Jedyny sposób to ten opisany w pierwszym poście w tym wątku. Sprawdziliśmy, u nas pobieranie normalnie działa.
Aplikacja mobilna Forum Wanda
Moderatorzy: damascenka, blackmolly- damascenka
- Administrator
Re: Aplikacja mobilna Forum Wanda
-
Justynka9345
- Koczkodan
Jak mogę usunąć wandeciekawska02 pisze: ↑sob sie 17, 2024 8:54 am Jak się nazywa apka, nie można wyszukać na androidzie(
Justysksbgs
- ZimnyKaloryfer
- PinkParty
Hej, czy komuś też apka tak zamula ostatnio? Bardzo długo się włącza, posty dodają się czasem minutę! Zmieniłam telefon ale na trochę lepszy i myślałam że to była wina starego, ale jednak nie. 
-
ParowaStowa
- Tritonotti
Czy bedzie jakas aktualizacja czy to u mnie jest coś nie tak? Zmienialam telefon na najnowszy samsung S26 i nie działa ta aplikacja. Dodaje do ekranu głównego ale dalej otwiera się jako strona WWW, nie mam tego paska nawigacyjnego na dole i nie mam trybu ciemnego. Używam mozilli.
- damascenka
- Administrator
Cześć, tak jak w instrukcji - użyj Google Chrome.ParowaStowa pisze: ↑pt mar 06, 2026 9:06 am Czy bedzie jakas aktualizacja czy to u mnie jest coś nie tak? Zmienialam telefon na najnowszy samsung S26 i nie działa ta aplikacja. Dodaje do ekranu głównego ale dalej otwiera się jako strona WWW, nie mam tego paska nawigacyjnego na dole i nie mam trybu ciemnego. Używam mozilli.
-
ParowaStowa
- Tritonotti
Ok dzięki, spróbuję. Umknęło mi to
-
ParowaStowa
- Tritonotti
Niestety nie działa ani Chrome ani Mozilla ani taka zwykła przeglądarka. Android 16
-
ParowaStowa
- Tritonotti
Też przyszłam tutaj z problem braku ściągnięcia aplikacji ale widzę, że nie tylko ja mam problem na Samsung Ultra s 26
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
- storminthemaking666
- RoyalBaby
-
Kunegunda3
- Modna
Kunegunda3 pisze: ↑pt maja 08, 2026 2:19 pm Podbijam, mam ten sam problem. Jest to dość męczące i utrudniające korzystanie z forum.
A korzystacie już z apki? Bo te reklamy faktycznie są, gdy się korzysta z przeglądarki.
Czytałam wcześniej, że jest testowany nowy format reklam i jak są bardzo uciążliwe, to można przesiąść się na aplikację.
off / dzięki 
Ja pisałam to samo. Te nowe reklamy są straszne. Jedyna odpowiedź administratorek jest taka, żeby zainstalować aplikację. Ale halo, może nie każdy chcę ją mieć!
- mezalians_urodowy
- Currently:Rio
Ja glownie korzystam z wizażu na kompie wiec sugerowanie żeby zainstalować są troche lekceważące dla sporej części użytkowniczek.
A wprowadzenia reklam pod pretekstem akcji charytatywnej a potem zostawienie ich cichaczem dla “gorszych” użytkowników to już nie skomentuję nawet.
A wprowadzenia reklam pod pretekstem akcji charytatywnej a potem zostawienie ich cichaczem dla “gorszych” użytkowników to już nie skomentuję nawet.
-
hortexlove
- Currently:Top
-
julkaaaaaaaa00
- RoyalBaby
Wprowadzenie nowych reklam pod pretekstem pomocy chorym dzieciom, potem zapewnianie, że "na szczęście reklamy dzisiaj znikną", a na końcu mówienie żeby zainstalować sobie aplikacje jest po prostu żałosne xd
+ Miał być update aby użytkownicy dowiedzieli się ile pieniędzy zostało wpłaconych na akcje.julkaaaaaaaa00 pisze: ↑sob maja 09, 2026 1:53 am Wprowadzenie nowych reklam pod pretekstem pomocy chorym dzieciom, potem zapewnianie, że "na szczęście reklamy dzisiaj znikną", a na końcu mówienie żeby zainstalować sobie aplikacje jest po prostu żałosne xd
Minął prawie tydzień i dalej cisza
- damascenka
- Administrator
Wpłata czeka na analizę księgowej, bo trzeba spełnić odpowiednie warunki, aby darowizna nie podlegała opodatkowaniu. Nie jesteśmy zarejestrowani w Polsce i robimy to pierwszy raz, więc nie mieliśmy pojęcia jakie dokumenty są potrzebne.