Start
Mój profil

Niepopularne opinie o życiu

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Verbena95
KołczGrzesiu

Re: Niepopularne opinie o życiu

Post autor: Verbena95 »

PEONIA pisze: czw lip 02, 2026 3:40 pm Aha ale jak w drugą stronę to już się czepiamy i można aferę kręcić? Nie Ty jedna też jesteś gruba lub z nadwagą...

Własnie o tym piszę. Ze w jedną stronę to "oejejej co Cię to obchodzi" i "zapytałaś jak się ktoś z tym czuje" a w drugą już jestem przerażliwona i wyśmiewana
A mnie zapytałaś mnie jak się z tym czuję? Bo sama wyśmiewasz i trywializujesz moje uczucia? Co Ty na to, ze czuje się z tym żle?

I jeszcze jedno - w wątku oświecone jedna przez drugą - ksiązki, podcasty rozwojeowe, "a pomyślałaś o uczuciach" a empatia a zrozumienie , a może ktoś jest biedny a może dzieciństwo - no życzyłabym sobie takich osób w otoczeniu takich empatycznych i kochanych a zobazcie na reakcję - tłum serduszek pod postem o tym jaki mi się wmawia, ze jestem przewrażliwona i "nie Ty jedna"(czyli jest trywializowane moje zdanie i uczucia) jakoś popieracie. Za to moje przezycia są wyśmiewane. To jak to jest dziewczyny?
Tutaj niestety tak jest, że to "okropne przebrzydłe słowo na E" jest tak bardzo piętnowane i rzadko kiedy można uświadczyć tego typu reakcji. A jak uświadczysz i nie daj Boże za to podziękujesz, to moderacja usunie twój komentarz. Tyle w temacie.
chleb_ze_smalcem
KlasaBiznes

Post autor: chleb_ze_smalcem »

PEONIA pisze: czw lip 02, 2026 3:40 pm Aha ale jak w drugą stronę to już się czepiamy i można aferę kręcić? Nie Ty jedna też jesteś gruba lub z nadwagą...

Własnie o tym piszę. Ze w jedną stronę to "oejejej co Cię to obchodzi" i "zapytałaś jak się ktoś z tym czuje" a w drugą już jestem przerażliwona i wyśmiewana
A mnie zapytałaś mnie jak się z tym czuję? Bo sama wyśmiewasz i trywializujesz moje uczucia? Co Ty na to, ze czuje się z tym żle?

I jeszcze jedno - w wątku oświecone jedna przez drugą - ksiązki, podcasty rozwojeowe, "a pomyślałaś o uczuciach" a empatia a zrozumienie , a może ktoś jest biedny a może dzieciństwo - no życzyłabym sobie takich osób w otoczeniu takich empatycznych i kochanych a zobazcie na reakcję - tłum serduszek pod postem o tym jaki mi się wmawia, ze jestem przewrażliwona i "nie Ty jedna"(czyli jest trywializowane moje zdanie i uczucia) jakoś popieracie. Za to moje przezycia są wyśmiewane. To jak to jest dziewczyny?
No jedną stronę to empatia w drugą stronę to wymysły korpo dziewczyn, wiadomo.
Awatar użytkownika
kiciakociaaa2137
SkrzydełkaZhooters

Post autor: kiciakociaaa2137 »

PEONIA pisze: czw lip 02, 2026 3:54 pm I własnie dziewczyny o tym mówiłam....wystarczy zobaczyć na rekacje? Jakoś żadna się nie przejmuje, ze moze mi przykro i jakoś żadna nie spyta choć tak orendowałyście o to by pomyśleć o innych?

