Tylko właśnie wg mnie oni się niekoniecznie rodzą ziemniakami, ale nimi stają. U mnie na osiedlu jak dorastałam był taki typek, który podobał się każdej dziewczynie. Duże brązowe oczy, czarne włosy, zawsze mocno opalony. Nie wyglądał jak standardowy Polak. Po prostu ładna "modelowa" buzia. I taki sobie ładny był jak mial 13 lat. I jak miał 15. I jak miał 17... A potem żłopał piwsko, przytył, zawsze taki rozmemłany niezadbany i w tym momencie wygląda już jak ziemniak. Dla porównania jego damskie odpowiedniki, czyli te dziewczyny uznawane wtedy za najładniejsze, teraz są nadal ładne + porobione, co może się komuś nie podobać, ale jest dowodem, że starają się wyglądać dobrze. A on się nie stara.Anastazja_smietana pisze: ↑śr lip 01, 2026 10:49 am Sorry dziewczyny, ale ktoś tych ziemniaków rodzi![]()
Moim zdaniem zaniedbany wygląd polskich mężczyzn jest tak poważną sprawą, że ma wpływ na wskaźnik dzietności. Mówię poważnie. Jakby mi się do wyra dzień w dzień kładł taki wieprz, to bym nie miała na nic ochoty.