Start
Mój profil

Zmiany na forum

Moderatorzy: damascenka, blackmolly
Awatar użytkownika
Anastazja_smietana
LouiBag

Re: Zmiany na forum

Post autor: Anastazja_smietana »

Czy jest jakaś opcja typu "zakładka"? Czasem nadrabiam jakiś wątek i chciałabym jakoś oznaczyć na której stronie skończyłam.
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Post autor: damascenka »

Anastazja_smietana pisze: sob lip 25, 2026 7:18 pm Czy jest jakaś opcja typu "zakładka"? Czasem nadrabiam jakiś wątek i chciałabym jakoś oznaczyć na której stronie skończyłam.
Hej! Możesz przejść do ostatnio nieprzeczytanego posta za pomocą przycisku z kropką, który znajduje się na liście tematów na końcu liczby stron. :)
Awatar użytkownika
Anastazja_smietana
LouiBag

Post autor: Anastazja_smietana »

damascenka pisze: ndz lip 26, 2026 8:10 am Hej! Możesz przejść do ostatnio nieprzeczytanego posta za pomocą przycisku z kropką, który znajduje się na liście tematów na końcu liczby stron. :)
Dzięki! Faktycznie jest, nawet nie zwróciłam uwagi na tę kropkę :)
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
RARY

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Jynna pisze: pt lip 24, 2026 5:53 pm Popieram ten pomysł i myślę, że niektórzy z sesji kryminalnej również. To co się dzieje z reakcjami w przypadku niektorych postów jest karygodne.
Up, jest szansa cos z tym zrobić? Na niektórych kategoriach nie ma reakcji.
jak to kiedys ktos mądry powiedział: „🐠 tu 🐠 tam 🐠 bylo 🐠 jest i 🐠 będzie”.
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

PrzemoKondratowicz pisze: pn lip 27, 2026 4:00 pm Up, jest szansa cos z tym zrobić? Na niektórych kategoriach nie ma reakcji.
O, gdzie nie ma? Bo to chyba jakiś bug.
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
RARY

damascenka pisze: pn lip 27, 2026 5:58 pm O, gdzie nie ma? Bo to chyba jakiś bug.
Na „dyskretnie o wszystkim”
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

PrzemoKondratowicz pisze: pn lip 27, 2026 6:01 pm Na „dyskretnie o wszystkim”
Jak jesteś wylogowany to reakcji nie ma nigdzie. Ale jak czytasz ze swojego konta to są.
Załączniki
fw_1785168257375.jpg
fw_1785168257375.jpg (56.13 KiB) Przejrzano 34 razy
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
RARY

damascenka pisze: pn lip 27, 2026 6:04 pm Jak jesteś wylogowany to reakcji nie ma nigdzie. Ale jak czytasz ze swojego konta to są.
A ok, dziękuję, nie wiedziałem. Mimo to uważam że powinno się wyrzucić reakcje albo ograniczyć tylko do serduszek na kryminalnym, bo za dużo jest złośliwych reakcji z antypatii a to jednak nie jest temat do wyrażania śmiechu. W postach rzadko używane są emotki wyśmiewające ale jak można dać anonimową reakcję to ludzie to robią na potęgę
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

PrzemoKondratowicz pisze: pn lip 27, 2026 6:16 pm A ok, dziękuję, nie wiedziałem. Mimo to uważam że powinno się wyrzucić reakcje albo ograniczyć tylko do serduszek na kryminalnym, bo za dużo jest złośliwych reakcji z antypatii a to jednak nie jest temat do wyrażania śmiechu. W postach rzadko używane są emotki wyśmiewające ale jak można dać anonimową reakcję to ludzie to robią na potęgę
Porozmawiam z teamem IT. :)