Justyna 5 przez 10
Moderator: verysweetcherryRe: Justyna 5 przez 10
Olga mówi za głośno i za szybko. Czyta. Niestety mi odpowiada tylko Justyna. Piszę niestety bo jakość drastycznie spadła. Czasami słucham też Maskę Arlekina.
- Nasakanaka
- Tritonotti
Z tego co rozumiem działka jest częściowo zalesiona i jest jakiś problem, żeby ją "odlesić".Whitelotus9 pisze: ↑wt sie 22, 2023 4:22 pm Ostatnio na QA mówiła o problemach z działka budowlana, wie ktoś o co chodzi?
-
MalaCzarna
- Milion subskrypcji
Justyna ogłosiła ciążę. Juz od grudnia miałam solidne podejrzenia, że jest w ciąży, ale uważałam, że pisanie o tym jest nietaktowne, ale jednak miałam nosa
-
jemmarchewkie
- ŻonaWitolda
Cieszę się z powodu Justyny 
-
SkarolinaS
- SushiRoll
wczoraj na isnta story?MalaCzarna pisze: ↑sob sty 27, 2024 2:47 pm Justyna ogłosiła ciążę. Juz od grudnia miałam solidne podejrzenia, że jest w ciąży, ale uważałam, że pisanie o tym jest nietaktowne, ale jednak miałam nosa
-
MalaCzarna
- Milion subskrypcji
Na koniec filmu dokumentalnego jest info o ciążySkarolinaS pisze: ↑ndz sty 28, 2024 6:18 pmwczoraj na isnta story?MalaCzarna pisze: ↑sob sty 27, 2024 2:47 pm Justyna ogłosiła ciążę. Juz od grudnia miałam solidne podejrzenia, że jest w ciąży, ale uważałam, że pisanie o tym jest nietaktowne, ale jednak miałam nosa
-
MalaCzarna
- Milion subskrypcji
Yyy czy ona powiedziała że jak miała solidne objawy ciąży to kupiła sobie małe piwo corona żeby mieć czym sikać na test? Nie wspomniała nic o tym, że to było 0%...
Jakby, woda też jest moczopędna?
Cooooooo?MalaCzarna pisze: ↑czw lut 01, 2024 8:50 pm Yyy czy ona powiedziała że jak miała solidne objawy ciąży to kupiła sobie małe piwo corona żeby mieć czym sikać na test? Nie wspomniała nic o tym, że to było 0%...
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
Już abstrahując od moczopędnych substancji, nie prościej zrobić w pierwszym lepszym laboratorium betę? Nie trzeba do tego być na czczo a koszt żaden. Ale to cała ona, oświecona gościni, a piwo na sikaniem pije, żeby zrobić test ciążowy xD nawet jeśli to piwo 0.MalaCzarna pisze: ↑czw lut 01, 2024 8:50 pm Yyy czy ona powiedziała że jak miała solidne objawy ciąży to kupiła sobie małe piwo corona żeby mieć czym sikać na test? Nie wspomniała nic o tym, że to było 0%...
-
MalaCzarna
- Milion subskrypcji
No serio tak powiedziałaGrubababa pisze: ↑czw lut 01, 2024 8:52 pmCooooooo?MalaCzarna pisze: ↑czw lut 01, 2024 8:50 pm Yyy czy ona powiedziała że jak miała solidne objawy ciąży to kupiła sobie małe piwo corona żeby mieć czym sikać na test? Nie wspomniała nic o tym, że to było 0%...
Live ma być zapisany, więc będzie można to usłyszeć..
Nie zacytuje dokładnie, ale brzmiało to mniej więcej tak:
Ja zrobiłam test ok 13 dni po zapłodnieniu, przed miesiączka, bo jadłam śledzie, byłam na wszystkich zła, kłóciłam się z siostrą, pies leżał mi na podbrzuszu i siostra powiedziała mi, żebym zrobiła test. Noi zrobiłam pierwszy test i wypiłam małe piwo corona żeby mieć czym sikać. oczywiście powiedziała to z wielkim rozbawieniem..
Mnie ścięło jak to usłyszałam. Mam nadzieje ze jednak chodziło o to piwo 0, ale i tak cringe.