Rozumiem, ze nie mam prawa do swoich przezyć i odczuć? Nie mam prawa mieć problemów i kompleksów? bo w koncu "nie ja jedna" . Serio, zawiodłam się na Was i to ostro....
Każda twoja wypowiedź jest tak emocjonalnie nacechowana, że może być mi tylko przykro, że tak przejmujesz się głupim forum, z którego bekę cisną ludzie chyba wszędzie w internecie. Wyłącz komputer i, nie wiem, idź może dotknij trawy.
𝘭𝘪𝘷𝘦, 𝘭𝘢𝘶𝘨𝘩, 𝘭𝘰𝘣𝘰𝘵𝘰𝘮𝘺
Verbena95
KołczGrzesiu

Post autor: Verbena95 »

Dlatego zachowujemy dystans emocjonalny do frustraftów z forum, bo cię zaczną masowo gaslightować (na szczęście są tu jeszcze osoby, które lubią sobie po prostu pogadać albo pośmiać się). Z takimi ani na forum, ani w życiu nie chcemy mieć nic do czynienia. I oni doskonale to wiedzą. Dlatego jedyne, co im pozostaje, to wylewać swój jad w necie. Taaak, wiem że to będzie baaaarzo niepopularna opinia :) Może wreszcie trafimy z czymś, gdzie ktoś nie powie, że nie, to w sumie jest popularna opinia :)
PEONIA
Milion subskrypcji

Post autor: PEONIA »

kiciakociaaa2137 pisze: czw lip 02, 2026 4:26 pm Każda twoja wypowiedź jest tak emocjonalnie nacechowana, że może być mi tylko przykro, że tak przejmujesz się głupim forum, z którego bekę cisną ludzie chyba wszędzie w internecie. Wyłącz komputer i, nie wiem, idź może dotknij trawy.
ah no wiadomo "co ja taka emocjonalna jestem" i "już nic mi nie można powiedzieć" ;P w końcu "inni mają gorzej" i "głupotami się przejmuje"
Awatar użytkownika
kiciakociaaa2137
SkrzydełkaZhooters

Post autor: kiciakociaaa2137 »

PEONIA pisze: czw lip 02, 2026 4:46 pm ah no wiadomo "co ja taka emocjonalna jestem" i "już nic mi nie można powiedzieć" ;P w końcu "inni mają gorzej" i "głupotami się przejmuje"
A to już ty sobie dopowiedziałaś. Zauważyłam na tym forum, że jak pojawia się dłuższa, nacechowana emocjonalniee wypowiedź bez interpunkcji i z ubogą składnią, to jej autorką jesteś zawsze ty, jeszcze zanim spojrzę w nick.
𝘭𝘪𝘷𝘦, 𝘭𝘢𝘶𝘨𝘩, 𝘭𝘰𝘣𝘰𝘵𝘰𝘮𝘺
PEONIA
Milion subskrypcji

kiciakociaaa2137 pisze: czw lip 02, 2026 4:53 pm A to już ty sobie dopowiedziałaś. Zauważyłam na tym forum, że jak pojawia się dłuższa, nacechowana emocjonalniee wypowiedź bez interpunkcji i z ubogą składnią, to jej autorką jesteś zawsze ty, jeszcze zanim spojrzę w nick.
Oczywiście, ze sobie dopowiedziałam i wyolbrzymiam ;P nie mam też poczucia humoru. możesz mnie dodac do wrogów, nie ma obowiązku czytania moich strasznych wypowiedzi, które Cię tak męczą. Sama skoro jesteś taka bystra i dojrzała jak przeczytasz nasze komentarze to powinnaś bez problemu zrozumieć o co mi chodziło
Awatar użytkownika
O Matyldo!
LouiBag

Post autor: O Matyldo! »

Dziewczyny nie kłóćcie się! 😘
Myślę, że można uznać, że żyjemy w świecie, w którym obie strony mają przeyebane- dziewczyny grubsze i szczupłe.
Zawiść, zazdrość, nietakt wylewają się z różnych stron czy tego chcemy czy nie, tak zawsze było i będzie..

