Jedyny sposób to ten opisany w pierwszym poście w tym wątku. Sprawdziliśmy, u nas pobieranie normalnie działa.
Aplikacja mobilna Forum Wanda
Moderatorzy: damascenka, blackmolly- damascenka
- Administrator
Re: Aplikacja mobilna Forum Wanda
-
Justynka9345
- Koczkodan
Jak mogę usunąć wandeciekawska02 pisze: ↑sob sie 17, 2024 8:54 am Jak się nazywa apka, nie można wyszukać na androidzie(
Justysksbgs
- ZimnyKaloryfer
- Currently: planning drama
Hej, czy komuś też apka tak zamula ostatnio? Bardzo długo się włącza, posty dodają się czasem minutę! Zmieniłam telefon ale na trochę lepszy i myślałam że to była wina starego, ale jednak nie. 
-
ParowaStowa
- Tritonotti
Czy bedzie jakas aktualizacja czy to u mnie jest coś nie tak? Zmienialam telefon na najnowszy samsung S26 i nie działa ta aplikacja. Dodaje do ekranu głównego ale dalej otwiera się jako strona WWW, nie mam tego paska nawigacyjnego na dole i nie mam trybu ciemnego. Używam mozilli.
- damascenka
- Administrator
Cześć, tak jak w instrukcji - użyj Google Chrome.ParowaStowa pisze: ↑pt mar 06, 2026 9:06 am Czy bedzie jakas aktualizacja czy to u mnie jest coś nie tak? Zmienialam telefon na najnowszy samsung S26 i nie działa ta aplikacja. Dodaje do ekranu głównego ale dalej otwiera się jako strona WWW, nie mam tego paska nawigacyjnego na dole i nie mam trybu ciemnego. Używam mozilli.
-
ParowaStowa
- Tritonotti
Ok dzięki, spróbuję. Umknęło mi to
-
ParowaStowa
- Tritonotti
Niestety nie działa ani Chrome ani Mozilla ani taka zwykła przeglądarka. Android 16
-
ParowaStowa
- Tritonotti
Też przyszłam tutaj z problem braku ściągnięcia aplikacji ale widzę, że nie tylko ja mam problem na Samsung Ultra s 26
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
-
storminthemaking666
- RoyalBaby
-
Kunegunda3
- Modna
Kunegunda3 pisze: ↑pt maja 08, 2026 2:19 pm Podbijam, mam ten sam problem. Jest to dość męczące i utrudniające korzystanie z forum.
A korzystacie już z apki? Bo te reklamy faktycznie są, gdy się korzysta z przeglądarki.
Czytałam wcześniej, że jest testowany nowy format reklam i jak są bardzo uciążliwe, to można przesiąść się na aplikację.
Rosyjska Miss AI 2026.
Ja pisałam to samo. Te nowe reklamy są straszne. Jedyna odpowiedź administratorek jest taka, żeby zainstalować aplikację. Ale halo, może nie każdy chcę ją mieć!
- mezalians_urodowy
- PinkParty
Ja glownie korzystam z wizażu na kompie wiec sugerowanie żeby zainstalować są troche lekceważące dla sporej części użytkowniczek.
A wprowadzenia reklam pod pretekstem akcji charytatywnej a potem zostawienie ich cichaczem dla “gorszych” użytkowników to już nie skomentuję nawet.
A wprowadzenia reklam pod pretekstem akcji charytatywnej a potem zostawienie ich cichaczem dla “gorszych” użytkowników to już nie skomentuję nawet.
-
hortexlove
- Currently:Top
-
julkaaaaaaaa00
- RoyalBaby
Wprowadzenie nowych reklam pod pretekstem pomocy chorym dzieciom, potem zapewnianie, że "na szczęście reklamy dzisiaj znikną", a na końcu mówienie żeby zainstalować sobie aplikacje jest po prostu żałosne xd
+ Miał być update aby użytkownicy dowiedzieli się ile pieniędzy zostało wpłaconych na akcje.julkaaaaaaaa00 pisze: ↑sob maja 09, 2026 1:53 am Wprowadzenie nowych reklam pod pretekstem pomocy chorym dzieciom, potem zapewnianie, że "na szczęście reklamy dzisiaj znikną", a na końcu mówienie żeby zainstalować sobie aplikacje jest po prostu żałosne xd
Minął prawie tydzień i dalej cisza
- damascenka
- Administrator
Wpłata czeka na analizę księgowej, bo trzeba spełnić odpowiednie warunki, aby darowizna nie podlegała opodatkowaniu. Nie jesteśmy zarejestrowani w Polsce i robimy to pierwszy raz, więc nie mieliśmy pojęcia jakie dokumenty są potrzebne.