Start
Mój profil

[CANCER FIGHTERS] - Wsparcie poprzez dodatkowe reklamy

Moderatorzy: damascenka, blackmolly
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Flame [CANCER FIGHTERS] - Wsparcie poprzez dodatkowe reklamy

Post autor: damascenka »

Jak pewnie większość z Was wie, obecnie trwa jedna z największych zbiórek w Polsce na fundację Cancer Fighters.

Zachęcamy każdego z Was do wsparcia akcji. Możecie to zrobić bezpośrednio poprzez wpłaty, a także oglądając stream, gdzie znajdziecie więcej informacji oraz instrukcje:
https://www.youtube.com/watch?v=UNAqqHIPbWA

My również chcemy dołożyć swoją cegiełkę. W związku z tym na Forum pojawiły się nowe reklamy (m.in. typu „cała strona”), z których dochód zostanie w całości przeznaczony na Fundację. Dodatkowa zbiórka potrwa przez 7 dni.

Ten typ reklam generuje największe przychody, choć mamy świadomość, że może on wpłynąć na komfort korzystania z Forum. Liczymy na Wasze zrozumienie, cel jest naprawdę ważny.

Jednocześnie prosimy, aby nie klikać w reklamy, które Was nie interesują. Wbrew pozorom takie działania mogą obniżyć końcową kwotę, którą uda się przekazać na zbiórkę.

Dziękujemy za wsparcie i zaangażowanie ❤️
Administracja Forum
Awatar użytkownika
FashFash
Te LazzurrA

Post autor: FashFash »

Dzięki Damascenko <3 super inicjatywa
ann_
RoyalBaby

Post autor: ann_ »

Myślę, że zniosę tę niewielką niedogodność:)
Awatar użytkownika
Idiotka
Vlog bez cięć

Post autor: Idiotka »

Świetna sprawa 💪

Ale jak na idiotkę przystało mam pytanie odnośnie tego nie klikania w nieinteresujące reklamy, jak to może obniżyć kwotę?
Who's in a bunker? Who's in a bunker? I have seen too much. I haven't seen enough.
Ice age coming. Ice age coming. Let me hear both sides. Let me hear both sides.
We're not scaremongering, this is really happening, happening.
Malam92
ZdalnaFanka

Post autor: Malam92 »

Jesteście niesamowici ♥️ Reklamy są wszędzie także przeżyjemy 🥰
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Idiotka pisze: ndz kwie 26, 2026 2:18 pm mam pytanie odnośnie tego nie klikania w nieinteresujące reklamy, jak to może obniżyć kwotę?
Google ma dosyć skomplikowany system rozliczania przychodów z reklam. W skrócie: To oni ustalają współczynnik za tysiąc wyświetleń reklam. Ten współczynnik zależy od tego, jak osoby klikając w w reklamy zachowują się po kliknięciu (czyli czy dokonują zakupu na stronie reklamodawcy, czy od razu zamykają stronę). Jeżeli dużo osób wchodzi w reklamy, ale nie dokonują zakupu (bo nie były zainteresowane produktem), Google obniża ten współczynnik, więc te 1000 wyświetleń przyniesie mniejszy zysk dla Fundacji.
Molly_92
Gacie z oceanu

Post autor: Molly_92 »

💜
Awatar użytkownika
ChudaBaba
Tritonotti

Post autor: ChudaBaba »

damascenka pisze: ndz kwie 26, 2026 1:23 pm Jak pewnie większość z Was wie, obecnie trwa jedna z największych zbiórek w Polsce na fundację Cancer Fighters.

Zachęcamy każdego z Was do wsparcia akcji. Możecie to zrobić bezpośrednio poprzez wpłaty, a także oglądając stream, gdzie znajdziecie więcej informacji oraz instrukcje:
https://www.youtube.com/watch?v=UNAqqHIPbWA

My również chcemy dołożyć swoją cegiełkę. W związku z tym na Forum pojawiły się nowe reklamy (m.in. typu „cała strona”), z których dochód zostanie w całości przeznaczony na Fundację. Dodatkowa zbiórka potrwa przez 7 dni.

Ten typ reklam generuje największe przychody, choć mamy świadomość, że może on wpłynąć na komfort korzystania z Forum. Liczymy na Wasze zrozumienie, cel jest naprawdę ważny.

Jednocześnie prosimy, aby nie klikać w reklamy, które Was nie interesują. Wbrew pozorom takie działania mogą obniżyć końcową kwotę, którą uda się przekazać na zbiórkę.

Dziękujemy za wsparcie i zaangażowanie ❤️
Administracja Forum
A ja się zastanawiam o h chodzi, że tyle reklam na wandzie. Jesteście super!!! 🤗
*Tak naprawdę gruba
Awatar użytkownika
Owieczka
LouiBag

Post autor: Owieczka »

O matko a mi się już ciśnienie podniosło jak musiałam wyłączyć piec reklam zanim nawet zobaczyłam stronę
Ale super inicjatywa trzymam kciuki za jak największą kwotę ❤️❤️❤️
Awatar użytkownika
nataliea
PoranneKapuczino

Post autor: nataliea »

Mi to nie robi różnicy, bo i tak korzystam z przeglądarki bez reklam😆
"Nie wrzucajcie wszystko do jednego kopyta"
Popomidorek
Siatkarka

Post autor: Popomidorek »

A byscie się zdziwili ;) ładnie wyglądaw internecie a jednak nie do końca. Przez kilka lat byłam podopieczna i uwierzcie mi że świat nie jest taki kolorowy.
Awatar użytkownika
TakaTamOna
Bagietka z szarlott

