Jak w tytule - polecacie gdzieś zamówić odbitki do albumu? Do tej pory drukowałam sama, ale drukarka niedomaga po wielu latach. A że mam ok. 150 zdjęć, nie chcę się sparzyć.
Słyszałam, że empik, rossmann drukują słabo, a u lokalni fotografowie liczą sobie 2-3zł za odbitkę. Chcę po prostu żeby był ładny kolor, dobra jakość, żeby móc za x lat wrócić do tych zdjęć - wiadomo
Gdzie zamawiacie odbitki zdjęć?
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Kittyhellol
- SkrzydełkaZhooters
Rossmann z biala ramka i z aplikacją zawsze są zniżki albo foto jokersovre77 pisze: ↑wt cze 02, 2026 9:57 pm Jak w tytule - polecacie gdzieś zamówić odbitki do albumu? Do tej pory drukowałam sama, ale drukarka niedomaga po wielu latach. A że mam ok. 150 zdjęć, nie chcę się sparzyć.
Słyszałam, że empik, rossmann drukują słabo, a u lokalni fotografowie liczą sobie 2-3zł za odbitkę. Chcę po prostu żeby był ładny kolor, dobra jakość, żeby móc za x lat wrócić do tych zdjęć - wiadomo
A ja powiem, że koniecznie kupujcie odbitki zdjęć u fotografów, w zakładach fotograficznych. Jestem z branży i po pierwsze - wiadomo, dzięki temu wspieracie lokalny interes, lokalnych przedsiębiorców, których coraz mniej. Po drugie, jakość jest lepsza. Mnóstwo osób dziwi się, że foty z rosmanów czy innych sklepów są po kilku latach wyblakłe, zniszczone itp. To kwestia naprawdę słabego papieru. Ja wiem, że cena w rossmann jest niska, ale uwierzcie mi - na tym się kończą zalety