Dobrze, że się o tym mówi w przestrzeni publicznej, może za kilka lat gdy rynek obejmie już nowe pokolenie takie uwagi będą coraz rzadsze.
Obyśmy wtedy my nie okazały się tymi starymi, wrednymi babami 😉

Każda osoba, która mierzy się z otyłością doskonale wie jak wygląda. Każda osoba szczupła nie raz usłyszała, że wygląda za chudo.
Dajmy ludziom żyć tak jak sobie chcą, każdy przypadek jest inny, nie ma co wrzucać wszystkich do jednego wora.
PEONIA
Milion subskrypcji

kiciakociaaa2137 pisze: czw lip 02, 2026 4:53 pm A to już ty sobie dopowiedziałaś. Zauważyłam na tym forum, że jak pojawia się dłuższa, nacechowana emocjonalniee wypowiedź bez interpunkcji i z ubogą składnią, to jej autorką jesteś zawsze ty, jeszcze zanim spojrzę w nick.
I tak w ogóle - chciałam o cos jeśli mogę a mam okazję.

I zdaje sobie dziewczyny też sprawę, że robię masę blędów i czesto zapominam o interpunkcji. Nikomu nie zwracam jednak uwagi na pisowanię czy ortografię bo zdaje sobie sprawę, ze sama mam grubo za uszami. I to samo radze Tobię. Bo sama też byki walisz :P i mi jest osobiscie wstyd zwracac innym uwagę skoro sama pozostawiam na tej materii wiele do życzenia i to byłaby komedia dlatego zastanawiają mnie takie osoby jak Ty. Nie masz jakiegoś poczucia żenady zwracajac komuś uwagę samemu robiąc błędy? Zawsze mnie to zastanawia jak widze komentarze zwracajace uwagę na ortografię/pisownie z..błędami i się zastanawiam co takie osoby w ogóle myślą..
Clarion
RoseGold

Post autor: Clarion »

PEONIA pisze: czw lip 02, 2026 5:10 pm I tak w ogóle - chciałam o cos jeśli mogę a mam okazję.

I zdaje sobie dziewczyny też sprawę, że robię masę blędów i czesto zapominam o interpunkcji. Nikomu nie zwracam jednak uwagi na pisowanię czy ortografię bo zdaje sobie sprawę, ze sama mam grubo za uszami. I to samo radze Tobię. Bo sama też byki walisz :P i mi jest osobiscie wstyd zwracac innym uwagę skoro sama pozostawiam na tej materii wiele do życzenia i to byłaby komedia dlatego zastanawiają mnie takie osoby jak Ty. Nie masz jakiegoś poczucia żenady zwracajac komuś uwagę samemu robiąc błędy? Zawsze mnie to zastanawia jak widze komentarze zwracajace uwagę na ortografię/pisownie z..błędami i się zastanawiam co takie osoby w ogóle myślą..
Ja na przykład mam mega poczucie żenady, czytając takie ataki w tym wątku. Miały być niepopularne opinie chyba jako okazja do dyskusji i wymiany różnych doświadczeń, ale to chyba nie na Twoje nerwy, skoro tak się odpalasz przez koncepcję heterogeniczności poglądów i doświadczeń.
PEONIA
Milion subskrypcji

Clarion pisze: czw lip 02, 2026 6:09 pm Ja na przykład mam mega poczucie żenady, czytając takie ataki w tym wątku. Miały być niepopularne opinie chyba jako okazja do dyskusji i wymiany różnych doświadczeń, ale to chyba nie na Twoje nerwy, skoro tak się odpalasz przez koncepcję heterogeniczności poglądów i doświadczeń.
No to wymieniam się swoimi i napisalam o swoich doświadczeniach , co w tym złego?
chleb_ze_smalcem
KlasaBiznes

Post autor: chleb_ze_smalcem »

