Start
Mój profil

Aplikacja mobilna Forum Wanda

Moderatorzy: damascenka, blackmolly
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Re: Aplikacja mobilna Forum Wanda

Post autor: damascenka »

Innaja51015 pisze: wt lip 01, 2025 9:30 am Być może ściągnęłam w inny sposób. Nie pamietam
Jedyny sposób to ten opisany w pierwszym poście w tym wątku. Sprawdziliśmy, u nas pobieranie normalnie działa. :) Spróbuj też w karcie prywatnej.
Justynka9345
Koczkodan

Post autor: Justynka9345 »

ciekawska02 pisze: sob sie 17, 2024 8:54 am Jak się nazywa apka, nie można wyszukać na androidzie :((
Jak mogę usunąć wande
Justysksbgs
Awatar użytkownika
ZimnyKaloryfer
Currently: planning drama

Post autor: ZimnyKaloryfer »

Hej, czy komuś też apka tak zamula ostatnio? Bardzo długo się włącza, posty dodają się czasem minutę! Zmieniłam telefon ale na trochę lepszy i myślałam że to była wina starego, ale jednak nie. :(
Awatar użytkownika
DramaMila
ŻonaWitolda

Post autor: DramaMila »

Hej, strasznie dzisiaj zamula aplikacja na IOS u mnie, odpowiedz dodaje sie z 5 minut, reakcje musze po kilka razy kliknąć żeby załapało i strony też się wolno ładują 😢
Awatar użytkownika
dragonka
SushiRoll

Post autor: dragonka »

Ktoś mi pomoże jak zainstalować aplikację? Nie mam tej opcji co w pierwszym poście.
Edit. Udało się. Jak ktoś nie ma opcji "zainstaluj" to kliknijcie "dodaj do ekranu glównego" i tam wyskakuje pobierz aplikację.
ParowaStowa
Tritonotti

Post autor: ParowaStowa »

Czy bedzie jakas aktualizacja czy to u mnie jest coś nie tak? Zmienialam telefon na najnowszy samsung S26 i nie działa ta aplikacja. Dodaje do ekranu głównego ale dalej otwiera się jako strona WWW, nie mam tego paska nawigacyjnego na dole i nie mam trybu ciemnego. Używam mozilli.
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

ParowaStowa pisze: pt mar 06, 2026 9:06 am Czy bedzie jakas aktualizacja czy to u mnie jest coś nie tak? Zmienialam telefon na najnowszy samsung S26 i nie działa ta aplikacja. Dodaje do ekranu głównego ale dalej otwiera się jako strona WWW, nie mam tego paska nawigacyjnego na dole i nie mam trybu ciemnego. Używam mozilli.
Cześć, tak jak w instrukcji - użyj Google Chrome.
ParowaStowa
Tritonotti

damascenka pisze: pt mar 06, 2026 10:23 am Cześć, tak jak w instrukcji - użyj Google Chrome.
Ok dzięki, spróbuję. Umknęło mi to 😄
ParowaStowa
Tritonotti

damascenka pisze: pt mar 06, 2026 10:23 am Cześć, tak jak w instrukcji - użyj Google Chrome.
Niestety nie działa ani Chrome ani Mozilla ani taka zwykła przeglądarka. Android 16
Olcii88
SweetsGallery

Post autor: Olcii88 »

U mnie sa 3 kropki ale nie dziala i nie ma opcji instaluj nowy 26ultra
ParowaStowa
Tritonotti

Olcii88 pisze: pt mar 06, 2026 3:46 pm U mnie sa 3 kropki ale nie dziala i nie ma opcji instaluj nowy 26ultra
Ja mam w każdej przeglądarce "dodaj do ekranu głównego" ale to nic nie daje, otwiera się później jak zwykła strona.
Wszystko mam zaktualizowane do najnowszej wersji.
Awatar użytkownika
FigGa
Vlog bez cięć

Post autor: FigGa »

Też przyszłam tutaj z problem braku ściągnięcia aplikacji ale widzę, że nie tylko ja mam problem na Samsung Ultra s 26
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
touche
Channelka

Post autor: touche »

czy jest jakakolwiek opcja na ustawienie trybu ciemnego, ale podczas korzystania z forum przez przeglądarkę na komputerze?
Dawidown
RóżowePolo

Post autor: Dawidown »

touche pisze: śr maja 06, 2026 2:24 am czy jest jakakolwiek opcja na ustawienie trybu ciemnego, ale podczas korzystania z forum przez przeglądarkę na komputerze?
Nie ma, też nad tym ubolewam, wszędzie gdzie korzystam mam praktycznie ciemny motyw, tylko tutaj niestety jasny :(
storminthemaking666
RoyalBaby

