Jedyne pojęcie o pilatesie to ma tam Gosia która siedzi w tym od ok 15 lat. Jest trenerem oraz szkoli innych. Ma ogromną wiedzę na ten temat. I to ona między innymi szkoliła Emilkę która ma więcej wspólnego z zumbą niż pilatesem.
Białystok - polecajki
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Białystok - polecajki
-
Chapeaubas
- Ciastko
To prawda. Rowniez tak uwazam. W tym studiu kwestia jest taka, ze trzeba uwazac czy idzie sie na pilates czy na fitness na reformerach.
-
Chapeaubas
- Ciastko
Ja akurat zawiodlam sie na tym studiu. Wlascicielka mnie zniechecila jak z pogarda powiedziala ze jak ‘jak jej klientki za bardzo wymyslaja, to odsyla je do dziewczyn ktore u niej pracuja’. Zero pokory. Do tego cena z kosmosu za jeden kolor oraz dwa razy nie trzymala mi sie stylizacja. Za taka chora cene powinna byc idealna. Moja kolezanka ktora tam byla tez miala problem z trwaloscia stylizacji.Ihrmen pisze: ↑pt cze 26, 2026 7:00 pm A ja mogę polecić figa z cynamonem, chodzę tam od samego początku i nigdy nie miałam tak pięknie zrobionych paznokci. Zawsze miałam problem bo od innych stylistek mi po tygodniu odpadały, a tam dziewczyny super wszystko dopasują pod Ciebie. Pełen profesjonalizm i fajna atmosfera![]()
Ajjj szkoda. U mnie było całkowicie odwrotnie, dlatego poleciłam ten salon. Chodzę regularnie i nigdy nie miałam problemów z trwałością ani z obsługą. Widocznie każdemu może trafić się inne doświadczenieChapeaubas pisze: ↑wt cze 30, 2026 12:46 pm Ja akurat zawiodlam sie na tym studiu. Wlascicielka mnie zniechecila jak z pogarda powiedziala ze jak ‘jak jej klientki za bardzo wymyslaja, to odsyla je do dziewczyn ktore u niej pracuja’. Zero pokory. Do tego cena z kosmosu za jeden kolor oraz dwa razy nie trzymala mi sie stylizacja. Za taka chora cene powinna byc idealna. Moja kolezanka ktora tam byla tez miala problem z trwaloscia stylizacji.
-
stokrotkapolna1234
- Tritonotti
W Bialymstoku obecnie powstała masa miejsc gdzie jest pilates ale wszędzie jest drogo. Chciałabym pójść i po prostu poćwiczyć a wszędzie jest jakaś otoczka wspólnych sniadan, wspólnych działań, wspólnego czegokolwiek co mnie naprawdę nie obchodzi. Nie szukam koleżanek tylko chce poćwiczyć i wrocic do domu
Mam dokładnie to samo. Udawanie Warszawy, te śniadania, a pilates wyrasta jeden na drugim. Myślałam, żeby skorzystać, bo mam pakiet sportowy z pracy i bym miała zniżkę jakieś 20 zł za jedne zajęcia, ale nic jakoś specjalnie mnie nie zachęciło.stokrotkapolna1234 pisze: ↑czw lip 02, 2026 6:15 am W Bialymstoku obecnie powstała masa miejsc gdzie jest pilates ale wszędzie jest drogo. Chciałabym pójść i po prostu poćwiczyć a wszędzie jest jakaś otoczka wspólnych sniadan, wspólnych działań, wspólnego czegokolwiek co mnie naprawdę nie obchodzi. Nie szukam koleżanek tylko chce poćwiczyć i wrocic do domu
Gosia8 pisze: ↑sob cze 13, 2026 11:11 pm![]()
Nie polecałabym pisania do endomission.anna, rozmawiałam z dziewczynami chorującymi na to i odezwały się do niej na początku diagnozy, nawet poszły na spotkanie - mówiły że to jest jak jakaś sekta.
Choruje na Endo, adeno + mam mięśniaki macicy, diagnozował mnie dr. Kuba Tomaszewski, wydałam kupę pieniędzy na diagnozę ale to jedyna osoba która mnie zdiagnozowała. Dobral odpowiednie leczenie.
Obecnie wprowadzona menopauza hormonalna, chodzę na zabiegi Icoone z podczerwienią (by zapobiec nowym zrostom) i nie ma co ukrywać, dieta i styl życia do zmiany..
Icoone zapobiega zrostom?