Clarion pisze: czw lip 02, 2026 6:09 pm Ja na przykład mam mega poczucie żenady, czytając takie ataki w tym wątku. Miały być niepopularne opinie chyba jako okazja do dyskusji i wymiany różnych doświadczeń, ale to chyba nie na Twoje nerwy, skoro tak się odpalasz przez koncepcję heterogeniczności poglądów i doświadczeń.
Ja mam mega poczucie żenady jak przy naprawdę niepopularnych opiniach zaraz zlatuje się tłumek ludzi skrytykować autora tej opinii a czasem nawet samą opinię. Każda świętsza od papieża. A wątek jest w końcu od wyrażania niepopularnych opinii, więc no fajnie, że się z jakaś nie zgadzasz ale nikogo to właściwie nie obchodzi i żenujące jest wypisywanie, że coś jest chore w wątku który z założenia służy do wyrażania tych „chorych”opinii. Najważniejsze wydaje się tu klepanie po pleckach za te dobre opinie. Może dla odmiany założyć wątek popularne opinie o życiu żeby się tam ludzie mogli spuszczać nad tym kto jest najbardziej poprawny, empatyczny itd.
stokrotkapolna1234
Tritonotti

Post autor: stokrotkapolna1234 »

MissNobody66 pisze: śr lip 01, 2026 1:42 pm Ale co to zmienia w kontekście tego że u nas też jest źle? A jest tragicznie. Ilość pomyj jakie wylewają polscy "faceci" na kobiety jest niewyobrażalna. Wieczne wycie o wszystko że kobiety są winne całemu złu na świecie. Kobieta zdradziła - ku*wa, facet zdradził - wina kobiety, trzeba sobie było wybrać dobrego, albo MAMA takiego wychowała. To samo w przypadku alimenciarzy - facet pójdzie hen - normalka, takiego sobie wybrałaś na tatusia. Do tego wieczne beczenie - kobiety potrzebują alimentów - uka chce wydawać na rzęsy i paznokcie, faceci umierają wcześniej - wina kobiet, mają więcej programów profilaktycznych i więcej się przejmują w naszym kraju zdrowiem kobiet, wcześniejsza emerytura - wina kobiet, urlop menstruacyjny - nie można bo to dyskryminacja (chooy że nie mają okresu przez dziesiat lat), różowe skrzynki i zapobieganie ubóstwu menstruacyjnemu - wywalić do kosza, nie należy się dzi*kom, nam nic nie dają za darmo. Mogę wymieniać jeszcze długo.
Naprawdę dziewczyny czas wyjąć głowę z tylka, faceci nienawidzą kobiet a polscy konfiarze wiodą prym. Nie wiem tylko dlaczego nie zwiążą się po prostu ze sobą.
Tragicznie to jest jak kobieta jest ukamieniowana bo ktos zobaczy kawalek jej twarzy a nie jak jakis - napisze komentarz w internecie.
Przeciez kobiety tak samo obrażają facetów w internecie. I co z tego? To tylko jakies grupie komentarze. Naprawdę prawdziwe zycie to nie jest komentarz w internecie
PEONIA
Milion subskrypcji

Swoją drogą to mega ciekawe, ze jak dotąd otrzymałam troszkę wsparcia, za które dziekuje serdecznie ale zamiast argumentów anty to mam wrazenie jakbym się kłociła z facetem - "przesadzasz" "jesteś emocjonalna"."nie ty jedna na świecie" no i oczywiscie błedy ortograficzne a ZERO o tym co napisałam w sumie zaczęśło się od tego, ze opiwiedziałam swoją historię, która się nie spodobała.

Ciekawe, ze nie macie ciar żenady na to co tamta dziewczyna mi napisała.....

I wiem, ze będziecie to dalej robić bo zostalam teraz waszym koziołkiem do bicia i teraz do Was nie dotrze. Zostawiam Wam to jednak do przemyslenia aż emocje opadną.
PEONIA
Milion subskrypcji

stokrotkapolna1234 pisze: czw lip 02, 2026 6:43 pm Tragicznie to jest jak kobieta jest ukamieniowana bo ktos zobaczy kawalek jej twarzy a nie jak jakis - napisze komentarz w internecie.
Przeciez kobiety tak samo obrażają facetów w internecie. I co z tego? To tylko jakies grupie komentarze. Naprawdę prawdziwe zycie to nie jest komentarz w internecie
A ja uważam, ze jednak jest. Ludzie w necie piszą rzeczy, których się nie odważą powiedzieć na głos w życiu realnym. Te chłopy, które siedzą np. na forach redpillowych i piszą o odebraniu kobietom praw przecież nie zyją w prózni - możesz siedziec w pracy obok takiego lub miec takiego kuzyna. I w twarz Ci tego nie powie bo wie, ze oberwie ale tak mysli. I w internecie napisze. I jeżeli dojdzie do jakis przemian społecznych to poprze takie stanowisko.

