Start
Mój profil

Jaki rower elektryczny kupić ?

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Nexar
Siatkarka

Jaki rower elektryczny kupić ?

Post autor: Nexar »

Zastanawiam się nad zakupem roweru elektrycznego, ale wybór modeli jest ogromny i trudno się zdecydować. Jaki rower elektryczny polecacie do codziennej jazdy i okazjonalnych wycieczek?
Awatar użytkownika
gunernialne
Parzucha

Post autor: gunernialne »

Nie ja, ale moja mama już jakiś czas temu kupiła sobie rower Indiana E-City. Jeździ nim tylko po zakupy czy na jakieś krótsze wycieczki i bardzo sobie chwali. To chyba jeden z najtańszych modeli na rynku. Do tego wygląda ładnie. Nie widać nawet, że to elektryczny rower bo ten akumulator jest schowany pod bagażnikiem
Przekazuję się w spadku ziemi, by wyrosnąć z trawy, którą kocham,
Jeśli zechcecie mnie znowu, szukajcie mnie pod podeszwą buta
blue moon
Channelka

Post autor: blue moon »

Temat rzeka. Wejdź na forumrowerowe.org , tam jest odpowiedni dział - rowery elektryczne i zapytaj. Fachowcy i praktycy świetnie znający się na rowerach dobrze ci doradzą i podpowiedzą sensowny model w zależności od potrzeb. Nie na zasadzie "a moja sąsiadka to miesiąc temu kupiła taki i jest zadowolona".
blue moon
Channelka

Post autor: blue moon »

gunernialne pisze: wt kwie 28, 2026 8:21 am Nie ja, ale moja mama już jakiś czas temu kupiła sobie rower Indiana E-City. Jeździ nim tylko po zakupy czy na jakieś krótsze wycieczki i bardzo sobie chwali. To chyba jeden z najtańszych modeli na rynku. Do tego wygląda ładnie. Nie widać nawet, że to elektryczny rower bo ten akumulator jest schowany pod bagażnikiem
Daj spokój, to szit jakich mało. Kto w dzisiejszych czasach robi ramy ze stali ???. To czołg a nie rower (27kg!). Mój elektryk wazy 14kg i ma zasięg 200km.
W głębszą specyfikację tego "wynalazku" nawet nie ma sensu się wgłębiać.
Awatar użytkownika
gunernialne
Parzucha

Post autor: gunernialne »

blue moon pisze: wt kwie 28, 2026 7:08 pm Daj spokój, to szit jakich mało. Kto w dzisiejszych czasach robi ramy ze stali ???. To czołg a nie rower (27kg!). Mój elektryk wazy 14kg i ma zasięg 200km.
W głębszą specyfikację tego "wynalazku" nawet nie ma sensu się wgłębiać.
Aronoł xd w życiu nawet na tym rowerze nie siedziałam xd
Przekazuję się w spadku ziemi, by wyrosnąć z trawy, którą kocham,
Jeśli zechcecie mnie znowu, szukajcie mnie pod podeszwą buta