Szerokość szczebelkówOlfic pisze: ↑czw mar 28, 2024 12:11 pmnic nie widzę kompletnie na tym filmie.Martella pisze: ↑ndz mar 24, 2024 11:22 pm Zobaczcie tutaj co dziwnego z lawka sie dzieje https://vm.tiktok.com/ZGe5a3sh6/ tak samo na innym filmiku byly pokazane z bliska jej wlosy, szczegolnie po jej prawej stronie wodac zielona poswiate i jakies dziwne ciecia, przeskoki. Az nie wierze, ze rodzina krolewska znowu posunela sie do czegos takiego
Teorie spiskowe księżna Kate
Moderator: verysweetcherry
Re: Teorie spiskowe księżna Kate
To nagraj siebie czymkolwiek i gdziekolwiek z efektem rozmytego tla. Jak szybciej się ruszysz to Ci pół głowy rozmyje, a wcale to nie musi oznaczać, że jesteś polmozgiemHankais pisze: ↑czw mar 28, 2024 9:47 pmSzerokość szczebelkówOlfic pisze: ↑czw mar 28, 2024 12:11 pmnic nie widzę kompletnie na tym filmie.Martella pisze: ↑ndz mar 24, 2024 11:22 pm Zobaczcie tutaj co dziwnego z lawka sie dzieje https://vm.tiktok.com/ZGe5a3sh6/ tak samo na innym filmiku byly pokazane z bliska jej wlosy, szczegolnie po jej prawej stronie wodac zielona poswiate i jakies dziwne ciecia, przeskoki. Az nie wierze, ze rodzina krolewska znowu posunela sie do czegos takiego
-
- SkrzydełkaZhooters
Widziałyście info, że Karol mimo choroby miał pojawić się na mszy Wielkanocnej? Z tego by wynikało, że Kate jest w gorszym stanie zdrowotnym niż on
A ty byś chciała być przeswietlona od stóp do głów? Zaraz by było, że ma perukę, że schudła, że przytyla, że taka i owaka. Spędza czas razem z dziećmi i będą szczęśliwi
natala_d96 pisze: ↑wt kwie 02, 2024 6:03 pm Widziałyście info, że Karol mimo choroby miał pojawić się na mszy Wielkanocnej? Z tego by wynikało, że Kate jest w gorszym stanie zdrowotnym niż on
W wieku 32 lat dostałam diagnozę raka piersi (sama go wymacalam więc badajcie się kobiety). Też myślałam, że przy chemii wypadają włosy. Podczas leczenia dowiedziałam się że niekoniecznie. Jest kilkadziesiąt różnych rodzajów chemii i np często kobietom chorującym na raka jajnika (chyba raka jajnika) włosy nie wypadają. Dodatkowo są teraz czepki paxman w niektórych szpitalach, ja korzystałam z takiego, bo przy mojej chemii po mniej więcej tygodniu od podania pierwszej powinnam zostać łysa. Czepek to coś strasznego, chociaż to indywidualne odczucie, ale włosy zachowałam. Przerzedzenily się, ale bardzo szybko odrosły, podobno szybciej niż bez czepka, ponieważ cebulki zostały ochronione. Myślę że skoro zwykły śmiertelnik ma dostęp do czepka to rodzina królewska ma dostęp do jeszcze lepszych technologii
a ja sie spodziewam, że wkrótce ogłoszą, że przegrała walkę.
-
- SkrzydełkaZhooters
Coraz częściej czytam teorie, że popełniła samobójstwo 28.12 i chyba coś w tym może być
I co, William trzyma sobie ją w lodówce w pałacu? Czy zakopali ją pod drzewkiem?temperowka pisze: ↑wt maja 21, 2024 2:25 pm Coraz częściej czytam teorie, że popełniła samobójstwo 28.12 i chyba coś w tym może być
-
- SkrzydełkaZhooters
W garażuiri1979 pisze: ↑wt maja 21, 2024 2:26 pmI co, William trzyma sobie ją w lodówce w pałacu? Czy zakopali ją pod drzewkiem?temperowka pisze: ↑wt maja 21, 2024 2:25 pm Coraz częściej czytam teorie, że popełniła samobójstwo 28.12 i chyba coś w tym może być
Wielkanoc dawno temu minela, a Kate jak nie bylo tak nie ma.Ewuulaaa pisze: ↑śr mar 20, 2024 4:06 pmCoś Ty. Skoro powiedziała, że wróci do pełnienia obowiązków PO Wielkanocy to czemu teraz jej przeszkadzać. To raczej media z zachodu wszystko zaczęli. Ja osobiście uważam, że to dziwna sprawa bo po porodzie wyszła w szpilkach od razu do ludzi a tu nawet nie może nagrac 60sekundowego video by powiedzieć, że jest Ok. Dlatego bardziej obstawiam załamanie i wypalenie.
