Olga Herring
Moderator: verysweetcherry
Re: Olga Herring
Niech dadzą tego żurnalistę, bo jestem ciekawa, jakie pytania zada takiemu no name'owi jak Olga. O poglądy Diplo? O wózek cybex? Jak się prowadzi Audi? Czy kolejne pytanie o podcast; dlaczego tak uwielbiamy podcasty xD "bo tam są emocje, bo tego nie mamy na co dzień, bla bla" xD
Niestety nagranie było w grudniu przed aferami, więc o poglądy na pewno nie zapyta xDAqq pisze: ↑wt mar 12, 2024 4:08 pm Niech dadzą tego żurnalistę, bo jestem ciekawa, jakie pytania zada takiemu no name'owi jak Olga. O poglądy Diplo? O wózek cybex? Jak się prowadzi Audi? Czy kolejne pytanie o podcast; dlaczego tak uwielbiamy podcasty xD "bo tam są emocje, bo tego nie mamy na co dzień, bla bla" xD
Wierzę rybce na słowo bo to postać krystaliczna!Piankowy Ludzik pisze: ↑czw mar 14, 2024 7:50 am Acha… czyli posiadacz „bydlaka” już z powrotem pracuje i tyle z jej non-apology wyszło. Ale już włączyła komentarze.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Tritonotti
Może warto zainteresować kanały commentary? Konopsky, Gimper, Revo czy ktoś?Ewelina90c pisze: ↑ndz lut 04, 2024 4:42 pmOlga ma swoją grupę na FB. Jednak tam " niewygodne" komentarze prężnie znikają, a autorzy są blokowani.
Może CSI rozhula temat?
Jestem bardzo negatywnie zaskoczona komentarzami ze zdjęć. Bardzo.
Mam otwarte DM-y z Gimperem i Spysińskim. Gimper siedzi na wakacjach, ale nagrywa filmy normalnie tylko nie u siebie w studio. Dostał ode mnie link do forum z nakreśleniem sytuacji w paru zdaniach i podpuchą, że może warto się zainteresować, a jako, że ma urlop to dobrze by było jakby ten wątek prześledzili jego ludzie od filmów.
Spysiński dostał ode mnie parę ss + jak wyżej Gimper opis sytuacji. Odpisał jednym słowem, więc nie wiem czy to ruszy, ale myślę, że bardzo możliwe. Zdarza mu się w odcinkach wrzucić jakąś mikrodramę albo generalnie coś innego niż wszystkie kanały commentary. Pozostaje czekać.
-
- MoetGlass
Gdyby nie to że znam Weronike osobiscie to bym pomyslala ze nie istnieje i to tylko alter ego bydlakaDrapak pisze: ↑czw mar 14, 2024 9:51 amWierzę rybce na słowo bo to postać krystaliczna!Piankowy Ludzik pisze: ↑czw mar 14, 2024 7:50 am Acha… czyli posiadacz „bydlaka” już z powrotem pracuje i tyle z jej non-apology wyszło. Ale już włączyła komentarze.
Ja dostałam od niej bloka w komentarzach bo raz spytałam czy zmieniła urządzenie do nagrywania bo inaczej ją słychać to raz że odpaliły się jakieś jej psychofanki że mam stąd spadać to dwa dostałam bana na komenty
Mam wrażenie że ona niektóre rzeczy bierze z powietrza, np. w tym najnowszym odcinku twierdzi że 14 tys miejscowość ma kilkanaście szkół ponadpodstawowych chciałabym poznać źródło tych wymysłów. Wiem że to pierdoła bez znaczenia dla historii ale skoro przy czymś takim zmyśla to niezbyt dobrze zapowiada. A psi bufet to już wjechał na pełnej, z najdłuższą dotąd chyba reklamą u niej Kilka sekund później "opowiem historię która nie mieści się w głowie"
Mam wrażenie że ona niektóre rzeczy bierze z powietrza, np. w tym najnowszym odcinku twierdzi że 14 tys miejscowość ma kilkanaście szkół ponadpodstawowych chciałabym poznać źródło tych wymysłów. Wiem że to pierdoła bez znaczenia dla historii ale skoro przy czymś takim zmyśla to niezbyt dobrze zapowiada. A psi bufet to już wjechał na pełnej, z najdłuższą dotąd chyba reklamą u niej Kilka sekund później "opowiem historię która nie mieści się w głowie"
W punkt. Kto w ogóle ogląda te kanały komentary prócz przygłupów, którzy nie wiedzą, co myśleć na dany temat?
-
- Tritonotti
Ja np oglądam,bo nie mam czasu być na bieżąco z wszystkimi mniejszymi lub większymi dramami.
Gimper tego nie ruszy, bo sam na swoje za uszami jeśli chodzi o przeszłość.Awrilgie pisze: ↑czw mar 21, 2024 12:19 pmMam otwarte DM-y z Gimperem i Spysińskim. Gimper siedzi na wakacjach, ale nagrywa filmy normalnie tylko nie u siebie w studio. Dostał ode mnie link do forum z nakreśleniem sytuacji w paru zdaniach i podpuchą, że może warto się zainteresować, a jako, że ma urlop to dobrze by było jakby ten wątek prześledzili jego ludzie od filmów.
Spysiński dostał ode mnie parę ss + jak wyżej Gimper opis sytuacji. Odpisał jednym słowem, więc nie wiem czy to ruszy, ale myślę, że bardzo możliwe. Zdarza mu się w odcinkach wrzucić jakąś mikrodramę albo generalnie coś innego niż wszystkie kanały commentary. Pozostaje czekać.
Nikt tego nie ruszy, bo śledziowa jest zbyt małym twórcą. Gdyby to była jakaś mazur, ale Olga ma za male zasięgi, żeby się w to zagłębiać. Za mało klikalne by to było.Lira225 pisze: ↑pt mar 22, 2024 11:54 amGimper tego nie ruszy, bo sam na swoje za uszami jeśli chodzi o przeszłość.Awrilgie pisze: ↑czw mar 21, 2024 12:19 pmMam otwarte DM-y z Gimperem i Spysińskim. Gimper siedzi na wakacjach, ale nagrywa filmy normalnie tylko nie u siebie w studio. Dostał ode mnie link do forum z nakreśleniem sytuacji w paru zdaniach i podpuchą, że może warto się zainteresować, a jako, że ma urlop to dobrze by było jakby ten wątek prześledzili jego ludzie od filmów.
Spokojnie, mam zupełnie inne marzenia, co nie zmienia faktu, że różne tematy są poruszane przez takie kanały Nie złość się tak, bo ci żyłka pęknieAgaSam pisze: ↑pt mar 22, 2024 11:12 amNa czym? O robieniu minutowej wstawki o mężu zajebie jakieś podcasterki, która ledwo dobiła 100tys subów? Wow wow już widzę te wyświetlenia w czasie afery MGP xd
Ale spoko. Zawsze można marzyć
Dzięki za troskę o moje żyłkiDrapak pisze: ↑pt mar 22, 2024 2:40 pmSpokojnie, mam zupełnie inne marzenia, co nie zmienia faktu, że różne tematy są poruszane przez takie kanały Nie złość się tak, bo ci żyłka pęknie
Mówię tylko że nikt znaczący z comentary nie ruszy tego tematu. Fajnie by było ale patrzmy realistycznie. Chyba że jakiś Czesiek który założył kanał tydzień temu
KiciBumBum!