Start
Mój profil

Drzewo genealogiczne, ciekawe znaleziska

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
FigGa
RARY

Re: Drzewo genealogiczne, ciekawe znaleziska

Post autor: FigGa »

No ja właśnie czekam na 1 listopada, bo wtedy będziemy odwiedzać groby od strony mojego taty no i tam będą daty i imiona i nazwiska więc na pewno to wszystko skrupulatnie zapiszę.
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
Mualla
Migocząca Świeczka

Post autor: Mualla »

FigGa pisze: pt sie 28, 2026 2:30 pm No ja właśnie czekam na 1 listopada, bo wtedy będziemy odwiedzać groby od strony mojego taty no i tam będą daty i imiona i nazwiska więc na pewno to wszystko skrupulatnie zapiszę.
Ja zawsze robię po prostu zdjęcia. Ogólnie moja galeria przez zdjęcia grobów wydaje się być dość osobliwa 😅
Awatar użytkownika
O Matyldo!
Kciuk

Post autor: O Matyldo! »

Laski czy któraś może mi przybliżyć temat i odpowiedzieć na kilka pytań na pw żeby tu nie spamować? (najlepiej ktoś kto już zaczął tworzyć drzewko) <3
Awatar użytkownika
FigGa
RARY

Mualla pisze: pt sie 28, 2026 8:57 pm Ja zawsze robię po prostu zdjęcia. Ogólnie moja galeria przez zdjęcia grobów wydaje się być dość osobliwa 😅
Nooo albo zrobię zdjęcia albo zapisze. Pewnie zdjęcia to będzie szybsza opcja, chociaż w notatkach zawsze mogę zapisać kogo to babcia, ciocia itp 😅 ja mam/miałam dużą rodzinę to można się pomyśli 🙈
Bo Wiśniewski to nie ja,
Awatar użytkownika
FigGa
RARY

O Matyldo! pisze: pt sie 28, 2026 11:38 pm Laski czy któraś może mi przybliżyć temat i odpowiedzieć na kilka pytań na pw żeby tu nie spamować? (najlepiej ktoś kto już zaczął tworzyć drzewko) <3
Ja zaczęłam, ale sama dopiero się uczę, więc pewnie dużo nie pomogę.
Bo Wiśniewski to nie ja,
Mualla
Migocząca Świeczka

Post autor: Mualla »

O Matyldo! pisze: pt sie 28, 2026 11:38 pm Laski czy któraś może mi przybliżyć temat i odpowiedzieć na kilka pytań na pw żeby tu nie spamować? (najlepiej ktoś kto już zaczął tworzyć drzewko) <3
Ja mogę pomóc, bo od wielu lat się tym zajmuje. Tylko mój obszar poszukiwan, to Mazowsze i Mazury.