domu i podłożyli jakieś ładne tło...
- to pewne że ten typ sobie strzelił w tyl głowy? W sensie że kula była w tyl głowy? A jeśli chodzi o samo samobójstwo, to ludzie którzy chcą to zrobić zazwyczaj wyglądają normalnie...nikt nic nie podejrzewa.
- o tym stanie krytycznym matki kate...może usunięto to wszystko z sieci bo to była jakaś ściema?
- co do pracowników, skąd wiadomo że ich zwolniono, to potwierdzone info czy znowu wyobraźnia jakiegoś anonima?
-
- Mokra Włoszka
Dla mnie to można trochę prościej i mniej spiskowo wyjaśnić. Mamy matkę 3 dzieci, okolicę poświąteczną oraz sytuację nagłą.
Dla mnie to wygląda wypisz wymaluj na atak kamicy żółciowej - ciąża jest silnym czynnikiem ją generującym, no i najczęściej atak przychodzi nagle, koreluje z jedzeniem. Zabrali ją do szpitala, bo atak boli jak diabli. Zrobili planową operację, rutynowo pęcherzyk żółciowy wysłali na histpat., a tam wyszedł rak pęcherzyka żółciowego/dróg żółciowych. Rak złapany in situ, to też chemia prewencyjna. Do teorii pasowałby też żółtawy kolor Kate.
Dla mnie to wygląda wypisz wymaluj na atak kamicy żółciowej - ciąża jest silnym czynnikiem ją generującym, no i najczęściej atak przychodzi nagle, koreluje z jedzeniem. Zabrali ją do szpitala, bo atak boli jak diabli. Zrobili planową operację, rutynowo pęcherzyk żółciowy wysłali na histpat., a tam wyszedł rak pęcherzyka żółciowego/dróg żółciowych. Rak złapany in situ, to też chemia prewencyjna. Do teorii pasowałby też żółtawy kolor Kate.
i dlatego wrzucaja filmiki i zdjecia wygenerowane przez AI, nie pokazują dzieci, zwalniają niańkę, podkładają sobowtóra?paula_paula pisze: ↑czw cze 13, 2024 7:54 pm Dla mnie to można trochę prościej i mniej spiskowo wyjaśnić. Mamy matkę 3 dzieci, okolicę poświąteczną oraz sytuację nagłą.
no nie, wg mnie zdecydowanie nie.
-
- Mokra Włoszka
Przeczytaj sobie jakie rokowania mają te nowotwory. Tego praktycznie nie da się przeżyć. Rzucenie w eter, że dwie kluczowe osoby z rodziny królewskiej mają nowotwory + nowotwór Kate, który nie rokuje byłby pr strzałem w kolano. Człowiek przy chorobach dróg żółciowych jest żółty jak cytryna. Więc Kate po prostu nie wygląda, dzieci - to co wcześniej powiedziano, izolują je żeby nic nie powiedziały przez przypadek. Niańkę zwalniają na wczesnym etapie żeby za 15 lat nie latała i nie opowiadała o „ostatnich chwilach księżnej”.kapslok pisze: ↑pt cze 14, 2024 10:01 ami dlatego wrzucaja filmiki i zdjecia wygenerowane przez AI, nie pokazują dzieci, zwalniają niańkę, podkładają sobowtóra?paula_paula pisze: ↑czw cze 13, 2024 7:54 pm Dla mnie to można trochę prościej i mniej spiskowo wyjaśnić. Mamy matkę 3 dzieci, okolicę poświąteczną oraz sytuację nagłą.
