Start
Mój profil

Powiększanie piersi u znanych osób

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Karalina
RoyalBaby

Re: Powiększanie piersi u znanych osób

Post autor: Karalina »

Nie brałaś pod uwage tego, ze to nie tabletki Ci pomagają ale ćwiczenia?
ghama
RoyalBaby

Post autor: ghama »

Nie sądzę, wcześniej również wykonywałam masaż piersi, testowałam różne kremy powiększające i jedyne co widziałam to delikatne ujędrnienie Teraz jednak rzeczywiście powiększenie jest. Lekkie bo lekkie ale jest i to mnie osobiście cieszy. No ale zobaczymy jak długo się efekt utrzyma bo to jest najważniejsze. Moze po przestaniu brania tabletek biust wróci do poprzedniej wielkości :P
Awatar użytkownika
CzarnyPigularz
Koczkodan

Post autor: CzarnyPigularz »

A sztuczne cyce są w dotyku takie same jak prawdziwe czy raczej bardziej gumowate?🤔
Czarna piguła wyzwala i przywraca światło niszcząc czerwoną zarazę :fire:
Kolorowy_pisak
RoyalBaby

Post autor: Kolorowy_pisak »

lalisa pisze: śr gru 25, 2024 5:17 pm Sama mam zrobione cycki i znam wiele kobiet, które maja zrobione. To są kobiety (łącznie ze mną), które ze swoim naturalnym biustem miały poważny problem. Piersi miały po prostu brzydkie, zniekształcone. Czy to piersi mocno tabularne z wklęsła brodawka, czy ogromne i powodujące codzienny ból kręgosłupa, czy całkowicie obwisłe po ciąży lub odchudzaniu (moj przypadek). I ja jako osoba, która musiała położyć się na stół, żeby po prostu nie czuć się jak gówno i moc mieć normalne piersi, moc komfortowo się rozebrać, założyć normalne ciuchy - nie umiem zrozumieć młodych dziewczyn lat 19, które swoje zajebiscie jędrne, ładne piersi w standardowym rozmiarze zamieniają tak wcześnie na silikon. Ja bym wolała mieć naturalne. Nawet gdybym kiedyś miała robić (w co wątpię), to gdzieś przed 40, może po dzieciach. A nie ledwo wchodząc w dorosłość. Na grupie o operacjach i na Realself często widzę takie before&after gdzie before są młode cycki idealnie krągłe, jędrne, wcale nie małe(!) i takie za które ja dałabym się pokroić, a after to nabrzmiałe kule które mi się w ogóle nie podobają. I rozumiem, ze tym dziewczynom się podoba, ale z wiekiem może się to zmienić. Potem wyjecie dużego implantu oznacza albo zwis albo lifting i pierś pocięta w kotwice...
A Ty w jakim wieku zdecydowałaś się na operację?
Kolorowy_pisak
RoyalBaby

lalisa pisze: pt kwie 11, 2025 11:41 am Ja nigdy nie miałam preferencji małe/duże, ale zawsze miałam obsesje jędrności. Dlatego sobie zrobiłam. Gdybym miała małe, ale jędrne, okrągłe to bym nie robiła. Czasem widzę na grupce o opkach piersi before/after i znacznie bardziej mi się podoba before, jeśli dziewczyna przed miała ładne piersi, ale po prostu małe.
Też jestem tego zdania… ogólnie hasło „duże” jest moim zdaniem niewłaściwe. W operacji powiększenia piersi głównie właśnie chodzi o to aby one były sprężyste, okrągłe i jędrne a nawet powiem że pełne i „sterczące” - choć zabawnie to brzmi. Komfort ubierania bluzki czy sukienki bez stanika gdzie wiesz że piersi zawsze są na miejscu i wygląda to po prostu dobrze. Oczywiście jest to czasem dość prowokacyjne ale jednak po to też się to robi :D
Kolorowy_pisak
RoyalBaby

aalexzandraaa pisze: sob kwie 12, 2025 6:35 pm Je też mam zrobione, dwa lata temu operowałam się w Czechach. Szczerze moja samoocena wzrosła o milion procent 😅
Kochana, a w jakim wieku się poddałaś operacji i jakie implanty wybrałaś?
Kolorowy_pisak
RoyalBaby

fiusiusiusiu pisze: śr lip 09, 2025 8:47 pm Ja uważam że wszystko jest dla ludzi. Jeśli masz tego kompleks to śmiało idź i to zrób. Wszystko co dla ludzi jest ok ale z głową. Nie popieram tylko ingerowania w wygląd przez młode dziewczyny w wieku ok. 20 lat. One często nie mają świadomości że ich ciało się zmienia jeszcze, ślepo idą za trendami i presją wyglądania jak reszta z instagrama.
Wszystko jest dla ludzi, dokładnie… dla młodych też o ile podejmują tę decyzję świadomie. Ja zdecydowałam się na operację powiększenia piersi w wieku 22 lat i dziś po prawie 3 latach uważam że to był najlepszy na to czas. Najlepszy czas w życiu mam wlasnie teraz i z satysfakcja „korzystam” z dobrodziejstw pełnych, krągłych i po prostu pięknych piersi. A co do wieku to zaraz po mnie jak tylko zobaczyła że to nie jest takie strasznie, to moja mama mając wtedy 46 lat również powiększyła sobie piersi i też podziela opinię że to była świetna decyzja. POLECAM!
Awatar użytkownika
odpalskreta
Samarka

