Start
Mój profil

Jaki rower elektryczny kupić ?

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Nexar
Siatkarka

Jaki rower elektryczny kupić ?

Post autor: Nexar »

Zastanawiam się nad zakupem roweru elektrycznego, ale wybór modeli jest ogromny i trudno się zdecydować. Jaki rower elektryczny polecacie do codziennej jazdy i okazjonalnych wycieczek?
Awatar użytkownika
gunernialne
Dieta 600 kcal

Post autor: gunernialne »

Nie ja, ale moja mama już jakiś czas temu kupiła sobie rower Indiana E-City. Jeździ nim tylko po zakupy czy na jakieś krótsze wycieczki i bardzo sobie chwali. To chyba jeden z najtańszych modeli na rynku. Do tego wygląda ładnie. Nie widać nawet, że to elektryczny rower bo ten akumulator jest schowany pod bagażnikiem
Sto razy chciałem się zabić, kiedy nie mogłem już wytrzymać, ale nigdy tego nie zrobiłem. Chyba podświadomie pragnąłem jeszcze raz pocałować usta rzeki i łowić srebrne ryby
blue moon
Channelka

Post autor: blue moon »

Temat rzeka. Wejdź na forumrowerowe.org , tam jest odpowiedni dział - rowery elektryczne i zapytaj. Fachowcy i praktycy świetnie znający się na rowerach dobrze ci doradzą i podpowiedzą sensowny model w zależności od potrzeb. Nie na zasadzie "a moja sąsiadka to miesiąc temu kupiła taki i jest zadowolona".
blue moon
Channelka

Post autor: blue moon »

gunernialne pisze: wt kwie 28, 2026 8:21 am Nie ja, ale moja mama już jakiś czas temu kupiła sobie rower Indiana E-City. Jeździ nim tylko po zakupy czy na jakieś krótsze wycieczki i bardzo sobie chwali. To chyba jeden z najtańszych modeli na rynku. Do tego wygląda ładnie. Nie widać nawet, że to elektryczny rower bo ten akumulator jest schowany pod bagażnikiem
Daj spokój, to szit jakich mało. Kto w dzisiejszych czasach robi ramy ze stali ???. To czołg a nie rower (27kg!). Mój elektryk wazy 14kg i ma zasięg 200km.
W głębszą specyfikację tego "wynalazku" nawet nie ma sensu się wgłębiać.
Awatar użytkownika
gunernialne
Dieta 600 kcal

Post autor: gunernialne »

blue moon pisze: wt kwie 28, 2026 7:08 pm Daj spokój, to szit jakich mało. Kto w dzisiejszych czasach robi ramy ze stali ???. To czołg a nie rower (27kg!). Mój elektryk wazy 14kg i ma zasięg 200km.
W głębszą specyfikację tego "wynalazku" nawet nie ma sensu się wgłębiać.
Aronoł xd w życiu nawet na tym rowerze nie siedziałam xd
Sto razy chciałem się zabić, kiedy nie mogłem już wytrzymać, ale nigdy tego nie zrobiłem. Chyba podświadomie pragnąłem jeszcze raz pocałować usta rzeki i łowić srebrne ryby