Olga Herring
Moderator: verysweetcherry
-
- Tritonotti
Re: Olga Herring
co to za profil. Mi wyszukuje tylko jakis z aktywnoscia z 2018r;/
https://www.facebook.com/share/p/dWNnoz8xMoE6Ctcb/
Te ślady to jakiś nowy kanał na YT, zaledwie 18 subów
Te ślady to jakiś nowy kanał na YT, zaledwie 18 subów
-
- Tritonotti
-
- RoyalBaby
Przepraszam za trochę post o niczym, ale muszę bo się uduszę znałam podcast olgi, ale zainteresowałam się dopiero śledząc tu aktualne sprawy, trochę poszperałam i okazało się, że Olga na mojej grupie osiedlowej pisała posty, a po małym researchu potwierdziło się, ze mieszksmy blisko siebie
-
- Trening tenisa
Raczej mieszkaliście, bo ona się wyprowadziła z bloku i teraz wynajmuje dom i jednocześnie chyba trwa budowa jej własnego przyszłego domusanna.morgen pisze: ↑pt lut 09, 2024 6:05 pm Przepraszam za trochę post o niczym, ale muszę bo się uduszę znałam podcast olgi, ale zainteresowałam się dopiero śledząc tu aktualne sprawy, trochę poszperałam i okazało się, że Olga na mojej grupie osiedlowej pisała posty, a po małym researchu potwierdziło się, ze mieszksmy blisko siebie
-
- Koczkodan
Ale na osiedlach też są domy jednorodzinneMalaCzarna pisze: ↑pt lut 09, 2024 6:33 pmRaczej mieszkaliście, bo ona się wyprowadziła z bloku i teraz wynajmuje dom i jednocześnie chyba trwa budowa jej własnego przyszłego domusanna.morgen pisze: ↑pt lut 09, 2024 6:05 pm Przepraszam za trochę post o niczym, ale muszę bo się uduszę znałam podcast olgi, ale zainteresowałam się dopiero śledząc tu aktualne sprawy, trochę poszperałam i okazało się, że Olga na mojej grupie osiedlowej pisała posty, a po małym researchu potwierdziło się, ze mieszksmy blisko siebie
-
- RoyalBaby
tak, domy jednorodzinne, jeżeli dalej mieszka na granicy Katowic i Mysłowice to jesteśmy dalszymi sąsiadkamikotekciemnosci pisze: ↑pt lut 09, 2024 6:47 pmAle na osiedlach też są domy jednorodzinneMalaCzarna pisze: ↑pt lut 09, 2024 6:33 pmRaczej mieszkaliście, bo ona się wyprowadziła z bloku i teraz wynajmuje dom i jednocześnie chyba trwa budowa jej własnego przyszłego domusanna.morgen pisze: ↑pt lut 09, 2024 6:05 pm Przepraszam za trochę post o niczym, ale muszę bo się uduszę znałam podcast olgi, ale zainteresowałam się dopiero śledząc tu aktualne sprawy, trochę poszperałam i okazało się, że Olga na mojej grupie osiedlowej pisała posty, a po małym researchu potwierdziło się, ze mieszksmy blisko siebie
chyba tak jak do researchu to do usuwania ludzi z grupy tez wynajęli ekipę bo liczba ludzi leci ostro z godziny na godzine miotacze
-
- RoyalBaby
niestety, szukali tylko kilkukrotnie opiekunki dla dziecka, pompki do basenu i pytali czy sąsiedzi mają prąd xd
-
- Tritonotti
Bez wcześniejszej informacji o uproszczeniu xD
Niezły szacunek do fanów
Niezły szacunek do fanów
-
- RoyalBaby
Komentarze na yt chyba już też nie działają, ani karta Społeczność, a wydaje mi się, że wcześniej też coś tam pisała. Ale ich muszą palce boleć od tego usuwania.