Oni zdaje się też pilnują sekcji komentarzy, choć może gdyby sprawa była szerzej znana to nie byłoby to już takie proste. Jestem zażenowana tym co się dzieje, a przede wszystkim postępowaniem rybnego małżeństwa
Olga Herring
Moderator: verysweetcherry
Re: Olga Herring
-
- Tritonotti
Na instagramowym koncie jednego z twórców (określa Kanał Ślady „wspólnym projektem” z kimś tam) również spadło kilka komentarzy. Hejtu w nich nie było, ale niektórym może ciężko rozróżnić :D
Tak przy okazji, gdzieś czytałam, że Śledź i Justyna Mazur się odobserwowały. Wiadomo coś o tym? Co do Mazur jeszcze, o ile miała po drodze swoje potknięcia, to jednak w zestawieniu ze śledziem to niebo a ziemia (chociażby kwestia wywiadu u Żurnalisty czy reakcja Justyny na komentarze jej męża)
Ostatnio zmieniony wt lut 13, 2024 9:34 am przez Drapak, łącznie zmieniany 1 raz.
No po prostu grupka na facebooku gdzie są rekrutowane dzieciaki do "pisania scenariuszy". Zazwyczaj tak się to odbywa. Myślałyście, że po co są te grupy fb lub discordy? Po to żeby były darmowe ręce do pracy, to się eufemistycznie określa jako "społeczność".SkarolinaS pisze: ↑wt lut 13, 2024 8:43 amCooooooo? Jak to Dama Kier? Porzucisz więcej info, bo autentycznie w szoku jestem.MagdaEtro pisze: ↑wt lut 13, 2024 8:18 amDokładnie na tym samym patencie działa Dama Kier, tyle, że ona wykorzystuje dosłownie dzieci i pewnie jeszcze wielu innych youtuberów.Mandi pisze: ↑pn lut 12, 2024 10:09 pm Trzeba coś pokombinować, bo nie zdzierżę ze taki margines będzie naciągał ludzi już nie chodzi o same ich obrzydliwe poglądy, ale tez to ze wykorzystują zdesperowanych ludzi do pisania scenariuszy za grosze, autorzy zrzekają się praw plus maja tajemnice całego zajścia w umówię i cyk. Zajebiscie sobie Janusz z Karyna to obmyślili
Zresztą posłuchaj sobie tych materiałów na jej kanale. To są dosłownie słowo w słowo "tłumaczenia" najpopularniejszych angielskich filmów z fatalnymi błędami językowymi, dosłownościami, brakiem logiki. Nie dość, że robią to osoby, które znają język na poziomie gimnazjum to jeszcze ona nie przykłada nawet 5 minut do sprawdzenia tego pod jakimkolwiek kątem. Niektóre z tych spraw są dawno (od lat!) rozwiązane, ale to jej kompletnie nie obchodzi. I co? I nic, Julia ma tysiące komentarzy jaki jej kanał jest wspaniały i rosnące wyświetlenia.
-
- Tritonotti
wydawalo mi sie, ze Julia mowi w filmach, ze miala pomoc w riserczu i dziekuje nawet konkretnym osobom... w przeciwienstwie do bohaterki nitki;/
Risercz polega na złożeniu do całości kilku źródeł. Zdecydowanie lepiej to brzmi niż tłumaczenie, czy właściwie plagiat.SkarolinaS pisze: ↑wt lut 13, 2024 9:36 am wydawalo mi sie, ze Julia mowi w filmach, ze miala pomoc w riserczu i dziekuje nawet konkretnym osobom... w przeciwienstwie do bohaterki nitki;/
A ja tu trochę apeluje o rozwagę w doborze słów. Nie masz żadnych dowodów na to, co napisałaś (nie wiesz kto pisze scenariusz, nie znasz warunkow umówi, nie wiesz ile placa itd.)i pyk znieslawienie. Jest różnica między smieszkowaniem, krytyka czegoś, co masz czarno na białym (jak np.komentarze na wykop) a zarzutami podpartymi JA-TO-WIEM i zachęcaniem do bojkotu, więc może warto dla swojego dobra przemyśleć, co się publikuje, bo po co bawić się w obronce moralności, gdy sama możesz na tym najwięcej stracić.Mandi pisze: ↑pn lut 12, 2024 10:09 pm Trzeba coś pokombinować, bo nie zdzierżę ze taki margines będzie naciągał ludzi już nie chodzi o same ich obrzydliwe poglądy, ale tez to ze wykorzystują zdesperowanych ludzi do pisania scenariuszy za grosze, autorzy zrzekają się praw plus maja tajemnice całego zajścia w umówię i cyk. Zajebiscie sobie Janusz z Karyna to obmyślili
Wątpię by jakiś kanał komentary się tym zajął. Bo w sumie silnych dowodów na wykorzystywanie ludzi brak. A jakieś tam idiotyczne komentarze na forach pewnie zostaną uznane za mało ważne.
