Zmiany na forum
Moderatorzy: damascenka, blackmolly- Anastazja_smietana
- LouiBag
Re: Zmiany na forum
Czy jest jakaś opcja typu "zakładka"? Czasem nadrabiam jakiś wątek i chciałabym jakoś oznaczyć na której stronie skończyłam.
- damascenka
- Administrator
Hej! Możesz przejść do ostatnio nieprzeczytanego posta za pomocą przycisku z kropką, który znajduje się na liście tematów na końcu liczby stron.Anastazja_smietana pisze: ↑sob lip 25, 2026 7:18 pm Czy jest jakaś opcja typu "zakładka"? Czasem nadrabiam jakiś wątek i chciałabym jakoś oznaczyć na której stronie skończyłam.
- Anastazja_smietana
- LouiBag
Dzięki! Faktycznie jest, nawet nie zwróciłam uwagi na tę kropkędamascenka pisze: ↑ndz lip 26, 2026 8:10 am Hej! Możesz przejść do ostatnio nieprzeczytanego posta za pomocą przycisku z kropką, który znajduje się na liście tematów na końcu liczby stron.![]()
- PrzemoKondratowicz
- RARY
Up, jest szansa cos z tym zrobić? Na niektórych kategoriach nie ma reakcji.
jak to kiedys ktos mądry powiedział: „
tu
tam
bylo
jest i
będzie”.
- damascenka
- Administrator
O, gdzie nie ma? Bo to chyba jakiś bug.PrzemoKondratowicz pisze: ↑pn lip 27, 2026 4:00 pm Up, jest szansa cos z tym zrobić? Na niektórych kategoriach nie ma reakcji.
- PrzemoKondratowicz
- RARY
Na „dyskretnie o wszystkim”
tu
tam
bylo
jest i
będzie”.
- damascenka
- Administrator
Jak jesteś wylogowany to reakcji nie ma nigdzie. Ale jak czytasz ze swojego konta to są.
- Załączniki
-
- fw_1785168257375.jpg (56.13 KiB) Przejrzano 34 razy
- PrzemoKondratowicz
- RARY
A ok, dziękuję, nie wiedziałem. Mimo to uważam że powinno się wyrzucić reakcje albo ograniczyć tylko do serduszek na kryminalnym, bo za dużo jest złośliwych reakcji z antypatii a to jednak nie jest temat do wyrażania śmiechu. W postach rzadko używane są emotki wyśmiewające ale jak można dać anonimową reakcję to ludzie to robią na potęgędamascenka pisze: ↑pn lip 27, 2026 6:04 pm Jak jesteś wylogowany to reakcji nie ma nigdzie. Ale jak czytasz ze swojego konta to są.
tu
tam
bylo
jest i
będzie”.
- damascenka
- Administrator
Porozmawiam z teamem IT.PrzemoKondratowicz pisze: ↑pn lip 27, 2026 6:16 pm A ok, dziękuję, nie wiedziałem. Mimo to uważam że powinno się wyrzucić reakcje albo ograniczyć tylko do serduszek na kryminalnym, bo za dużo jest złośliwych reakcji z antypatii a to jednak nie jest temat do wyrażania śmiechu. W postach rzadko używane są emotki wyśmiewające ale jak można dać anonimową reakcję to ludzie to robią na potęgę