Post autor: odpalskreta »

xcocodenel pisze: czw gru 12, 2024 12:44 pm Hej, czy znacie jakieś dziewczyny głównie z instagrama, które podjęły się usunięcia implantów piersi, powiekszenia lub maja maly biust i nie zdecydowały sie na operacje. Obejrzalam najnowszy film u Oliwii Nincevic i zawsze lubilam ja ogladam inspirowaly mnie jej stylizacje bo sama mam maly biust. Myslalam o powiekszeniu jednak sie boje, boje sie tez Breast Implant Ilness i powiklan. Bylam w szoku ze ona zdecydowala sie na operacje teraz tak w mlodym wieku…znam tez Agasave i ona ma maly biust i mowila ze nie zamierza tego zmieniac. Znacie jakies dziewczyny ktore mialy powiklania po operacji uli usunely implanty? Albo inspirujace dziewczyny ktore akceptuja siebie i nie podazaja za tym trendem powiekszania. Bo tak, uwazam ze w tym momencie jest to trend i nie zaglebiaja sie w informacje co po 10-15 latach po operacji a najczesciej zdarza sie tak ze nawet ze wzgledu na wiek trzeba te implanty wymienic bo nie wyglada sie juz tak dobrze. Moja motywacja bylby gownie lepszy wyglad piersi bez stanika i brak koniecznosci ciągłego chodzenia w push upach. Moze macie tez swoje przemyslenia co do operacji biustu?
Piosenkarka TINI powiększyła sobie piersi, tak samo jak dziewczyna wojtka goli- sofii.
Obie były deskami za przeproszeniem a mają teraz taki piękny naturalny efekt
123wiosna123
Luźny dzień ze mną

Post autor: 123wiosna123 »

odpalskreta pisze: czw maja 28, 2026 10:03 am Piosenkarka TINI powiększyła sobie piersi, tak samo jak dziewczyna wojtka goli- sofii.
Obie były deskami za przeproszeniem a mają teraz taki piękny naturalny efekt
Gdzie jest ten naturalny efekt u Sofii? To wyglada jakby ktos jej wepchnął piłkę w klatkę piersiową
Awatar użytkownika
odpalskreta
Samarka

123wiosna123 pisze: czw maja 28, 2026 10:25 am Gdzie jest ten naturalny efekt u Sofii? To wyglada jakby ktos jej wepchnął piłkę w klatkę piersiową
Przeciez to wyglada bardzo dpbrze xd na większości zdjec upycha cyce ale jak ma je luzem to dobrze to wyglada
Załączniki
fw_1779961710020.jpg
fw_1779961710020.jpg (33.99 KiB) Przejrzano 158 razy
123wiosna123
Luźny dzień ze mną

Post autor: 123wiosna123 »

odpalskreta pisze: czw maja 28, 2026 11:49 am Przeciez to wyglada bardzo dpbrze xd na większości zdjec upycha cyce ale jak ma je luzem to dobrze to wyglada
Kazdy ma swoj gust.
Nawet na tej fotce wyglada to jak sztuczna piłka. Mi sie nie podoba.
Awatar użytkownika
Reduktory
PsychoFanka

Post autor: Reduktory »

odpalskreta pisze: czw maja 28, 2026 11:49 am Przeciez to wyglada bardzo dpbrze xd na większości zdjec upycha cyce ale jak ma je luzem to dobrze to wyglada
Piszesz, że to wygląda bardzo dobrze, ale wstawiłaś złe zdjęcie, bo na nim wygląda to jednak słabo. Takie sztywne i wysoko ułożone te piersi.
Awatar użytkownika
odpalskreta
Samarka

Reduktory pisze: czw maja 28, 2026 6:40 pm Piszesz, że to wygląda bardzo dobrze, ale wstawiłaś złe zdjęcie, bo na nim wygląda to jednak słabo. Takie sztywne i wysoko ułożone te piersi.
Nie, wygladaja normalnie, jak macie zwisy i jestescie do tego widoku przyzwyczajone to inna kwestia xd
Awatar użytkownika
Reduktory
PsychoFanka

Post autor: Reduktory »

odpalskreta pisze: czw maja 28, 2026 7:17 pm Nie, wygladaja normalnie, jak macie zwisy i jestescie do tego widoku przyzwyczajone to inna kwestia xd
No tak, nie ma nic pomiędzy, zwisy albo cyce pod brodą xd jak się tobie podobają to spoko, dla mnie to wygląda sztucznie i sztywno. Nie wiem czemu "nasze" piersi w tą dyskusje włączasz