Start
Mój profil

Bieganie

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
FigGa
RARY

Re: Bieganie

Post autor: FigGa »

Muszę sprawdzić, bo na razie jak się orientowałam u mnie w sklepie, w sensie w sklepie w którym kupuje staniki to jest podobno jakiś dobry model stanika sportowego Za 300 zł. Ogólnie jestem zadowolona z ich towaru i kupuje tylko u nich staniki więc nie mam powodu żeby nie wierzyć tym panią , że kłamią na temat sportowego😅

Ale porozglądam się jeszcze i poczytam o tym modelu który napisałaś.
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
Awatar użytkownika
Erwinia
Tritonotti

Post autor: Erwinia »

Polecam się pomierzyć i sprawdzić rozmiar na stronie (u mnie wyszły zupełnie inne niż w niesportowych) a potem polować na vinted. Upolowałam tak za 15 zł Shock Absorbery, jeden nawet miał metkę jeszcze.
Jezynka
Ciastko

Post autor: Jezynka »

Mam 50 lat. Biegam regularnie od maja 2025 roku. Celem było zrzucenie paru kilogramów ( schudłam w sumie 12 kilo) i poprawa samopoczucia ( mam nawroty ciężkich depresji).
Biegam 4 razy w tygodniu po ok 8 -10 kilometrów. Przed bieganiem robię 5 -10 minutową rozgrzewkę ( marsz, skakanka), po bieganiu przez 10-15 minut robię ćwiczenia rozciągające. Do tej pory nigdy nie miałam kontuzji.
freckalicious
Gacie z oceanu

Post autor: freckalicious »

Jezynka pisze: śr wrz 02, 2026 4:03 pm Mam 50 lat. Biegam regularnie od maja 2025 roku. Celem było zrzucenie paru kilogramów ( schudłam w sumie 12 kilo) i poprawa samopoczucia ( mam nawroty ciężkich depresji).
Biegam 4 razy w tygodniu po ok 8 -10 kilometrów. Przed bieganiem robię 5 -10 minutową rozgrzewkę ( marsz, skakanka), po bieganiu przez 10-15 minut robię ćwiczenia rozciągające. Do tej pory nigdy nie miałam kontuzji.
Zakładając, że biegasz co 2 dzień, to czy w dniu biegu czujesz się w miarę zregenerowana? Ja biegam od niedawna po 5-6 km, też co 2 dni, ale mam wrażenie, że ciągle mam ‚zmęczone’ nogi. To samo minie, czy może wynika właśnie z tego, że za mało się rozciągam po, jak myślisz?
Jezynka
Ciastko

Post autor: Jezynka »

Nie odczuwam zmęczenia nóg po bieganiu, ale zawsze pamiętam o rozciąganiu wlasnie