Olga Herring

Moderator: verysweetcherry

Aqq
Mokra Włoszka

Re: Olga Herring

Post autor: Aqq »

Niech dadzą tego żurnalistę, bo jestem ciekawa, jakie pytania zada takiemu no name'owi jak Olga. O poglądy Diplo? O wózek cybex? Jak się prowadzi Audi? Czy kolejne pytanie o podcast; dlaczego tak uwielbiamy podcasty xD "bo tam są emocje, bo tego nie mamy na co dzień, bla bla" xD
ddohejtu
Gacie z oceanu

Post autor: ddohejtu »

Aqq pisze: wt mar 12, 2024 4:08 pm Niech dadzą tego żurnalistę, bo jestem ciekawa, jakie pytania zada takiemu no name'owi jak Olga. O poglądy Diplo? O wózek cybex? Jak się prowadzi Audi? Czy kolejne pytanie o podcast; dlaczego tak uwielbiamy podcasty xD "bo tam są emocje, bo tego nie mamy na co dzień, bla bla" xD
Niestety nagranie było w grudniu przed aferami, więc o poglądy na pewno nie zapyta xD
Drapak
Gacie z oceanu

Post autor: Drapak »

Piankowy Ludzik pisze: czw mar 14, 2024 7:50 am Acha… czyli posiadacz „bydlaka” już z powrotem pracuje i tyle z jej non-apology wyszło. Ale już włączyła komentarze.
Wierzę rybce na słowo bo to postać krystaliczna!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Aqq
Mokra Włoszka

Post autor: Aqq »

Łukasz nie pracuje przy kanale, ale pojawia się na fotkach z backstage (pewnie tylko towarzysko xD).
ddohejtu
Gacie z oceanu

Przecież śledziki nigdy nie kłamały, to skąd te wątpliwości xD
Hav
LouiBag

Post autor: Hav »

ddohejtu pisze: czw mar 14, 2024 2:36 pm Przecież śledziki nigdy nie kłamały, to skąd te wątpliwości xD
Oddajmy głos pani Śledź co myśli o moralnoaci ogólnie:
Drapak
Gacie z oceanu

Trochę słodzenia Olgusi na kanale Tropiciele Zbrodni. Ich chyba wszystko ominęło… 🤢
SkarolinaS
Tritonotti

Post autor: SkarolinaS »

Drapak pisze: sob mar 16, 2024 10:02 am Trochę słodzenia Olgusi na kanale Tropiciele Zbrodni. Ich chyba wszystko ominęło… 🤢
Tropiciele zbrodni to jedna Osoba-Ania i z Olga sa koleżanki ja,więc nie dziwne,że sobie słodzą.
Awrilgie
MolieraDress

Post autor: Awrilgie »

Ewelina90c pisze: ndz lut 04, 2024 4:42 pm
Katoshi pisze: ndz lut 04, 2024 4:14 pm Ludzie, gdzie to udostępnić żeby szersze grono się dowiedziało o ich działalności i prawdziwych obliczach? Przecież to dno co wypisują i jak obrażają ludzi. Olga kreuje się na taką empatyczną osóbkę, a prawda wygląda ździebko inaczej
Olga ma swoją grupę na FB. Jednak tam " niewygodne" komentarze prężnie znikają, a autorzy są blokowani.
Może CSI rozhula temat?
Jestem bardzo negatywnie zaskoczona komentarzami ze zdjęć. Bardzo.
Może warto zainteresować kanały commentary? Konopsky, Gimper, Revo czy ktoś?
Awrilgie
MolieraDress

