Start
Mój profil

Białystok - polecajki

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
astronautka123

Re: Białystok - polecajki

Post autor: astronautka123 »

Dzięki, rozważę. Trudno kogoś znaleźć, mam wrażenie że ciągle wszyscy polecają popularną starą gwardię ginekologów-gwiadz którzy pracują w tych prywatnych szpitalach, ale moim zdaniem znaja się na prowadzeniu ciąży/in vitro, a ja szukam kogoś do problemów z hormonami. Pewnie jest dużo młodych jeszcze niewypalonych lekarek które będą zainteresowane diagnozą.
Awatar użytkownika
amica90
Vlog bez cięć

Post autor: amica90 »

astronautka123 pisze: wt lut 17, 2026 9:47 pm Dzięki, rozważę. Trudno kogoś znaleźć, mam wrażenie że ciągle wszyscy polecają popularną starą gwardię ginekologów-gwiadz którzy pracują w tych prywatnych szpitalach, ale moim zdaniem znaja się na prowadzeniu ciąży/in vitro, a ja szukam kogoś do problemów z hormonami. Pewnie jest dużo młodych jeszcze niewypalonych lekarek które będą zainteresowane diagnozą.
Trudno mi powiedzieć jaka jest odnośnie leczenia, bo u mnie wszystko było w porządku, ale nie miała problemu, żeby odpowiedzieć z szacunkiem na moje pytania, co się rzadko zdarza.
🍿🍿🍿
Poliplott
GreckieWakacje

Post autor: Poliplott »

Ktoś coś o nowym studio 7 fitspace i trenerach tam pracujących? Widziałam, że zatrudnili Emanuele która pracowała w rokoko. Ona ma wykształcenie w tym kierunku czy to kolejny trenerek po jednym kursie?
Mililio
Beżowa

Post autor: Mililio »

Poliplott pisze: wt maja 05, 2026 6:18 pm Ktoś coś o nowym studio 7 fitspace i trenerach tam pracujących? Widziałam, że zatrudnili Emanuele która pracowała w rokoko. Ona ma wykształcenie w tym kierunku czy to kolejny trenerek po jednym kursie?
Pewnie kolejna po kursie online xd ile ona ma lat? Wygląda na 40🤯
Awatar użytkownika
akinomw
RóżowePolo

Post autor: akinomw »

Chodziłam ok. pół roku na pilates na Dreszera, najbardziej podobały mi się zajęcia z taką dziewczyną z brązowymi, kręconymi włosami, bardzo sympatyczna, nie wiem czy nadal tam pracuje. 🥰
Dentysta na 1000lecia - Karedent - mają kontrakt z NFZ.
janeczkaKundelek
BlondDoczep

Post autor: janeczkaKundelek »

Hej bardzo proszę o polecenia fryzjera do Blond koloryzacji - ma być czystosc zachowana, jakość i w miarę przyjazna osoba :*
pinaks
MolieraDress

Post autor: pinaks »

Dziewczyny, czy któraś z was choruje na endometriozę i ma może jakieś białostockie polecanki w tej kwestii? Ginekolog, fizjo, przyjmę wszystko co ulatwi życie
Mililio
Beżowa

Post autor: Mililio »

pinaks pisze: pn cze 01, 2026 8:19 am Dziewczyny, czy któraś z was choruje na endometriozę i ma może jakieś białostockie polecanki w tej kwestii? Ginekolog, fizjo, przyjmę wszystko co ulatwi życie
Napisz do endomission.anna, ja nie choruje ale przewija mi się że ona współpracuje ze specjalistami których obserwuje więc poradzi Ci kto ogarnia:)
malsri.638
Ciastko

Post autor: malsri.638 »

majowy_bez pisze: pt lis 07, 2025 5:13 pm Nie polecam. Kawiarnia White Bear Coffe reklamuje ciasta, które sprzedaje, jako własnej roboty, a w rzeczywistości są to mrożone ciasta kupowane w hurtowni przyozdabiane przez kawiarnię. Swego czasu sprzedawali tak ten tort - kawałek za ok. 30 zł, a skład jest straszny:

https://delio.com.pl/products/A0016948- ... acza-okrgy
Shit, to już wiem po czym miałam rewolucje żołądka po mojej pierwszej i z pewnością już ostatniej wizycie w tym miejscu.