Start
Mój profil

Białystok - polecajki

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Mopsiklopsik
Mokra Włoszka

Re: Białystok - polecajki

Post autor: Mopsiklopsik »

Mililio pisze: czw sie 20, 2026 12:10 pm Może była w 2014
Chociaż malowałam się u niej niedługo później i nie byłam zadowolona
Chociaż ciężko powiedzieć czy efektem pracy czy durnymi komentarzami i tym jak była wyniosła i niesympatyczna
Jak chcesz kogoś wybitnego idź do Dzienisowicz lub Nikoli zdrodowskiej, nie wiem jak stawka u Ani ale u tej drugiej to kosmiczna niestety
Okej to nie wiedziałam, tak czy siak pójdę już do niej, bo jestem umówiona. Sprawdzę na własnej skórze xd
chloe91
Tritonotti

Post autor: chloe91 »

Mopsiklopsik pisze: czw sie 20, 2026 4:54 pm Okej to nie wiedziałam, tak czy siak pójdę już do niej, bo jestem umówiona. Sprawdzę na własnej skórze xd
Daj znać jak będziesz po 🙈 A ktoś ma jakąś opinię na temat makijażu u Marty Gąski lub Mancewicz Make-up?
Tygrys3210
RóżowePolo

Post autor: Tygrys3210 »

chloe91 pisze: czw sie 20, 2026 9:18 pm Daj znać jak będziesz po 🙈 A ktoś ma jakąś opinię na temat makijażu u Marty Gąski lub Mancewicz Make-up?
Malowałam się u Gąski dwa razy i odradzam - makijaż kompletnie niedopasowany do mojego typu urody. Prosiłam o delikatny makijaż a wyszłam z ciemnymi oczami, drugi raz trochę lepiej, ale miałam plamy od bronzera xddd Nie warta ceny.

Z Mancewicz byłam zadowolona za każdym razem, jest bardzo przyjazna i słucha Twoich potrzeb.
Jkll
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Jkll »

A Estera Kosińska makeup? Ktoś ma jakieś opinie?
chloe91
Tritonotti

Tygrys3210 pisze: pt sie 21, 2026 9:52 am Malowałam się u Gąski dwa razy i odradzam - makijaż kompletnie niedopasowany do mojego typu urody. Prosiłam o delikatny makijaż a wyszłam z ciemnymi oczami, drugi raz trochę lepiej, ale miałam plamy od bronzera xddd Nie warta ceny.

Z Mancewicz byłam zadowolona za każdym razem, jest bardzo przyjazna i słucha Twoich potrzeb.
Czyli Gąska to typowa insta gwiazdeczka. Szok, że taka osoba ma swoją szkołę wizażu i jest zapraszana do TV..
Poliplott
Bransoletka50k

Post autor: Poliplott »

chloe91 pisze: pt sie 21, 2026 11:28 pm Czyli Gąska to typowa insta gwiazdeczka. Szok, że taka osoba ma swoją szkołę wizażu i jest zapraszana do TV..
Gdyby zaczęła w innym czasie nie zyskałaby ani jednej z tych rzeczy. Ba, nawet nie miałaby siły przebicia
chloe91
Tritonotti

A ktoś był u Anny Sass? Dość mocno się reklamuje i kojarzę ją od wielu lat, ale po wejściu na jej sociale / booksy te makijaże wyglądają na takie niezbyt na czasie..
Tak samo u Vena Art.
Ihrmen
RoyalBaby

Post autor: Ihrmen »

A gdzie polecacie pilates? Zastanawiam się żeby się ruszyć, nie interesują mnie fancy miejsca za miliony monet i bez sensownymi dodatkami takimi jak śniadania itp. Chcę po prostu iść poćwiczyć na spokojnie, bez żadnych naszych gwiazdek białostockich 😆
evonla
RoseGold

Post autor: evonla »

Ihrmen pisze: sob sie 22, 2026 7:35 pm A gdzie polecacie pilates? Zastanawiam się żeby się ruszyć, nie interesują mnie fancy miejsca za miliony monet i bez sensownymi dodatkami takimi jak śniadania itp. Chcę po prostu iść poćwiczyć na spokojnie, bez żadnych naszych gwiazdek białostockich 😆
Szczerze? Kup sobie matę, jakieś podstawowe akcesoria typu ciężarki, piłki itp i odpal YouTube. Jakoś nie wierzę w skuteczność tych wszystkich pilatesowych miejscowek, na których jest rewia mody.
Ihrmen
RoyalBaby

Post autor: Ihrmen »

evonla pisze: sob sie 22, 2026 9:40 pm Szczerze? Kup sobie matę, jakieś podstawowe akcesoria typu ciężarki, piłki itp i odpal YouTube. Jakoś nie wierzę w skuteczność tych wszystkich pilatesowych miejscowek, na których jest rewia mody.
To też jest jakieś wyjście, tyle że też trochę chciałabym wyjść do ludzi, bo dużo czasu spędzam w domu i tak pomyślałam o tych zajęciach.
Kinka2424
Channelka

Post autor: Kinka2424 »

chloe91 pisze: czw sie 20, 2026 9:18 pm Daj znać jak będziesz po 🙈 A ktoś ma jakąś opinię na temat makijażu u Marty Gąski lub Mancewicz Make-up?
Sama nie korzystałam, ale moją przyjaciółkę kiedyś malowała. Bardzo ładna dziewczyna i uważam, że na co dzień w swoim makijażu wygląda lepiej, niż w makijażu Gąski, ten makijaż wyglądał jak make up mojej mamy do pracy w 2010