Oizys pisze: ndz mar 03, 2024 6:11 pm
Drapak pisze: ndz mar 03, 2024 12:16 pm Była drama, nie ma dramy, współprace pewnie zaraz wrócą. Można się rozejść, przeczekanie było dobrym wyborem
Jak to z każdą dramą. Ludzie mają pamięć złotych rybek ;)
Ale ci bardziej świadomi, z podobną wrażliwością/moralnością, przestają wspierać.
Mam otwarte DM-y z Gimperem i Spysińskim. Gimper siedzi na wakacjach, ale nagrywa filmy normalnie tylko nie u siebie w studio. Dostał ode mnie link do forum z nakreśleniem sytuacji w paru zdaniach i podpuchą, że może warto się zainteresować, a jako, że ma urlop to dobrze by było jakby ten wątek prześledzili jego ludzie od filmów.
Spysiński dostał ode mnie parę ss + jak wyżej Gimper opis sytuacji. Odpisał jednym słowem, więc nie wiem czy to ruszy, ale myślę, że bardzo możliwe. Zdarza mu się w odcinkach wrzucić jakąś mikrodramę albo generalnie coś innego niż wszystkie kanały commentary. Pozostaje czekać.
Awatar użytkownika
AgaSam
Currently:Greece

Post autor: AgaSam »

Błagam tylko nie Spysinski xd
KiciBumBum!
ddohejtu
Gacie z oceanu

Widzę, że wjechał psi bufet znowu. Długo nie czekali
Awrilgie
MolieraDress

AgaSam pisze: czw mar 21, 2024 1:05 pm Błagam tylko nie Spysinski xd
Lepszy rydz jak nic, Konopsky też wyłączył wyciszanie rozmów, a też mam otwarte DM z nim, więc i do niego poszło. Zobaczymy czy ktoś to ruszy
mezalians_urodowy
MoetGlass

Post autor: mezalians_urodowy »

Drapak pisze: czw mar 14, 2024 9:51 am
Piankowy Ludzik pisze: czw mar 14, 2024 7:50 am Acha… czyli posiadacz „bydlaka” już z powrotem pracuje i tyle z jej non-apology wyszło. Ale już włączyła komentarze.
Wierzę rybce na słowo bo to postać krystaliczna!
Gdyby nie to że znam Weronike osobiscie to bym pomyslala ze nie istnieje i to tylko alter ego bydlaka XD
aideyene
ŚpioszkiKenzo

Post autor: aideyene »

Ja dostałam od niej bloka w komentarzach bo raz spytałam czy zmieniła urządzenie do nagrywania bo inaczej ją słychać :') to raz że odpaliły się jakieś jej psychofanki że mam stąd spadać to dwa dostałam bana na komenty :')

Mam wrażenie że ona niektóre rzeczy bierze z powietrza, np. w tym najnowszym odcinku twierdzi że 14 tys miejscowość ma kilkanaście szkół ponadpodstawowych :') chciałabym poznać źródło tych wymysłów. Wiem że to pierdoła bez znaczenia dla historii ale skoro przy czymś takim zmyśla to niezbyt dobrze zapowiada. A psi bufet to już wjechał na pełnej, z najdłuższą dotąd chyba reklamą u niej :') Kilka sekund później "opowiem historię która nie mieści się w głowie" :alien:
Drapak
Gacie z oceanu

Odtworzenia jej podcastu to zasięgi, więc lepiej nie klikać :D
Awatar użytkownika
AgaSam

Ale w sumie co te kanały kOmEnTaRy mają o niej i jej mężu nagrać? Że są zjebami? Kogo to obchodzi tak naprawde? Mało takich po świecie chodzi? Nikt o tym nie nagra więc nie ma się co łudzić
KiciBumBum!
Drapak
Gacie z oceanu

AgaSam pisze: czw mar 21, 2024 4:57 pm Ale w sumie co te kanały kOmEnTaRy mają o niej i jej mężu nagrać? Że są zjebami? Kogo to obchodzi tak naprawde? Mało takich po świecie chodzi? Nikt o tym nie nagra więc nie ma się co łudzić
Na tym właśnie polegają kanały commentary
BlankaBianka

Post autor: BlankaBianka »