uwaga, zaskocze Cię: pochowali.iri1979 pisze: ↑wt maja 21, 2024 2:26 pmI co, William trzyma sobie ją w lodówce w pałacu? Czy zakopali ją pod drzewkiem?temperowka pisze: ↑wt maja 21, 2024 2:25 pm Coraz częściej czytam teorie, że popełniła samobójstwo 28.12 i chyba coś w tym może być
-
- SkrzydełkaZhooters
Dokładnie, a ewentualny pogrzeb może być z pustą trumną. Nikt jej nie otworzy i nie udowodni, że jej tam nie ma. Jednak mam nadzieję, że nic takiego się nie wydarzylokapslok pisze: ↑śr maja 22, 2024 9:04 amuwaga, zaskocze Cię: pochowali.iri1979 pisze: ↑wt maja 21, 2024 2:26 pmI co, William trzyma sobie ją w lodówce w pałacu? Czy zakopali ją pod drzewkiem?temperowka pisze: ↑wt maja 21, 2024 2:25 pm Coraz częściej czytam teorie, że popełniła samobójstwo 28.12 i chyba coś w tym może być
Krol niby mial operacje na prostate wychodzi ze szpitala dowiadujac sie, ze ma raka nie zwiazanego z prostata (przeciez oni maja najlepsza opieke medyczna i sa regularnie badani, nie ma opcji, ze nagle przy okazji sie dowiedzial, ze ma raka) jest w trakcie leczenia, a wyglada swietnie i bierze udzial we wszystkich uroczystosciach mimo wieku i stanu zdrowia. Kate z ktora rzekomo po operacji wszystko bylo ok i zostala poddana „prewencyjnej” a nie leczniczej chemioterapii nie jest widziana od kilku miesiecy i dzieci tez nie byly widziane od grudnia. Sorry, ale ta szopka to tylko dla idiotow. Nawet amerykanski lekarz na antenie CNN wysmial te ich tlumaczenia
Karol nie ma raka prostaty, on udal sie na operacje, bo mial powiekszona prostate i „przy okazji” dowiedzial sie, ze ma raka nie zwiazanego z prostata. Oficjalnie tez nie powiedzieli czego to nowotwor.
Kate nie pojawi sie tez na slubie jakiegos barona, ktory jest przyjacielem rodziny krolewskiej. Slub ma byc w czerwcu, a oni juz dzis wiedza, ze Kate nie da rady.
No i nie pojawi sie na Trooping the Colour mimo iz najpierw jej udzial zostal potwierdzony, nastepnie sie z tego wycofanochampaigne pisze: ↑czw maja 23, 2024 3:21 pm Kate nie pojawi sie tez na slubie jakiegos barona, ktory jest przyjacielem rodziny krolewskiej. Slub ma byc w czerwcu, a oni juz dzis wiedza, ze Kate nie da rady.
Dziwne to wszystko i też coś czuję że może mieć to nie fajne zakończenie, kobieta zapadła się pod ziemię
Wlasnie i Karol, i William odwolali czerwcowe wyjscia publiczne. Co tam sie dzieje..
-
- BlondDoczep
No chyba to jasne, że nie jest dobrze. Szkoda jej, jak każdego człowieka w tej sytuacji:(
Niby ma to związek z wcześniejszymi wyborami żeby nie rozpraszać opinii publicznej ich wystąpieniami. Jak myślicie o co w tym chodzi ? Może faktycznie jest w domu, chce mieć spokój i dojść do siebie, ona nie musi chodzić do pracy może odpoczywać ile chcechampaigne pisze: ↑pt maja 24, 2024 1:50 pm Wlasnie i Karol, i William odwolali czerwcowe wyjscia publiczne. Co tam sie dzieje..
" Księżna Kate NIE WRÓCI do publicznych wystąpień w najbliższym czasie! "Jej grafik na ten rok jest pusty". " Kundel dzis