Reklamy na Wandzie
Moderatorzy: damascenka, blackmolly-
Berry.samba
- Dieta 600 kcal
Reklamy na Wandzie
Czy to problem z moim telefonem/złapałam wirusa, że Wandy nie da się normalnie użytkować. Reklamy wyskakują z dołu, wyskakują po naciśnięciu serduszka, co to za szaleństwo? (Jeśli ktoś pomyślał, że tym zachęca do zakupu, to nie zacheca). Da się to ogarnąć bez wpływu na jakosć korzystania z serwisu?
- KasandraCwir
- Moderator
Jest podpięte ogłoszenie w tym samym dziale w którym napisałaśBerry.samba pisze: ↑wt kwie 28, 2026 8:24 am Czy to problem z moim telefonem/złapałam wirusa, że Wandy nie da się normalnie użytkować. Reklamy wyskakują z dołu, wyskakują po naciśnięciu serduszka, co to za szaleństwo? (Jeśli ktoś pomyślał, że tym zachęca do zakupu, to nie zacheca). Da się to ogarnąć bez wpływu na jakosć korzystania z serwisu?
viewtopic.php?t=12278
-
Berry.samba
- Dieta 600 kcal
Dzięki. Myślałam, że to jakaś awaria u mnie, nie celowe. Jeśli chcesz, usuń ten wątek.KasandraCwir pisze: ↑wt kwie 28, 2026 8:30 am Jest podpięte ogłoszenie w tym samym dziale w którym napisałaś
viewtopic.php?t=12278
- unfaithfully
- MolieraDress
Tez wczoraj myslalam, ze jakiegos wirusa mam w przegladarce.
Rozumiem, ze te reklamy to na Cancer Fighters, co bardzo popieram, ale niestety bardzo denerwujace sa, z jednej wczoraj nie moglam wyjsc, musialam zamknac cala przegladarke. Da sie to jakos unormowac, zeby nie byly tak irytujace? Mi wyskakuja doslownie co chwila.
Rozumiem, ze te reklamy to na Cancer Fighters, co bardzo popieram, ale niestety bardzo denerwujace sa, z jednej wczoraj nie moglam wyjsc, musialam zamknac cala przegladarke. Da sie to jakos unormowac, zeby nie byly tak irytujace? Mi wyskakuja doslownie co chwila.