Start
Mój profil

Reklamy na Wandzie

Moderatorzy: damascenka, blackmolly
Berry.samba
Dieta 600 kcal

Reklamy na Wandzie

Post autor: Berry.samba »

Czy to problem z moim telefonem/złapałam wirusa, że Wandy nie da się normalnie użytkować. Reklamy wyskakują z dołu, wyskakują po naciśnięciu serduszka, co to za szaleństwo? (Jeśli ktoś pomyślał, że tym zachęca do zakupu, to nie zacheca). Da się to ogarnąć bez wpływu na jakosć korzystania z serwisu?
Awatar użytkownika
KasandraCwir
Moderator

Post autor: KasandraCwir »

Berry.samba pisze: wt kwie 28, 2026 8:24 am Czy to problem z moim telefonem/złapałam wirusa, że Wandy nie da się normalnie użytkować. Reklamy wyskakują z dołu, wyskakują po naciśnięciu serduszka, co to za szaleństwo? (Jeśli ktoś pomyślał, że tym zachęca do zakupu, to nie zacheca). Da się to ogarnąć bez wpływu na jakosć korzystania z serwisu?
Jest podpięte ogłoszenie w tym samym dziale w którym napisałaś
viewtopic.php?t=12278
Berry.samba
Dieta 600 kcal

Post autor: Berry.samba »

KasandraCwir pisze: wt kwie 28, 2026 8:30 am Jest podpięte ogłoszenie w tym samym dziale w którym napisałaś
viewtopic.php?t=12278
Dzięki. Myślałam, że to jakaś awaria u mnie, nie celowe. Jeśli chcesz, usuń ten wątek.
Awatar użytkownika
unfaithfully
MolieraDress

Post autor: unfaithfully »

Tez wczoraj myslalam, ze jakiegos wirusa mam w przegladarce.
Rozumiem, ze te reklamy to na Cancer Fighters, co bardzo popieram, ale niestety bardzo denerwujace sa, z jednej wczoraj nie moglam wyjsc, musialam zamknac cala przegladarke. Da sie to jakos unormowac, zeby nie byly tak irytujace? Mi wyskakuja doslownie co chwila.