Olga Herring
Moderator: verysweetcherry
Re: Olga Herring
Ja jej prywaty nie śledzę za bardzo. Ona nazywa się „Śledź” po mężu? Czy „Herring” to panieńskie, czy pseudonim?
-
- Trening tenisa
Jak to wypłynie np na grupkę CSI to ich tam zjedzą, tym bardziej, że są na tym jego wykopie jeszcze ciekawsze wypowiedzi. Mi się osobiście nie chciało tego screenowac i roztrząsać, ale jak zrobi się drama to kupuje popcorn.
-
- Tritonotti
Jest taki związek frazeologiczny Red herring. Dosłownie znaczy to czerwony śledź, a mniej dosłownie:
'a clue or piece of information that is, or is intended to be, misleading or distracting' czyli chyba coś jak fałszywy trop.
Pewnie dlatego ma te kolory rybek,bo Red herring.
'a clue or piece of information that is, or is intended to be, misleading or distracting' czyli chyba coś jak fałszywy trop.
Pewnie dlatego ma te kolory rybek,bo Red herring.
-
- Tritonotti
To chłop Olgi?
Ten jego komentarz to takie dno intelektualne, że szkoda słów
Co to za grupa? Szczerze mówiąc to fani jej podcastów powinni się dowiedzieć jakie to toksyki, screeny robić póki nie usunął tych komentarzy.MalaCzarna pisze: ↑pt lut 02, 2024 8:04 pmJak to wypłynie np na grupkę CSI to ich tam zjedzą, tym bardziej, że są na tym jego wykopie jeszcze ciekawsze wypowiedzi. Mi się osobiście nie chciało tego screenowac i roztrząsać, ale jak zrobi się drama to kupuje popcorn.
-
- Tritonotti
A skąd wiadomo,że ten Diplo to stary śledziowej?
-
- Tritonotti
O właśnie chciałam poczytać co tam Olga pisała, bo jej stary to widać, że skapnelo mu trochę hajsu i zaczyna odwalać xD
-
- Tritonotti
:o
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio Olga prosiła o pytania do wywiadu. Można by zadać np. takie czy wstydzi się swojej działalności na wykopie, albo swojego męża i czy nadal mają takie poglądy.
Przestaje jej słuchać już nawet sporadycznie, przegięcie te wpisy.
Przestaje jej słuchać już nawet sporadycznie, przegięcie te wpisy.
-
- Tritonotti
No tak, wiadomo najlepszą dykcję ma jego żona czytająca jak syntezator mowy.
Ludzie, gdzie to udostępnić żeby szersze grono się dowiedziało o ich działalności i prawdziwych obliczach? Przecież to dno co wypisują i jak obrażają ludzi. Olga kreuje się na taką empatyczną osóbkę, a prawda wygląda ździebko inaczej
-
- ŚpioszkiKenzo
Olga ma swoją grupę na FB. Jednak tam " niewygodne" komentarze prężnie znikają, a autorzy są blokowani.
Może CSI rozhula temat?
Jestem bardzo negatywnie zaskoczona komentarzami ze zdjęć. Bardzo.
-
- Trening tenisa
-
- Tritonotti
Muszą pisać, ponieważ ona chce jak najwięcej że swojego nagrywania podcastów wyciągnąć. Nie byłabym zdziwiona, gdyby oni sami nie kontaktowali się z firmami i dawali cenniki na reklamę. Dlatego zależy im,żeby zwiększyć oglądalność przez wypuszczanie więcej podcastów, dlatego zatrudniają pisarzy do tworzenia jej historii.