Okej to nie wiedziałam, tak czy siak pójdę już do niej, bo jestem umówiona. Sprawdzę na własnej skórze xdMililio pisze: ↑czw sie 20, 2026 12:10 pm Może była w 2014
Chociaż malowałam się u niej niedługo później i nie byłam zadowolona
Chociaż ciężko powiedzieć czy efektem pracy czy durnymi komentarzami i tym jak była wyniosła i niesympatyczna
Jak chcesz kogoś wybitnego idź do Dzienisowicz lub Nikoli zdrodowskiej, nie wiem jak stawka u Ani ale u tej drugiej to kosmiczna niestety
Białystok - polecajki
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Mopsiklopsik
- Mokra Włoszka
Re: Białystok - polecajki
Daj znać jak będziesz poMopsiklopsik pisze: ↑czw sie 20, 2026 4:54 pm Okej to nie wiedziałam, tak czy siak pójdę już do niej, bo jestem umówiona. Sprawdzę na własnej skórze xd
-
Tygrys3210
- RóżowePolo
Malowałam się u Gąski dwa razy i odradzam - makijaż kompletnie niedopasowany do mojego typu urody. Prosiłam o delikatny makijaż a wyszłam z ciemnymi oczami, drugi raz trochę lepiej, ale miałam plamy od bronzera xddd Nie warta ceny.
Z Mancewicz byłam zadowolona za każdym razem, jest bardzo przyjazna i słucha Twoich potrzeb.
Czyli Gąska to typowa insta gwiazdeczka. Szok, że taka osoba ma swoją szkołę wizażu i jest zapraszana do TV..Tygrys3210 pisze: ↑pt sie 21, 2026 9:52 am Malowałam się u Gąski dwa razy i odradzam - makijaż kompletnie niedopasowany do mojego typu urody. Prosiłam o delikatny makijaż a wyszłam z ciemnymi oczami, drugi raz trochę lepiej, ale miałam plamy od bronzera xddd Nie warta ceny.
Z Mancewicz byłam zadowolona za każdym razem, jest bardzo przyjazna i słucha Twoich potrzeb.
A gdzie polecacie pilates? Zastanawiam się żeby się ruszyć, nie interesują mnie fancy miejsca za miliony monet i bez sensownymi dodatkami takimi jak śniadania itp. Chcę po prostu iść poćwiczyć na spokojnie, bez żadnych naszych gwiazdek białostockich 
Szczerze? Kup sobie matę, jakieś podstawowe akcesoria typu ciężarki, piłki itp i odpal YouTube. Jakoś nie wierzę w skuteczność tych wszystkich pilatesowych miejscowek, na których jest rewia mody.
To też jest jakieś wyjście, tyle że też trochę chciałabym wyjść do ludzi, bo dużo czasu spędzam w domu i tak pomyślałam o tych zajęciach.
Sama nie korzystałam, ale moją przyjaciółkę kiedyś malowała. Bardzo ładna dziewczyna i uważam, że na co dzień w swoim makijażu wygląda lepiej, niż w makijażu Gąski, ten makijaż wyglądał jak make up mojej mamy do pracy w 2010