Olga Herring
Moderator: verysweetcherry
Re: Olga Herring
Serio tak się boją tego wojownika klawiatury? Pewnie grozi im pozwem, za oczernianie. Mniejsza z tym że przecież to ICH wypowiedzi, więc mogą sobie grozić paluszkiem swojemu gównikowi (słownictwo zapożyczone od użytkownika diplo)
Nie wierze, że ona nie podpisuje NDA z ludźmi, którzy piszą jej scenariusze. przypuszczam że ten komentarz o złym traktowaniu osob od scenariuszy to jakiś fejkowy koleś, a nie żaden autor tekstów.
-
- Tritonotti
Ja kojarzę,że Olga kiedyś na stories mówiła,że jakaś dziewczyna pisze jej scenariusze, więc czemu ten koleś nie miałby pisać?
Zwłaszcza,że Olga ostatnio dużo odcinków wypuszcza i żeby przekopać się przez masę materiałów o sprawie to trzeba wykonać tytaniczna pracę.
Zwłaszcza,że Olga ostatnio dużo odcinków wypuszcza i żeby przekopać się przez masę materiałów o sprawie to trzeba wykonać tytaniczna pracę.
Ale gdzie powiedzialam, że ktoś jej tego nie pisze? Może pisać tak samo ona może być i CH**owa wobec nich, ale taka osoba też podpisuje na 100% NDA, więc nikt nie ryzykowałby głupim komentarzem grubej kary umownej, żeby DOPIEC Oldze.
-
- Tritonotti
No to moze NDA nie zostalo podpisane. Ponoc byl juz o Oldze watek na grupie Kryzysy w sm wybuchaja w weekendy, wiec od dluzszego czasu cos tam sie kreci i bylo kwestia czasu zanim wyplynelo.
-
- RoyalBaby
Na CSI jest teraz zbiorczy post o podcastch true crime, trochę w komentarzach ludzie powrzucali screenów z wykopu.
To niech zapłaci za te praceSkarolinaS pisze: ↑wt lut 06, 2024 7:46 pm Ja kojarzę,że Olga kiedyś na stories mówiła,że jakaś dziewczyna pisze jej scenariusze, więc czemu ten koleś nie miałby pisać?
SkarolinaS pisze: ↑wt lut 06, 2024 7:46 pm Ja kojarzę,że Olga kiedyś na stories mówiła,że jakaś dziewczyna pisze jej scenariusze, więc czemu ten koleś nie miałby pisać?
-
- Tritonotti
Wydaje mi się,że zarzut był o słabe traktowanie,a nie niepłacenie.mari pisze: ↑śr lut 07, 2024 11:50 amTo niech zapłaci za te praceSkarolinaS pisze: ↑wt lut 06, 2024 7:46 pm Ja kojarzę,że Olga kiedyś na stories mówiła,że jakaś dziewczyna pisze jej scenariusze, więc czemu ten koleś nie miałby pisać?
-
- RoyalBaby
Siedziałam kiedyś dużo na wykopie i niestety, to prawda, to oni
-
- Tritonotti
wiecie co, ja to jestem zdziwiona, ze zamiast zatrudnic kogos, kto im ten kryzys ogarnie i napisze jakies oswiadczenie, to usuwaja grupe xd
No bo oni są tacy trochę influ-wanna be, pewnie nawet nie wiedzą jak teraz wybrnąć z sytuacji. Jedyne co im przyszło do głowy to cenzura. Aczkolwiek myślę, że to wszystko prędzej czy później wypłynie. Takie wypowiedzi są skandaliczne, a widać, że mnóstwo skrinów lata. Nie wymażą tego...SkarolinaS pisze: ↑śr lut 07, 2024 2:27 pm wiecie co, ja to jestem zdziwiona, ze zamiast zatrudnic kogos, kto im ten kryzys ogarnie i napisze jakies oswiadczenie, to usuwaja grupe xd
-
- Ciastko
Oj myślę że bardzo ich to ruszyło...
-
- Tritonotti
Tez nie rozumiem tego dzialania, chociaz wiesz jak czesc z tych 90k osob siedzi na CSI to wczoraj moglo sie dowiedziec.
-
- Tritonotti
dziwne, to nie mogla usunac osoby z grupy, tylko usunela cala grupe??
-
- Tritonotti
Naprawdę mega dziwna akcja. Nie ma to jak być w jakimś sensie znaną osobą/jej mężem, wypisywać publicznie głupoty, a potem być zdziwionym, że ludzie to wyciągnęli
W ogóle nie mówiąc o tym, że tak fatfobiczne i transfobiczne poglądy to serio mega cringe
W ogóle nie mówiąc o tym, że tak fatfobiczne i transfobiczne poglądy to serio mega cringe
-
- Srebrna Kropeczka
Skąd wiadomo, że ten Diplo to mąż Olgi?