Dlatego opiniom w necie i komentarzom ufam bardziej pod takim względem jak słowom w "realu".
Clarion
RoseGold

Post autor: Clarion »

stokrotkapolna1234 pisze: czw lip 02, 2026 6:43 pm Tragicznie to jest jak kobieta jest ukamieniowana bo ktos zobaczy kawalek jej twarzy a nie jak jakis - napisze komentarz w internecie.
Ta, bo komentarze z groźbami kobietobójstwa i gw**t są super, nie prowadzą do radykalizacji społeczeństwa i mizoginii, a problemem i jedyną zbrodnią wartą potępienia jest tylko ukamieniowanie, a polskie kobiety umierające w szpitalach przez zakaz aborcji, umierające w wyniku gw**t i zbrodni jak np. Liza z Białorusi zamordowana w Warszawie czy Maja z Mławy to nie jest prawdziwe życie. Obrzydliwa jesteś.
Awatar użytkownika
iksde12345
LouiBag

Post autor: iksde12345 »

Odnośnie poprzedniego wątku o zdrowym odżywianiu się, przekopiowałam swoją wypowiedź z innego wątku: nienawidze diet. Wkurza mnie to liczenie obsesyjnie tych kalorii i liczenie na ile mogę sobie pozwolić, większość tych "zdrowych rzeczy" jest ohydna w smaku, jedzenie większości dietetycznych rzeczy to absolutna katorga, a większość z nich to jedzenie z obowiązku, a nie z przyjemności. Już wolę jeść co popadnie, ale być szczęśliwa, bo męczy mnie niemiłosiernie liczenie co ile ma kcal
Awatar użytkownika
MissNobody66
Szarlotta

Post autor: MissNobody66 »

xD

Jeśli jesteś facetem - nie widzę sensu ci tłumaczyć, bo skoro dowaliłeś się do mojej odpowiedzi to i tak nie zrozumiesz.

Jeśli jesteś kobietą - żal mi ciebie. Nie w sensie prześmiewczym, tylko naprawdę współczuję. Może kiedyś nadejdzie dzień że się obudzisz i zobaczysz co się dzieje wokół Ciebie tylko może już być za późno żeby coś z tym zrobić 🥲
Każdy jest kowalem swojego losu, ale nie każdy dostaje młotek.
PEONIA
Milion subskrypcji

I ja uważam, że ta radykalizacja juz się dzieje. Zobaczcie, z 10 lat temu mizoginia też była ale jak Korwin powiedział, że kobietom trzeba zabronić nauki to cala Polska się smiała i wszystkie media, jak w internecie ktoś napisał komentarz tego typu to był obśmiany na prawo i lewo, nawet trafiał na fanpage w stylu "kosmici z (wstaw dowolne)". A teraz? Setki komentarzy tego typu wszędzie z setkami polubien i nikt nic nie robi. Coraz wiecej facetów się ujawnia z takimi poglądami i znajdują poparcie. Jak tak dalej pójdzie to za 10-20 lat mozemy znależc się w świecie, który realnie będzie nam chciał odebrać prawa do samostanowienia, nauki, pracy itp...
Awatar użytkownika
MissNobody66
Szarlotta

Post autor: MissNobody66 »