-
Mopsiklopsik
- Gacie z oceanu
U aksany dałam tysiaka za refleksy, których nie było widać po 3 dniach, zostało samo żółtko. Tragedia
-
girlidunno
- PsychoFanka
Potwierdzam, również to słyszałam i doświadczyłam na własnych ustachMopsiklopsik pisze: ↑wt lip 07, 2026 1:36 pm Nigdy u niej, ona ma pozwy zbiorowe za to jak popsuła dziewczynom usta. Po jej „kwasie” przed dwa lata miałam ogromne wary, które ciągle rosły, a rano w ogóle usta na pół twarzy. Coś okropnego, eskortka bez studiów, która zajebala się dochodowym biznesikiem
-
girlidunno
- PsychoFanka
-
xddxplolwp
- Gacie z oceanu
Dziewczyny.. idziecie do lekarza specjalisty od powiększania ust a nie do „kosmetolozek” które nie mają pojęcia co robić tylko zbierają followy na insta i robią wszytsko żeby na insta to dobrze wyglądało to są psycho kosmetolozki idźcie do lekarza specjalisty.
-
stokrotkapolna1234
- Tritonotti
No dobrze to w takim razie jaki jest najlepszy lekarz specjalista od powiększania ust?xddxplolwp pisze: ↑czw lip 09, 2026 11:23 pm Dziewczyny.. idziecie do lekarza specjalisty od powiększania ust a nie do „kosmetolozek” które nie mają pojęcia co robić tylko zbierają followy na insta i robią wszytsko żeby na insta to dobrze wyglądało to są psycho kosmetolozki idźcie do lekarza specjalisty.
-
xddxplolwp
- Gacie z oceanu
Dr Natalia Romanowska ;)
-
stokrotkapolna1234
- Tritonotti
No tylko ciekawe jak sie do niej umówić skoro ona nikogo nowego nie przyjmuje.
A ktos inny?
Po co podawać kogoś kto nie przyjmuje od dawna i nie będzie przyjmował nowych klientek
-
Mopsiklopsik
- Gacie z oceanu
To wtedy pisze się coś typu lekarze od dr Romanowskiej jeśli faktycznie się chce ich polecić, ja o Romanowskiej dobre opinie słyszałam, a jej lekarzach za dużo opinii raczej nie ma póki co, to ona ma renomę, nie jej lekarzeMopsiklopsik pisze: ↑pt lip 10, 2026 6:28 pm Bo można iść do jej kliniki, która nosi nazwę jej imienia i nazwiska, gdzie również przyjmują godni polecenia lekarze?
-
cynkacytrynka
- Siatkarka
Mnie odstrasza takie coś jak termin jest odległy. Poza tym dużo o niej słyszałam i może jest zdolna, a te jej klientki traktują ją jak wyznawcę. Widziałam 2 osoby z ustami od samej Natalii i wcale naturalnie nie wyglądają
-
stokrotkapolna1234
- Tritonotti
Ale mnie nie obchodzi pójście do jej kliniki gdzie sa inni lekarze niby godni polecenia. Myslalam ze może ktos poleci kogoś konkretnego bo to żadne polecenie ze w sumie idź do kliniki a tam sa różni lekarze. I co z tego. Nadal nie wiem ktory jest polecanyMopsiklopsik pisze: ↑pt lip 10, 2026 6:28 pm Bo można iść do jej kliniki, która nosi nazwę jej imienia i nazwiska, gdzie również przyjmują godni polecenia lekarze?
-
Mopsiklopsik
- Gacie z oceanu
No są tam dwie babki xd poluzuj gumę dziewczyno.stokrotkapolna1234 pisze: ↑sob lip 11, 2026 9:54 am Ale mnie nie obchodzi pójście do jej kliniki gdzie sa inni lekarze niby godni polecenia. Myslalam ze może ktos poleci kogoś konkretnego bo to żadne polecenie ze w sumie idź do kliniki a tam sa różni lekarze. I co z tego. Nadal nie wiem ktory jest polecany
Idź do Ani i tyle. Jakbyś pofatygowała się i zobaczyła kto tam w ogóle przyjmuje to nie sapałabyś się tutaj xd
-
Mopsiklopsik
- Gacie z oceanu
-
stokrotkapolna1234
- Tritonotti
XddddMopsiklopsik pisze: ↑sob lip 11, 2026 10:50 am No są tam dwie babki xd poluzuj gumę dziewczyno.
Idź do Ani i tyle. Jakbyś pofatygowała się i zobaczyła kto tam w ogóle przyjmuje to nie sapałabyś się tutaj xd
Ja sie nie sapie. Nie wiem co to w ogole znaczy tak naprawde. Zapytałam kogo polecacie zeby dowiedzieć sie konkretnie o lekarzu i tyle. To ze sprawdzę kto tam przyjmuje dalej nic nie zmienia bo myslalam ze ktos napisze cos konkretnej osobie a nie idz zeby iść.
I naucz sie czytać ze zrozumieniem to moze przestaniesz sie sapać. Nie umiesz odpowiedzieć na konkretnie zadane pytanie