Post autor: TakaTamOna »

Jak 20% tej kasy pójdzie na szczytny cel to będzie sukces! Rozliczenia tej fundacji dają do myślenia!
Awatar użytkownika
sztokholm
RealDiamond

Post autor: sztokholm »

Popomidorek pisze: pn kwie 27, 2026 1:14 am A byscie się zdziwili ;) ładnie wyglądaw internecie a jednak nie do końca. Przez kilka lat byłam podopieczna i uwierzcie mi że świat nie jest taki kolorowy.
🗣️ W związku z tym apeluję, aby dochód z tej akcji został przeznaczony nie na fundację, a dla osób które bardziej tych pieniędzy potrzebują, jak np. tiktokerzy. A już zwłaszcza polecam wziąć pod uwagę Klaudelizę, gdyż ona jest przez to wszystko niesamowicie pokrzywdzona i ma najgorzej.

A tak serio, to super że nasze dissowanie tych wszystkich adfluencerów i innej patologii się na coś przyda. :D
Awatar użytkownika
duusiaxd
Skarpeta Rakieta

Post autor: duusiaxd »

Popomidorek pisze: pn kwie 27, 2026 1:14 am A byscie się zdziwili ;) ładnie wyglądaw internecie a jednak nie do końca. Przez kilka lat byłam podopieczna i uwierzcie mi że świat nie jest taki kolorowy.
Jakieś dowody, argumenty? Bo napisać można wszystko
MonisiaModnisia
Naczelny Zapierdalacz

Post autor: MonisiaModnisia »

TakaTamOna pisze: pn kwie 27, 2026 1:56 am Jak 20% tej kasy pójdzie na szczytny cel to będzie sukces! Rozliczenia tej fundacji dają do myślenia!
Coś więcej ?
trzymamfason
Gacie z oceanu

Post autor: trzymamfason »

Wszystko pięknie, ale mi się wyświetla w większości zamiast zwykłych reklam, jakieś corn.
Awatar użytkownika
GruzinskiRozpytalor
Zdalna_mama_nowe

Post autor: GruzinskiRozpytalor »

trzymamfason pisze: pn kwie 27, 2026 10:54 am Wszystko pięknie, ale mi się wyświetla w większości zamiast zwykłych reklam, jakieś corn.
Mam ten sam problem. OnlyFans reklamy glownie. A nie jest to kontent, ktorym bylabym jakkolwiek zainteresowana :')
Awatar użytkownika
FashFash
Te LazzurrA

Post autor: FashFash »

A to nie jest kwestia targetowania reklam? Widocznie kiedyś chyba szukaliście takich informacji i tak was skategoryzowało
Awatar użytkownika
FigGa
Te LazzurrA

Post autor: FigGa »

Mi tamyaoe wyświetlają reklamy np "badaj dwój cukier" albo np "urządzony twoje wnętrze" więc takie normalne :)
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
Awatar użytkownika
GruzinskiRozpytalor
Zdalna_mama_nowe

FashFash pisze: pn kwie 27, 2026 11:44 am A to nie jest kwestia targetowania reklam? Widocznie kiedyś chyba szukaliście takich informacji i tak was skategoryzowało
Nigdy w zyciu nie mialam tego typu reklam, ani tutaj ani nigdzie indziej. Loguje sie na Wandzie glownie w pracy, wiec raczej nie wyszukiwalam tutaj tego typu tresci :D
SecretProject
RARY

Post autor: SecretProject »

GruzinskiRozpytalor pisze: pn kwie 27, 2026 11:41 am Mam ten sam problem. OnlyFans reklamy glownie. A nie jest to kontent, ktorym bylabym jakkolwiek zainteresowana :')
Ej ale tobie sie wyświetla to czego sama wyszukujesz wiec ten OF to nie wina Wandy tylko… jakby Ci to powiedzieć… 🙈😜😜😜

Ja mam np: reklamy Media Marktu i promocji na sprzęt elektroniczny 😜
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Ja mam tylko reklamy produktów dla zwierząt, więc nie wiem co Wy oglądacie. XD

Naprawdę dziękujemy Wam za wyrozumiałość, to tylko kilka dni a dzięki temu uda nam się dołożyć jakąś fajną kwotę. <3
Awatar użytkownika
Zosia22
Moderator

Post autor: Zosia22 »

SecretProject pisze: pn kwie 27, 2026 12:47 pm Ej ale tobie sie wyświetla to czego sama wyszukujesz wiec ten OF to nie wina Wandy tylko… jakby Ci to powiedzieć… 🙈😜😜😜

Ja mam np: reklamy Media Marktu i promocji na sprzęt elektroniczny 😜
Też mam reklamy media markt albo jakiś nieruchomości😁
Awatar użytkownika
angfel
Tritonotti

Post autor: angfel »

TakaTamOna pisze: pn kwie 27, 2026 1:56 am Jak 20% tej kasy pójdzie na szczytny cel to będzie sukces! Rozliczenia tej fundacji dają do myślenia!
I to jest wlasnie w tym wszystkim smutne:( fundacja wcale nie powiedziala ile procent przeeznaczy a w statucie ma wyraznie zapisane i sprawozdanie za rok 2024 pokazuje jaki ulamek trafia do chorych
Awatar użytkownika
GruzinskiRozpytalor
Zdalna_mama_nowe

Jak wspomnialam, siedze na PC w pracy, wiec raczej nie przegladam tego typu stron, ale jesli ma to pomoc dzieciom, to nie jest to dla mnie zaden problem! :D