PEONIA pisze: czw lip 02, 2026 7:04 pm Setki komentarzy tego typu wszędzie z setkami polubien i nikt nic nie robi.Jak tak dalej pójdzie to za 10-20 lat mozemy znależc się w świecie, który realnie będzie nam chciał odebrać prawa do samostanowienia, nauki, pracy itp...
Tak, oni już się nawet się z tym nie kryją, to nie są żarty. Oni realnie grożą że cos z tym zrobią. Masa polubien pod komentarzami z grożeniem że skoro polscy super mężczyźni nie pasują to przyjdą araby i zrobią z nami porządek. Ale też widziałam faceta który dosłownie wypowiedział zawoalowaną groźbę że skoro kobiety są "nieposłuszne" to oni zrobią wszystko żeby zmusić do rodzenia dzieci i odebrania praw żeby uwaga: wrócił dawny porządek. To już nie są tylko śmieszne komentarze.
Każdy jest kowalem swojego losu, ale nie każdy dostaje młotek.
PEONIA
Milion subskrypcji

MissNobody66 pisze: czw lip 02, 2026 7:12 pm Tak, oni już się nawet się z tym nie kryją, to nie są żarty. Oni realnie grożą że cos z tym zrobią. Masa polubien pod komentarzami z grożeniem że skoro polscy super mężczyźni nie pasują to przyjdą araby i zrobią z nami porządek. Ale też widziałam faceta który dosłownie wypowiedział zawoalowaną groźbę że skoro kobiety są "nieposłuszne" to oni zrobią wszystko żeby zmusić do rodzenia dzieci i odebrania praw żeby uwaga: wrócił dawny porządek. To już nie są tylko śmieszne komentarze.
Tak ja też tego widuje setki, czesto, tak jak wczesniej pisałam nawet pod materiałami zupełnie nie zwiazanymi z tematem nie wiem jakas rolka typu "mój dzien jako" albo tutorial makijażowy. Oni wprost piszą, ze nam trzeba odebrac prawa i przywrócić ustawienia fabryczne, nakazać rodzić dzieci itp. . nawet dziś widziałam coś w stylu "oglądam ostatnio stare filmy i załuje że nie urodziłem się w latach 40 czy 50 kiedy kobiety wiedziały gdzie jest ich miejsce w szeregu"

Nie wiem dziewczyny, może to jest kwestia tego, ze dorosłam i troche przezyłam i więcej widzę ale mam takie wrazenie, ze w porównaniu do czasów sprzed 10 czy nawet 5 lat to my się cofamy w rozwoju w takim wzgledzie, ze właśnie wzrasta brak tolerancji np. dla odmienności i wraca straszna mizoginia. Mlodzi faceci a mam wrazenie jakbym starych dziadów sluchala
Awatar użytkownika
O Matyldo!
LouiBag

Post autor: O Matyldo! »

MissNobody66 pisze: czw lip 02, 2026 7:12 pm Tak, oni już się nawet się z tym nie kryją, to nie są żarty. Oni realnie grożą że cos z tym zrobią. Masa polubien pod komentarzami z grożeniem że skoro polscy super mężczyźni nie pasują to przyjdą araby i zrobią z nami porządek. Ale też widziałam faceta który dosłownie wypowiedział zawoalowaną groźbę że skoro kobiety są "nieposłuszne" to oni zrobią wszystko żeby zmusić do rodzenia dzieci i odebrania praw żeby uwaga: wrócił dawny porządek. To już nie są tylko śmieszne komentarze.
Stanowski- guru odklejonych konfederatów już wprost sobie robi żarty z tego jakie to bicie kobiet było słuszne, otwarcie fantazjuje o biciu gołej "baby" przywiązanej do słupa..
Szczyle biegają za dziewczynkami i bawią się w "szon patrol" na widok bluzeczki na ramiączkach czy krótkiej spódniczki.
Przykładów jest mnóstwo.. chłopom odyebało na skutek zaszczucia politycznego.. Myślę, że wielu z nich marzy o świecie jak w Opowieści Podręcznej.
neri10
Koczkodan

Post autor: neri10 »

