Start
Mój profil

Zdrady na Jana Kazimierza (Warszawa)

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Sukieneczka
BlondDoczep

Zdrady na Jana Kazimierza (Warszawa)

Post autor: Sukieneczka »

Hej! Macie jakieś doświadczenia ze zdradami mężów na nowych osiedlach mieszkalnych?

Podałam w tytule Jana Kazimierza, bo słyszałam o kilku przypadkach, gdzie małżeństwa świeżo po ślubie zamieszkały na tym osiedlu, a po kilku miesiącach mąż zaczął się rozglądać za lepszym towarem w zasięgu tego osiedla :/ Osobiście znam typa, który zdradził swoją żonę i zamieszkał z sąsiadką z klatki obok 🙄 Zdrada identyczna jak u Joasi Opozdy i Antoniego K. 🐰

Zauważyłam, że młode kobiety są często zaczepiane i podrywane przez żonatych facetów na różne sposoby np. facebookowe fora osiedla czy nawet bezpośrednio w windzie.

Czy to rosnący trend wśród nowych osiedli, że żonaci podbijają do sąsiadek?
PEONIA
Milion subskrypcji

Post autor: PEONIA »

A co? Męża szukasz :P
Barasia
Mokra Włoszka

Post autor: Barasia »

Sukieneczka pisze: czw cze 04, 2026 6:52 pm Hej! Macie jakieś doświadczenia ze zdradami mężów na nowych osiedlach mieszkalnych?

Podałam w tytule Jana Kazimierza, bo słyszałam o kilku przypadkach, gdzie małżeństwa świeżo po ślubie zamieszkały na tym osiedlu, a po kilku miesiącach mąż zaczął się rozglądać za lepszym towarem w zasięgu tego osiedla :/ Osobiście znam typa, który zdradził swoją żonę i zamieszkał z sąsiadką z klatki obok 🙄 Zdrada identyczna jak u Joasi Opozdy i Antoniego K. 🐰

Zauważyłam, że młode kobiety są często zaczepiane i podrywane przez żonatych facetów na różne sposoby np. facebookowe fora osiedla czy nawet bezpośrednio w windzie.

Czy to rosnący trend wśród nowych osiedli, że żonaci podbijają do sąsiadek?
To jest raczej trend stary jak świat, że ludzie mają romansy. A że po sąsiedzku? Praktyczne podejście. Ma swoje plusy (nie potrzeba rezerwować dużo czasu na schadzkę), i minusy (można zostać przyuważonym i cały romans trafi szlag). Dawniej zresztą też to raczej popularne było, nawet żarciki z tego robiono, że mąż sypia z sąsiadką, a żona z listonoszem ;P
mambosun
Bagietka z szarlott

Post autor: mambosun »

Na Jana Kazimierza mieszka trochę atrakcyjnych Ukrainek, więc faktycznie takie akcje mogą mieć tam miejsce.

Miasteczko Wilanów to taki klasyk, ale to raczej ten temat, że mieszkają tam kochanki bogatych typów, którzy pokupowali im tam mieszkania ;)
Sukieneczka
BlondDoczep

Post autor: Sukieneczka »

Akurat mówiłam o żonatych Polakach, którzy podbijają na osiedlach do niezamężnych Polek. W dodatku to młode byki wiek ok 30 lat, świeżo po ślubie z żoną, z maltańczykiem i z hipoteką. Przecież Antek K. 🐰 też młodą Izkę-stażystkę w okolicy mieszkania swojej żony wypaczył. Bardzo to niesmaczne! :puke:

A to co się dzieje na Wilanowie to już opisane było w książkach „Żony Konstancina czy Wilanowa” :') Haha to cyrk na kółkach do pośmiania się.