No nie wiem, ja próbowałam się uczyć gwizdać tak po prostu, to mogę sobie dmuchać ile wlezie, żadnego dzwięku nie będzie. Pokazywali mi jak gwizdać z dwoma i trzema palcami w ustach. Też dupa. Nie wiem jak to jest możliwe, że inni potrafią a ja nie żadnym sposobem.
Czasem sobie myślę, że jesyem totalnym beztalenciem eh..
Czynności które sprawiają Wam trudność a nie powinny
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Czynności które sprawiają Wam trudność a nie powinny
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
Jest nas więcej, nie martw się!FigGa pisze: ↑pn sie 10, 2026 8:23 am No nie wiem, ja próbowałam się uczyć gwizdać tak po prostu, to mogę sobie dmuchać ile wlezie, żadnego dzwięku nie będzie. Pokazywali mi jak gwizdać z dwoma i trzema palcami w ustach. Też dupa. Nie wiem jak to jest możliwe, że inni potrafią a ja nie żadnym sposobem.
Czasem sobie myślę, że jesyem totalnym beztalenciem eh..
Aa to zazdro. Mnie mąż też próbował uczyć ale skończyło się na tym, że tylko pluję xD
-
Gdymniesenzmorzy
- RoseGold
Super gotuję.Mimo to totalnie nie potrafię piec ciast.Potrafię zepsuć nawet najprostsze ucierane ciasto czy sernika.Lubię eksperymentować w kuchni,ale głupia szarlotka potrafi mnie pokonać.
Nienawidzę i nie potrafię układać puzli.Już w dzieciństwie była to dla mnie droga przez mękę.
Ja za to potrafię piec, ale nie umiem przyrządzać mięsa. Nieważne jaka patelnia, olej, temperatura, ZAWSZE coś skopię, albo jest niedosmażone/niedogotowane albo przesmażone i obrzydliwe, nie zdarzyło mi się chyba w życiu zrobić dobrego mięsa, nawet kurczaka zawsze muszę zepsuć. Problem był na tyle duży, że musiałam kupić Air FryeraGdymniesenzmorzy pisze: ↑wt sie 11, 2026 12:55 am Super gotuję.Mimo to totalnie nie potrafię piec ciast.Potrafię zepsuć nawet najprostsze ucierane ciasto czy sernika.Lubię eksperymentować w kuchni,ale głupia szarlotka potrafi mnie pokonać.Nienawidzę i nie potrafię układać puzli.Już w dzieciństwie była to dla mnie droga przez mękę.
Kompletnie nie umiem też prasować, zawsze przejadę tak, że robi się jakieś turbo wielkie zgięcie którego wcześniej nie było, wkurzało mnie to na tyle że przestałam to robić i od 3 lat nie miałam żelazka w ręce.
-
Kimolinkolinka
- Gacie z oceanu
1. Nie potrafię gotować. Robię to, ale nie wiem o co chodzi, ale jedzenie wychodzi miałkie. Typowy antytalent.
2. Nie czytam kryminałów, bo nie rozumiem ich przebiegu. Nie jestem w stanie pojąć tych następujących po sobie wydarzeń, nie rozumiem ich.
2. Nie czytam kryminałów, bo nie rozumiem ich przebiegu. Nie jestem w stanie pojąć tych następujących po sobie wydarzeń, nie rozumiem ich.
1. Nie potrafię zrobić sobie właściwie żadnej fryzury. Szczytem kunsztu jest dla mnie wysuszenie grzywki na szczotkę, a i to czasem wychodzi mi durnowato jakoś. W teorii wiem jak zapalać warkocze, w praktyce nie wychodzi mi to wcale, albo koślawo, i tak z całą resztą rzeczy, które robi się z włosami
2. Mam trudność w schodzeniu po schodach. Muszę zawsze patrzeć pod nogi, bo nie trafiałabym w stopnie (przynajmniej takie mam wrażenie). Zbieganie po schodach jest nieosiągalne. ogólnie wolę wchodzić niż schodzić
3. Liczenie w pamięci - bez komentarza... Wiecznie coś pochrzanię
2. Mam trudność w schodzeniu po schodach. Muszę zawsze patrzeć pod nogi, bo nie trafiałabym w stopnie (przynajmniej takie mam wrażenie). Zbieganie po schodach jest nieosiągalne. ogólnie wolę wchodzić niż schodzić
3. Liczenie w pamięci - bez komentarza... Wiecznie coś pochrzanię
Jesteś w stanie jakos rozwinąć ten 2 punkt? Bardzo mnie to zaciekawiło, ja jestem osobą która praktycznie czyta wyłącznie kryminały wiec nie umiem sobie wyobrazić co w nich trudnego, masz zbrodnie, potem śledztwo i na koncu odkrycie kto to zrobił:DKimolinkolinka pisze: ↑ndz sie 23, 2026 7:29 pm 1. Nie potrafię gotować. Robię to, ale nie wiem o co chodzi, ale jedzenie wychodzi miałkie. Typowy antytalent.
-
Kimolinkolinka
- Gacie z oceanu
Nie rozumiem opisów krok po kroku śledztwa, tam się bardzo dużo dzieje. Nie łapię tego tych nagromadzonych danych, ilości tych kroków.
- Kokol_Haret
- Channelka
mam tak samo, przeraża mnie jazda autem, nie umiem go w ogóle wyczuć, nie wiem jak ludzie to robią, że tak na luzie prowadzą. Czasami siedząc na miejscu pasażera czuję strach gdy np przy zjezdzie na ekspresówkę kierowca się szybko rozpędzaxoseraphina pisze: ↑ndz kwie 12, 2026 7:17 pm Nie potrafię jeździć autem, tzn. no niby potrafię bo mam prawko i nawet jeździłam sama autem do pracy w innym mieście, ale odkąd tam nie pracuje to i moja przygoda z samochodem się zakończyła, po prostu mnóstwo rzeczy mnie na drodze przeraża i dostaje małpiego rozumu (przykładowo, zgasło mi auto na światłach i ze stresu zapomniałam jak się go odpala), nawet gdy nic się nie dzieje i jadę prosto przed siebie, to mam wrażenie, że sobie nie radzę i zaraz coś się stanie, a ja nie będę wiedziała jak zareagować nawet. Godziny szczytu w mieście to był dla mnie horror, chwilami nie wiedziałam co mam robić. Bardzo zazdroszczę ludziom, którzy swobodnie jeżdżą autem i czują się jak ryba w wodzie. Nawet seniorzy jeżdżą i dają radę, tylko ja taka upośledzona.
- Kokol_Haret
- Channelka
ja mam na odwrót:D północ południe spoko, wschód zachód? muszę pomyśleć gdzie jest Japonia żeby ogarnąć (bo kraj wschodzącego słońca)gunernialne pisze: ↑pt kwie 17, 2026 10:30 am Po wielu latach w końcu chyba się nauczyłam, ale całe życie miałam problem z kierunkami świata. Wschód i zachód? Łatwe. No ale północ i południe to zawsze była jakaś abstrakcja. Nie wiem skąd to się bierze.. xd