PEONIA pisze: czw lip 02, 2026 7:28 pm Tak ja też tego widuje setki, czesto, tak jak wczesniej pisałam nawet pod materiałami zupełnie nie zwiazanymi z tematem nie wiem jakas rolka typu "mój dzien jako" albo tutorial makijażowy. Oni wprost piszą, ze nam trzeba odebrac prawa i przywrócić ustawienia fabryczne, nakazać rodzić dzieci itp. . nawet dziś widziałam coś w stylu "oglądam ostatnio stare filmy i załuje że nie urodziłem się w latach 40 czy 50 kiedy kobiety wiedziały gdzie jest ich miejsce w szeregu"

Nie wiem dziewczyny, może to jest kwestia tego, ze dorosłam i troche przezyłam i więcej widzę ale mam takie wrazenie, ze w porównaniu do czasów sprzed 10 czy nawet 5 lat to my się cofamy w rozwoju w takim wzgledzie, ze właśnie wzrasta brak tolerancji np. dla odmienności i wraca straszna mizoginia. Mlodzi faceci a mam wrazenie jakbym starych dziadów sluchala
niestety badania własnie pokazują że tacy młodzi mężczyzni mają bardziej radykalne poglądy niż starsze pokolenia... było niedawno o tym głośno a ja już kilka miesięcy temu widziałam jeszcze starsze badania (bodajże amerykańskie) z dokładnie tym samym wynikiem, straszne to jest
stokrotkapolna1234
Tritonotti

Post autor: stokrotkapolna1234 »

Nie wiem gdzie wy czytacie takie komentarze i spotykacie takich ludzi. Ja zamieszkuje w jednym z najbardziej katolickich, religijnych i tradycyjnych rejonów Polski. Jestem po 30 i nie twierdzę ze takich facetów nie ma ale naprawdę bez przesady. Czemu tutaj nie napiszecie o kobietach ktore na grupie na fb piszą i doradzają jak najłatwiej wywalić faceta i co zrobic zeby byla niebieska karta kiedy nie ma podstaw ale przyda sie przy rozwodzie to jest ok?
Takich facetów o których piszecie to spotkałam naprawdę malo- jednego 10 lat temu, ogłaszał takie mądrości wszem i wobec, kiedy nie chciałam sie z nim umówić to groził mi i obgadywal przed innymi jaka to jestem dziw*ka. Nie mam z nim kontaktu i bardzo mnie to cieszy. Kolejny w pracy ogłaszał sie jako fan konfederacji, ciągle obrazal kobiety. Tez kontaktu nie mamy. Jeden w pracy starszy tez gadał taki głupoty ale zostaw szybko usadzony przez kobiety w pracy ktore za każdym razem mówiły mu ze ma zamknąć mordę. Tak, dokładnie tymi słowami.
I co, tez powinnam tu wypisywać jacy to faceci sa źli i nastąpi koniec świata? No sorry ale to co piszecie jest smieszne.
PEONIA
Milion subskrypcji

O Matyldo! pisze: czw lip 02, 2026 7:29 pm Stanowski- guru odklejonych konfederatów już wprost sobie robi żarty z tego jakie to bicie kobiet było słuszne, otwarcie fantazjuje o biciu gołej "baby" przywiązanej do słupa..
Szczyle biegają za dziewczynkami i bawią się w "szon patrol" na widok bluzeczki na ramiączkach czy krótkiej spódniczki.
Przykładów jest mnóstwo.. chłopom odyebało na skutek zaszczucia politycznego.. Myślę, że wielu z nich marzy o świecie jak w Opowieści Podręcznej.
Stanowski to w ogole jest temat na oddzielny wątek ale tak. Uważam, ze generalnie on zaliczyl straszny upadek jako człowiek. Jak był jeszcze w kanale sportowym i jakiś top dziennikarz w Pl np. nie wiem Lis czy Wojewódzki zrobił taki stand-up to byśmy o tym mieli ze dwa - trzy materiały gdzie suchej nitki by nie zostawił na nich. Z miliona tematów na to trzeba oczywiscie wybrać przemoc domową. W ogóle widać, ze sodówa walnęła mu porządnie.