Podziwiam jednak ich zaangażowanie w usuwanie jakichkolwiek komentarzy wszędzie. Serio, muszą cały czas na bierząco trzepać cały internet.
Podziwiam jednak ich zaangażowanie w usuwanie jakichkolwiek komentarzy wszędzie. Serio, muszą cały czas na bierząco trzepać cały internet.
-
- Tritonotti
Ten tekst o Hindusach jest tak zenujacy.
Fu! Jak mozna tak pomyslec a co dopiero wypluc to w miejscu publicznym.
Leci unsub i nie mam zamiaru nigdy wiecej jej sluchac!
Fu! Jak mozna tak pomyslec a co dopiero wypluc to w miejscu publicznym.
Leci unsub i nie mam zamiaru nigdy wiecej jej sluchac!
Mnie ich zachowanie również bulwersuje, ale szczerze wątpię był to wystarczająco klikalny temat dla commentary.
Zawsze mogą się zasłonić, że screeny które pokazują ich na zdjęciu to nie niepodważalne dowody. Czy komuś z kanałów commentary będzie się chciało w to bawić? Wątpię. Ale nie powiem, byłabym miło zaskoczona, gdyby jednak ktoś coś. Ciekawa jestem reakcji króla klawiatury :D
Zawsze mogą się zasłonić, że screeny które pokazują ich na zdjęciu to nie niepodważalne dowody. Czy komuś z kanałów commentary będzie się chciało w to bawić? Wątpię. Ale nie powiem, byłabym miło zaskoczona, gdyby jednak ktoś coś. Ciekawa jestem reakcji króla klawiatury :D
Też mogą zrobić tak, żeby nie każdy mógł pisać (o ile w ogóle chat będzie)Piankowy Ludzik pisze: ↑wt lut 13, 2024 4:08 pmMają ustawione akceptowanie komentarzy. Nie muszą nic usuwać. Jedynie na live chat podczas premiery można pisać
-
- Mokra Włoszka
“Nie miałam o nich pojęcia” - laska, dosłownie poznałaś swojego gacha na wykopie i miałaś dostęp do jego postów, wymówka rodem z podstawówki. Nie rozumiem czemu to ona przeprasza, a nie szanowny pan małżonek, skoro tak bardzo to przeżywa
Nie ma możliwości usunięcia wątku ani komentarzy, to nagle się bije w pierś. Żenada.
Nie ma możliwości usunięcia wątku ani komentarzy, to nagle się bije w pierś. Żenada.
Szczerze mówiąc to nie sądziłam, że się pojawi na kryzysach, ale teraz dupa się pali bo grupa jest publiczna, prawda łatwo może rozlać się na większą społeczność. A jej komentarz, żałosny. Żadnego konkretu, wszystko to plotki i kłamstwa, których nie da się wytłumaczyć Jestem pewna, że Łukaszek płacze do poduszki, widać po wykopku, że to byłoby w jego stylu, przejmować się opinią innych, wolne żarty. Taki oblech bez zasad na pewno wyciągnął lekcję, lekcję wyciągnie wtedy gdy nie będzie mógł spłacić raty leasingu tego swojego bolidu.