AgaSam pisze: czw mar 21, 2024 4:57 pm Ale w sumie co te kanały kOmEnTaRy mają o niej i jej mężu nagrać? Że są zjebami? Kogo to obchodzi tak naprawde? Mało takich po świecie chodzi? Nikt o tym nie nagra więc nie ma się co łudzić
W punkt. Kto w ogóle ogląda te kanały komentary prócz przygłupów, którzy nie wiedzą, co myśleć na dany temat? XD
SkarolinaS
Tritonotti

Post autor: SkarolinaS »

Ja np oglądam,bo nie mam czasu być na bieżąco z wszystkimi mniejszymi lub większymi dramami.
Awatar użytkownika
AgaSam

Drapak pisze: czw mar 21, 2024 6:32 pm
Na czym? O robieniu minutowej wstawki o mężu zajebie jakieś podcasterki, która ledwo dobiła 100tys subów? Wow wow już widzę te wyświetlenia w czasie afery MGP xd
Ale spoko. Zawsze można marzyć
KiciBumBum!
Lira225
Skarpeta Rakieta

Post autor: Lira225 »

Awrilgie pisze: czw mar 21, 2024 12:19 pm
Drapak pisze: ndz mar 03, 2024 12:16 pm Była drama, nie ma dramy, współprace pewnie zaraz wrócą. Można się rozejść, przeczekanie było dobrym wyborem
Ale ci bardziej świadomi, z podobną wrażliwością/moralnością, przestają wspierać.
Mam otwarte DM-y z Gimperem i Spysińskim. Gimper siedzi na wakacjach, ale nagrywa filmy normalnie tylko nie u siebie w studio. Dostał ode mnie link do forum z nakreśleniem sytuacji w paru zdaniach i podpuchą, że może warto się zainteresować, a jako, że ma urlop to dobrze by było jakby ten wątek prześledzili jego ludzie od filmów.
Spysiński dostał ode mnie parę ss + jak wyżej Gimper opis sytuacji. Odpisał jednym słowem, więc nie wiem czy to ruszy, ale myślę, że bardzo możliwe. Zdarza mu się w odcinkach wrzucić jakąś mikrodramę albo generalnie coś innego niż wszystkie kanały commentary. Pozostaje czekać.
Gimper tego nie ruszy, bo sam na swoje za uszami jeśli chodzi o przeszłość.
Grubababa
Collagen z chlorellą

Post autor: Grubababa »

Lira225 pisze: pt mar 22, 2024 11:54 am
Awrilgie pisze: czw mar 21, 2024 12:19 pm

Gimper tego nie ruszy, bo sam na swoje za uszami jeśli chodzi o przeszłość.
Nikt tego nie ruszy, bo śledziowa jest zbyt małym twórcą. Gdyby to była jakaś mazur, ale Olga ma za male zasięgi, żeby się w to zagłębiać. Za mało klikalne by to było.
Drapak
Gacie z oceanu

AgaSam pisze: pt mar 22, 2024 11:12 am
Na czym? O robieniu minutowej wstawki o mężu zajebie jakieś podcasterki, która ledwo dobiła 100tys subów? Wow wow już widzę te wyświetlenia w czasie afery MGP xd
Spokojnie, mam zupełnie inne marzenia, co nie zmienia faktu, że różne tematy są poruszane przez takie kanały :) Nie złość się tak, bo ci żyłka pęknie <3
Awatar użytkownika
AgaSam

Drapak pisze: pt mar 22, 2024 2:40 pm
AgaSam pisze: pt mar 22, 2024 11:12 am

Spokojnie, mam zupełnie inne marzenia, co nie zmienia faktu, że różne tematy są poruszane przez takie kanały :) Nie złość się tak, bo ci żyłka pęknie <3
Dzięki za troskę o moje żyłki 🫶🏼
Mówię tylko że nikt znaczący z comentary nie ruszy tego tematu. Fajnie by było ale patrzmy realistycznie. Chyba że jakiś Czesiek który założył kanał tydzień temu
KiciBumBum!