PONARZEKAJMY SOBIE
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
stokrotkapolna1234
- Tritonotti
Re: PONARZEKAJMY SOBIE
Mam dosyc tego ze teraz trzeba byc krzykliwa, przebojowa, nie dac sobie wejść na głowę i najlepiej rządzić. Ja chce miec święty spokoj i nic mnie wiecej nie obchodzi
Rozwiniesz mysl? Bo zaciekawiło mnie to, jak to "trzeba", kto Ci każe i w jakim celu?stokrotkapolna1234 pisze: ↑śr lip 15, 2026 6:26 am Mam dosyc tego ze teraz trzeba byc krzykliwa, przebojowa, nie dac sobie wejść na głowę i najlepiej rządzić. Ja chce miec święty spokoj i nic mnie wiecej nie obchodzi
-
stokrotkapolna1234
- Tritonotti
Tak uwielbiam ta logikę ze nikt ci nic nie każe i przecież nic nie musisz. No musisz chyba ze żyjesz w jaskini. W pracy, w relacjach społecznych obowiązują jakies normy i nie jest tak ze nikt mi nic nie każe i nic nie muszę.
Akurat w tym co pisałam odnosiłam sie do mojej pracy. Moze opisałam to skrótowo. Do wiecznego wyścigu szczurów i jakies wiecznych problemów gdzie nie mozna nawet nic powiedzieć normalnie tylko wiecznie sa jakies przytyki.
I juz czekam aż mi napiszesz żebym sie zwolniła bo przecież nic nie muszę, rachunki same sie opłaca bo nikt mi nic nie kaze
- berry blast
- Trening tenisa
długie posty mają to do siebie, że jak są za długie to nie chce się ich czytać (stąd skrót tl;dr).koparka_walec pisze: ↑śr lip 15, 2026 3:53 am Trochę zazdroszczę ludziom, którzy potrafią pisać takie długie, kwieciste, dobrze napisane posty w necie.
Czasem mam ochotę wziąć udział w dyskusji i w mojej głowie istnieje właśnie długa, piękna wiadomość, ale gdy tylko zaczynam przelewać ją na klawiaturę to wygląda to okropnie i często w połowie rezygnuję, bo już mi się odechciewa.
przynajmniej ja tak mam, że jak wchodzę na szybko poskrolować Wandę to ścianę tekstu omijam.
-
chleb_ze_smalcem
- KlasaBiznes
Mnie denerwuje, ze ubezpieczenie za nie nie płaci. Tzn mozna za nie zapłacić z takiego jakby ogólnego konta jak ktoś ma ale powinno normalnie traktować je jako prewencje i płacić część przy zakupie, jak za leki, soczewki itp. To w końcu lepiej dla ubezpieczyciela, że się ich używa a roczny koszt jest bardzo wysoki.
-
dziwnerzeczy
- Tritonotti
Mnie denerwuje, że lubię się przejść do pracy i z powrotem do domu i traktowałam to zawsze jako albo relaksującą część dnia, albo czas dla siebie na skupienie się i pomyślenie o następnych obowiązkach.
Przyszła nowa koleżanka i chyba czasami chce chodzić razem, bo mieszka w podobnej okolicy. Baaaardzo wolno chodzi, a jak chcę już skręcić bo np. akurat miałam w planie gdzieś iść na zakupy, to jeszcze muszę tłumaczyć dlaczego chcę skręcić, albo dlaczego przyszłam inną drogą.
Myślałam, że wystarczy zagadać w godzinach pracy a po skończonym dniu jeszcze życzyć miłego wieczoru i do zobaczenia, haha co za dzień, do jutra! a wychodzi, że jeszcze po pracy nie mogę mieć czasu dla siebie.
W dodatku ja nawet nie wiem, czy idziemy razem czy nie, bo ona ma słuchawki w uszach, albo rozmawia przez telefon. Ale śmiej tylko powiedzieć "do jutra!", to - chyba - źle.
Przyszła nowa koleżanka i chyba czasami chce chodzić razem, bo mieszka w podobnej okolicy. Baaaardzo wolno chodzi, a jak chcę już skręcić bo np. akurat miałam w planie gdzieś iść na zakupy, to jeszcze muszę tłumaczyć dlaczego chcę skręcić, albo dlaczego przyszłam inną drogą.
Myślałam, że wystarczy zagadać w godzinach pracy a po skończonym dniu jeszcze życzyć miłego wieczoru i do zobaczenia, haha co za dzień, do jutra! a wychodzi, że jeszcze po pracy nie mogę mieć czasu dla siebie.
W dodatku ja nawet nie wiem, czy idziemy razem czy nie, bo ona ma słuchawki w uszach, albo rozmawia przez telefon. Ale śmiej tylko powiedzieć "do jutra!", to - chyba - źle.
- gunernialne
- Dieta 600 kcal
Tak mnie wk*rwia ten tiktokshop, że aż słów brakuje. Wcześniej dało się z przyjemnością jakoś marnować życie na tej aplikacji a teraz co drugi film to jakaś
mega promka
na kolejny krem, puder, eutanazol czy inne głupoty
Sto razy chciałem się zabić, kiedy nie mogłem już wytrzymać, ale nigdy tego nie zrobiłem. Chyba podświadomie pragnąłem jeszcze raz pocałować usta rzeki i łowić srebrne ryby