Post autor: storminthemaking666 »

touche pisze: śr maja 06, 2026 2:24 am czy jest jakakolwiek opcja na ustawienie trybu ciemnego, ale podczas korzystania z forum przez przeglądarkę na komputerze?
Oficjalna prośba o rozpatrzenie stworzenia trybu ciemnego dla przeglądarki! Prosimy! 😌
komakada
Siatkarka

Post autor: komakada »

A ja mam jeszcze pytanie odnośnie reklam, w dalszym ciągu mimo zakończenia akcji, wyświetlają mi się reklamy na całą stronę, co chwilę nowa wyskakuje.
Kunegunda3
Modna

Post autor: Kunegunda3 »

komakada pisze: pt maja 08, 2026 10:26 am A ja mam jeszcze pytanie odnośnie reklam, w dalszym ciągu mimo zakończenia akcji, wyświetlają mi się reklamy na całą stronę, co chwilę nowa wyskakuje.
Podbijam, mam ten sam problem. Jest to dość męczące i utrudniające korzystanie z forum.
Awatar użytkownika
HeyJude
Samarka

Post autor: HeyJude »

Kunegunda3 pisze: pt maja 08, 2026 2:19 pm Podbijam, mam ten sam problem. Jest to dość męczące i utrudniające korzystanie z forum.
komakada pisze: pt maja 08, 2026 10:26 am A ja mam jeszcze pytanie odnośnie reklam, w dalszym ciągu mimo zakończenia akcji, wyświetlają mi się reklamy na całą stronę, co chwilę nowa wyskakuje.
A korzystacie już z apki? Bo te reklamy faktycznie są, gdy się korzysta z przeglądarki.
Czytałam wcześniej, że jest testowany nowy format reklam i jak są bardzo uciążliwe, to można przesiąść się na aplikację.
Rosyjska Miss AI 2026.🔌
anatemaa
ŚpioszkiKenzo

Post autor: anatemaa »

Poratujcie moje oczy proszę! Jak włączyć tryb ciemny na apce w iOS, szukam i szukam i nie widzę :(
la3
SushiRoll

Post autor: la3 »

Ja pisałam to samo. Te nowe reklamy są straszne. Jedyna odpowiedź administratorek jest taka, żeby zainstalować aplikację. Ale halo, może nie każdy chcę ją mieć!
Awatar użytkownika
mezalians_urodowy
PinkParty

Post autor: mezalians_urodowy »

Ja glownie korzystam z wizażu na kompie wiec sugerowanie żeby zainstalować są troche lekceważące dla sporej części użytkowniczek.
A wprowadzenia reklam pod pretekstem akcji charytatywnej a potem zostawienie ich cichaczem dla “gorszych” użytkowników to już nie skomentuję nawet.
hortexlove
Currently:Top

Post autor: hortexlove »

Mi się automatycznie zmienia po zmroku
anatemaa pisze: pt maja 08, 2026 5:21 pm Poratujcie moje oczy proszę! Jak włączyć tryb ciemny na apce w iOS, szukam i szukam i nie widzę :(
julkaaaaaaaa00
RoyalBaby

Post autor: julkaaaaaaaa00 »

Wprowadzenie nowych reklam pod pretekstem pomocy chorym dzieciom, potem zapewnianie, że "na szczęście reklamy dzisiaj znikną", a na końcu mówienie żeby zainstalować sobie aplikacje jest po prostu żałosne xd
Awatar użytkownika
Saelith
RealDiamond

Post autor: Saelith »

julkaaaaaaaa00 pisze: sob maja 09, 2026 1:53 am Wprowadzenie nowych reklam pod pretekstem pomocy chorym dzieciom, potem zapewnianie, że "na szczęście reklamy dzisiaj znikną", a na końcu mówienie żeby zainstalować sobie aplikacje jest po prostu żałosne xd
+ Miał być update aby użytkownicy dowiedzieli się ile pieniędzy zostało wpłaconych na akcje.
Minął prawie tydzień i dalej cisza XD
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Saelith pisze: sob maja 09, 2026 7:15 am + Miał być update aby użytkownicy dowiedzieli się ile pieniędzy zostało wpłaconych na akcje.
Minął prawie tydzień i dalej cisza XD
Wpłata czeka na analizę księgowej, bo trzeba spełnić odpowiednie warunki, aby darowizna nie podlegała opodatkowaniu. Nie jesteśmy zarejestrowani w Polsce i robimy to pierwszy raz, więc nie mieliśmy pojęcia jakie dokumenty są potrzebne.