O który wątek konkretnie chodzi?PrzemoKondratowicz pisze: ↑ndz sie 16, 2026 4:44 pm Tak, są i aktualnie usunięte są całe strony, pozostawione pojedyncze posty losowych użytkowników bez kontekstu. Wygląda jak losowe myśli osób niezlepione ze sobą nawet w dyskusję. Nie rozumiem jak ktoś może personalnie jeździć po wszystkich wkoło, oskarżać użytkowników o bycie w zmowie z mafią, jawnie trollować a mimo to jedyne co się dzieje to usuwana jest połowa wątku, z losowymi wiadomościami.
Zmiany na forum
Moderatorzy: blackmolly, damascenka- damascenka
- Administrator
Re: Zmiany na forum
- PrzemoKondratowicz
- RARY
Iwona Cygan…
Na Wandzie najciekawiej jest jak sami zainteresowani bądź ich rodzina o której jest wątek, wpada, krzyczy, piszczy i wyzywa.
- damascenka
- Administrator
Zajrzę tam i zobaczę o co chodzi.
- Fluffyslippers
- Dieta 600 kcal
O co chodzi z tym rajdem na zdjęcia profilowe i dawanie za nie ostrzeżeń? Jesli źle zadałam pytanie to proszę o przeniesienie
Makówkowe zapalenie opon mózgowych
- damascenka
- Administrator
Regulamin Forum obejmuje również awatary.Fluffyslippers pisze: ↑wt sie 18, 2026 9:37 pm O co chodzi z tym rajdem na zdjęcia profilowe i dawanie za nie ostrzeżeń? Jesli źle zadałam pytanie to proszę o przeniesienie
-
Poirytowana
Czy jeśli cała zawartość posta to „to prawda” napisane w odpowiedzi na cytat czyjegoś posta, lub inne „zgadzam się”, to ten post łamie punkt 10 kategorii regulaminu o nazwie „Publikowanie treści”? Kopiuję ów punkt regulaminu: „Publikowane posty powinny wnosić wartość dla pozostałych Użytkowników. Użytkownicy mogą publikować posty wyłącznie na temat dyskusji, zgodnie z nazwą Działu/Wątku. Zabrania się publikowania postów niezwiązanych z tematem dyskusji (tzw. off top). Zabrania się publikowania postów skrajnie krótkich, pustych, niewnoszących wartości lub mających na celu wyłącznie zwiększenie swojej liczby wpisów (tzw. “Nabijanie postów”).” Zgłosiłam taki post w hydeparku lecz moja prośba została odrzucona a post nadal wisi. Moderatorki to KasandraCwir i verysweetcherry, nie wytykam palcem bo nie wiem kto podjął tę decyzję, natomiast jest to jeden z przykładów na to, że moderacja sama nie respektuje regulaminu forum i zgłaszanie nic nie daje.
- damascenka
- Administrator
W Hydeparku zasady są luźniejsze, od tego jest ten dział.Poirytowana pisze: ↑pn sie 24, 2026 2:59 pm Czy jeśli cała zawartość posta to „to prawda” napisane w odpowiedzi na cytat czyjegoś posta, lub inne „zgadzam się”, to ten post łamie punkt 10 kategorii regulaminu o nazwie „Publikowanie treści”? Kopiuję ów punkt regulaminu: „Publikowane posty powinny wnosić wartość dla pozostałych Użytkowników. Użytkownicy mogą publikować posty wyłącznie na temat dyskusji, zgodnie z nazwą Działu/Wątku. Zabrania się publikowania postów niezwiązanych z tematem dyskusji (tzw. off top). Zabrania się publikowania postów skrajnie krótkich, pustych, niewnoszących wartości lub mających na celu wyłącznie zwiększenie swojej liczby wpisów (tzw. “Nabijanie postów”).” Zgłosiłam taki post w hydeparku lecz moja prośba została odrzucona a post nadal wisi. Moderatorki to KasandraCwir i verysweetcherry, nie wytykam palcem bo nie wiem kto podjął tę decyzję, natomiast jest to jeden z przykładów na to, że moderacja sama nie respektuje regulaminu forum i zgłaszanie nic nie daje.
Dlaczego mimo obietnic, że po "zainstalowaniu" apki forum znikną reklamy, one nadal się pojawiają od paru miesięcy i w dodatku niektóre zajmują już cały ekran? Serio, powtarzacie jak zdarta płyta, że testujecie propozycje od google, ale wcześniej mówiliście, że w apce reklam nie ma. O co tu chodzi? Ja rozumiem, że jest zapewne jakiś przypływ nowych użytkowników i pachnie to hajsem z reklam, ale ta niespójność jest dziwna.