-
- Mokra Włoszka
No i to się kupy trzyma. Wg mnie ogólnie, jakikolwiek nierokujący rak tłumaczy nieobecność Kate - jeśli na 99% zostało jej niewiele życia, to może zlewać wszystkie obowiązki królewskie, nawet jakieś aktywności w sm, bo po co? Pewnie każdy z nas postąpiłby tak samo, o ile byłby na siłach: skupił się na bliskich i olał publikę.paula_paula pisze: ↑pt cze 14, 2024 10:16 amPrzeczytaj sobie jakie rokowania mają te nowotwory. Tego praktycznie nie da się przeżyć. Rzucenie w eter, że dwie kluczowe osoby z rodziny królewskiej mają nowotwory + nowotwór Kate, który nie rokuje byłby pr strzałem w kolano. Człowiek przy chorobach dróg żółciowych jest żółty jak cytryna. Więc Kate po prostu nie wygląda, dzieci - to co wcześniej powiedziano, izolują je żeby nic nie powiedziały przez przypadek. Niańkę zwalniają na wczesnym etapie żeby za 15 lat nie latała i nie opowiadała o „ostatnich chwilach księżnej”.kapslok pisze: ↑pt cze 14, 2024 10:01 ami dlatego wrzucaja filmiki i zdjecia wygenerowane przez AI, nie pokazują dzieci, zwalniają niańkę, podkładają sobowtóra?paula_paula pisze: ↑czw cze 13, 2024 7:54 pm Dla mnie to można trochę prościej i mniej spiskowo wyjaśnić. Mamy matkę 3 dzieci, okolicę poświąteczną oraz sytuację nagłą.
-
- Mokra Włoszka
Nowa informacja
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Btw piękne zdjęcie
Ja dodam, że, niezależnie od rokowań, dla mnie logiczne jest izolowanie, milczenie. Ma 3 małych dzieci, gdyby się nie chowała to po całym świecie latalyby jej zdjęcia i były analizowane: jak wygląda, n co choruje, eksperci w sniadaniowkach gdybaliby czy przeżyje. Dla dzieci, które są małe, ale mają dostęp do internetu czy niusów przekazanych przez rówieśników to byłaby masakra. Wystarczy popatrzeć jak było z Dianą: bulimię, romanse, wypadek, teorie dotyczące śmierci hulają po sieci od dobrych 20 lat. Nie dziwię się, że chronią dzieci. Zdjęcia chorej Kate latalyby w sieci przez kolejne lata po wyzdrowieniu. Sama bym się schowała na jej miejscu
AndrzejBobak pisze: ↑pt cze 14, 2024 11:20 amNo i to się kupy trzyma. Wg mnie ogólnie, jakikolwiek nierokujący rak tłumaczy nieobecność Kate - jeśli na 99% zostało jej niewiele życia, to może zlewać wszystkie obowiązki królewskie, nawet jakieś aktywności w sm, bo po co? Pewnie każdy z nas postąpiłby tak samo, o ile byłby na siłach: skupił się na bliskich i olał publikę.paula_paula pisze: ↑pt cze 14, 2024 10:16 amPrzeczytaj sobie jakie rokowania mają te nowotwory. Tego praktycznie nie da się przeżyć. Rzucenie w eter, że dwie kluczowe osoby z rodziny królewskiej mają nowotwory + nowotwór Kate, który nie rokuje byłby pr strzałem w kolano. Człowiek przy chorobach dróg żółciowych jest żółty jak cytryna. Więc Kate po prostu nie wygląda, dzieci - to co wcześniej powiedziano, izolują je żeby nic nie powiedziały przez przypadek. Niańkę zwalniają na wczesnym etapie żeby za 15 lat nie latała i nie opowiadała o „ostatnich chwilach księżnej”.
Już tacy są. Że zdjęcie nie jest aktualne, że AI, że jak to możliwe, że ma włosy. A no, może mieć - nie każdemu po chemii lecą włosy albo ma dobrze zrobioną perukę. Nawet jeśli, to co z tego? Każda kobieta chce czuć się piękna, nawet w czasie choroby. Ludzie najbardziej by chyba chcieli by pokazała im się łysa, to może wreszcie by się zamknęli. Niektórzy mają jakiś fetysz chyba.