Ja nie słyszałam tej części o piwie i teście, ale w pewnym momencie, jakoś pod koniec live'a, ktoś zapytał o coś w temacie alkoholizmu. Justyna odpowiedziała wtedy coś w stylu, że ona ogólnie alkoholu nie pije. Zrozumiałam to tak jakby była abstynentką więc pewnie chodziło (mam nadzieję) o piwo 0%.
Wiem, ze picie alko, gdy nie masz pojęcia, że jesteś w ciąży to nie jest jakoś rzadkość, ale picie żeby zrobić test ciążowy to trochę xD tym bardziej, że jak rozumiem oni się o to dziecko starali. To jak dla mnie wtedy odstawiasz alkohol, zarówno Ty jak i partner. I to jeszcze przed zajściem.Piankowy Ludzik pisze: ↑pt lut 02, 2024 9:54 am Już nie róbcie z niej takiej patoinflu. Mówiła, że dowiedziała się na początku 3 tygodnia. Ja np. dowiedziałam się w piątym, a byłam w międzyczasie ze dwa razy na imprezie. Czy to znaczy że też jestem pato? Ile z Was nie wiedziało w 3 tygodniu i piło lampke wina do kolacji albo piwko?
Mi jeszcze rzuciło się w oczy, kiedy ludzie proponowali imiona, to ktoś chyba zażartował, że Olga. Justyna nie zareagowała, ale Krzyś jej coś tam pisał i pokazywał. Śmiała się. Potem ktoś pisze Jaśmina i wtedy Justyna żart rzuciła, tak będzie Olga na cześć Olgi Herrig, Jaśmina na cześć Stanowo. Olga Jaśmina Joanna.
Odebrałam to jako takie żarciki o Oldze, chyba tam grubo między nimi musiało być.
Odebrałam to jako takie żarciki o Oldze, chyba tam grubo między nimi musiało być.
Może jest czepianiem. Prawda jest taka, że ona po prostu nie myśli co mówi. Walnela o tym piwku, a potem o ciąży Szymańskiej....A Krzyś siedzi i cenzuruje ją ma bieżąco.Piankowy Ludzik pisze: ↑pt lut 02, 2024 10:06 am Masz rację, tak jest idealnie i zdrowo, ale wiadomo, że w życiu bywa różnie:) Whatever. Można im zarzucić sporo, ale to akurat imo jest takie czepianko na siłę…
-
MalaCzarna
- Milion subskrypcji
Co innego jak się ktoś napije nieświadomie jak np wpadnie, a co innego przed testem, jak ma podejrzenia, że jest w ciąży. To pierwsze jest zrozumiałe, ale to drugie to absurd.Piankowy Ludzik pisze: ↑pt lut 02, 2024 9:54 am Już nie róbcie z niej takiej patoinflu. Mówiła, że dowiedziała się na początku 3 tygodnia. Ja np. dowiedziałam się w piątym, a byłam w międzyczasie ze dwa razy na imprezie. Czy to znaczy że też jestem pato? Ile z Was nie wiedziało w 3 tygodniu i piło lampke wina do kolacji albo piwko?
4 miesiąc ciąży, a ona już to upublicznia i monetyzuje. Nie podoba mi się to i bardzo ciekawe jak się to potoczy. Będzie kolejną oświeconą mamusią insta.
Ja jak zobaczyłam Justynę w czarnych włosach na innym profilu na IG to poznałam ją tylko po głosie zmieniła się i to fest!
Ale piwo 0% to nie jest 0% przecieżGrubababa pisze: ↑czw lut 01, 2024 8:57 pm Już abstrahując od moczopędnych substancji, nie prościej zrobić w pierwszym lepszym laboratorium betę? Nie trzeba do tego być na czczo a koszt żaden. Ale to cała ona, oświecona gościni, a piwo na sikaniem pije, żeby zrobić test ciążowy xD nawet jeśli to piwo 0.
Tak czy inaczej, zawsze się uśmiecham, gdy ktoś kto na dziecko czeka, będzie je miał
(...) wszystko umiera i ponownie się odradza,(...) co roku siejemy i zbieramy plony.(...) nawet po najsurowszej zimie zawsze następuje wiosna.(...) Wszystko cały czas się zmienia, ale w ustalonym rytmie.