Olga Herring
Moderator: verysweetcherry
Re: Olga Herring
Na IG też już nie można komentarzy dodawać, jak się nie obserwuje
O kur, tyle co tam narobiono rabanu o kupno auta (na wykopie mnóstwo wątków plus screeny wyżej), to ja nie miałam z mieszkaniem wyobraźcie sobie co to musialo się odpier** wobec ludzi na żywo, jak już pół sieci zaśmiecone tymi wysrywami. Matka pyta przy niedzieli, czy dobry rosół, to odpowiedź, że dobry, ale BMW lepsze xD
To jej drugie konto na wykopie - https://wykop.pl/ludzie/ohohoh
Miała tam temat właśnie o tym swoim audi i jak pocisnęli ją o chwalenie się autem w leasingu 10%, to usunęła wątek. Dlatego pokazuje, że ma na koncie 11 stron komentarzy, a połowa usunięta. Niestety na waybackmachine nie wyszukuje wątku, bo szybko usunęła
Miała tam temat właśnie o tym swoim audi i jak pocisnęli ją o chwalenie się autem w leasingu 10%, to usunęła wątek. Dlatego pokazuje, że ma na koncie 11 stron komentarzy, a połowa usunięta. Niestety na waybackmachine nie wyszukuje wątku, bo szybko usunęła
-
- ŚpioszkiKenzo
Wojownik klawiatury czuwa
-
- Siatkarka
to jej/ich nowy kanał czy jak??
-
- Koczkodan
Czasem włączałam sobie jej podcasty, ale po tym co tu przeczytałam to zero wsparcia dla jej kanału i sociali. Nigdy tak szybko nie szłam po unsub i unfollow. Ona i ten jej mąż mają vibe takich totalnych cwaniaczków.
-
- RoseGold
-
- Tritonotti
Odcinek z Olga ma byc pod koniec lutego- chyba 24.02, tak samo jak i 2 wspolprowadzace kanal. Jedna sie zajmuje zbrodniami, druga kuchnia.Piankowy Ludzik pisze: ↑pn lut 12, 2024 5:29 pm Xd oni naprawdę będą łączyć truecrime z kuchną. O takie propagowanie TC chodziło panu Śledziowi??? Co za polysł
raczej to nie bedzie laczone.
Trzeba coś pokombinować, bo nie zdzierżę ze taki margines będzie naciągał ludzi już nie chodzi o same ich obrzydliwe poglądy, ale tez to ze wykorzystują zdesperowanych ludzi do pisania scenariuszy za grosze, autorzy zrzekają się praw plus maja tajemnice całego zajścia w umówię i cyk. Zajebiscie sobie Janusz z Karyna to obmyślili
Napisz proszę coś więcej bo ja nie mam pojęcia o co chodzi co to za afera a chętnie się dowiemMandi pisze: ↑pn lut 12, 2024 10:09 pm Trzeba coś pokombinować, bo nie zdzierżę ze taki margines będzie naciągał ludzi już nie chodzi o same ich obrzydliwe poglądy, ale tez to ze wykorzystują zdesperowanych ludzi do pisania scenariuszy za grosze, autorzy zrzekają się praw plus maja tajemnice całego zajścia w umówię i cyk. Zajebiscie sobie Janusz z Karyna to obmyślili
Wiem wiecej
-
- Tritonotti
Tu jakoś od 6 strony się temat pojawia, razem ze screenami wypowiedzi.Olfic pisze: ↑wt lut 13, 2024 2:19 amNapisz proszę coś więcej bo ja nie mam pojęcia o co chodzi co to za afera a chętnie się dowiemMandi pisze: ↑pn lut 12, 2024 10:09 pm Trzeba coś pokombinować, bo nie zdzierżę ze taki margines będzie naciągał ludzi już nie chodzi o same ich obrzydliwe poglądy, ale tez to ze wykorzystują zdesperowanych ludzi do pisania scenariuszy za grosze, autorzy zrzekają się praw plus maja tajemnice całego zajścia w umówię i cyk. Zajebiscie sobie Janusz z Karyna to obmyślili
Dokładnie na tym samym patencie działa Dama Kier, tyle, że ona wykorzystuje dosłownie dzieci i pewnie jeszcze wielu innych youtuberów.Mandi pisze: ↑pn lut 12, 2024 10:09 pm Trzeba coś pokombinować, bo nie zdzierżę ze taki margines będzie naciągał ludzi już nie chodzi o same ich obrzydliwe poglądy, ale tez to ze wykorzystują zdesperowanych ludzi do pisania scenariuszy za grosze, autorzy zrzekają się praw plus maja tajemnice całego zajścia w umówię i cyk. Zajebiscie sobie Janusz z Karyna to obmyślili
-
- Tritonotti
Cooooooo? Jak to Dama Kier? Porzucisz więcej info, bo autentycznie w szoku jestem.MagdaEtro pisze: ↑wt lut 13, 2024 8:18 amDokładnie na tym samym patencie działa Dama Kier, tyle, że ona wykorzystuje dosłownie dzieci i pewnie jeszcze wielu innych youtuberów.Mandi pisze: ↑pn lut 12, 2024 10:09 pm Trzeba coś pokombinować, bo nie zdzierżę ze taki margines będzie naciągał ludzi już nie chodzi o same ich obrzydliwe poglądy, ale tez to ze wykorzystują zdesperowanych ludzi do pisania scenariuszy za grosze, autorzy zrzekają się praw plus maja tajemnice całego zajścia w umówię i cyk. Zajebiscie sobie Janusz z Karyna to obmyślili