Start
Mój profil

Kasztany marketingu

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Blaga
LouiBag

Re: Kasztany marketingu

Post autor: Blaga »

watacukrowa pisze: pt kwie 17, 2026 7:50 am Przeglądam listę speakerów na Infoshare i czy ja dobrze widzę, że Bucki wrzucił zdjęcie z uciętym fakiem? XD
TAK. Pokazuje centralnie i legnitnie fuck'a.

Zainspirowałaś mnie do przejrzenia listy prelegentów - no jest ich jak mrówków. Połowy nie znam, ale są niektore ulubione kasztany z LN:

Nasza ulubiona Alpaka Biznesu czyli Janina herbu Bąk
Wiedźma marketingu LB
Kamilek
MAKSELON XD który w opisie ma m.in.:
Do redakcji książek używa memów, a w ramach gry wstępnej opowiada o wariantywnych formach językowych i zastosowaniu analizy samogłoskowej w budowaniu stosunku emocjonalnego do bohaterów.
Jakby, eee, nie zesraj się?:D

I jeszcze ktoś lepszy niż Bucki - Michał Piosik co pokazuje wow wow rogi szatana wow wow

a w opisie:
There's not much I haven't done before: I am an ex-banker, serial entrepreneur, restaurateur, father of two, with a knack for extreme sports and philisphopy, who funded a sustainable food startup accelerator and VC.
I'm now on a mission to help 1 000 000 people in depression crisis.
Due to my personal story of ADHD and depression I'm helping top tier founders to tweak their performance and life enjoyment.
This infoshare is about debunking myths on happiness and finally living a full life.

Nie no, zaczynam żałować, że nie biorę udzialu XD
OGkom
Ciastko

Post autor: OGkom »

Obrazek

ja to tylko tu zostawię XD
Załączniki
fw_1776483807495.jpg
fw_1776483807495.jpg (21.33 KiB) Przejrzano 316 razy
watacukrowa
Dieta 600 kcal

Post autor: watacukrowa »

W opisie Piosika brakuje jeszcze tylko "malarz, tynkarz, akrobata".
Kurczę, kiedyś Infoshare to było prestiżowe wydarzenie, gdzie można było posłuchać naprawdę ciekawych osób, mówiących błyskotliwie i wnikliwie, a teraz stosunek pajacerki do merytoryki zmienił się na miażdzącą niekorzyść dla merytoryki. Albo to zawsze był zlot nadętych pajaców, a ja tego tak nie odbierałam, bo byłam młodsza i mniej wiedziałam.
Nie zgadzam się, pozdrawiam.
agawal
BlondDoczep

Post autor: agawal »

Ostatnio na YT z kanału Infoshare wyskoczyła mi prelekcja Kotowskiej o danych, kreatywności i zachowaniach w marketingu. Miałam tylko takie „wtf?” - prezka o niczym, o podstawach ubranych w nieśmieszne żarty 🫣🫣🫣

No ale już jutro ILM - czas aby zniknac z LI do kolejnego poniedziałku 😀
watacukrowa
Dieta 600 kcal

This!
Ja zerknę na to tylko wtedy, gdy dotrze do mnie, że Maciej Kautz wykonał "I'm just Ken" XD
watacukrowa
Dieta 600 kcal

Wiecie co, mam takie przemyślenie, może nie w temacie kasztaniarskim, ale blisko.
Weszłam dziś na linkedina, a tam mnóstwo postów niby "wspominających" Łukasza Litewkę, ale oczywiście napisanych pod zasięgi, z tym idiotycznym linkedinowym zadęciem i nafaszerowanych truizmami typu "trzeba być człowiekiem".
Ja pier*ole, linkedin to rynsztok. Jego użytkownicy nawet na cudzej śmierci chcą zbijać zasięgi.
Wiem, że ten apel daleko nie poleci, ale...
je*ać WAS, LINKEDINOWE TĘPE HIENY. HA TFU.
Blaga
LouiBag

Post autor: Blaga »

watacukrowa pisze: pt kwie 24, 2026 11:07 am Wiecie co, mam takie przemyślenie, może nie w temacie kasztaniarskim, ale blisko.
Weszłam dziś na linkedina, a tam mnóstwo postów niby "wspominających" Łukasza Litewkę, ale oczywiście napisanych pod zasięgi, z tym idiotycznym linkedinowym zadęciem i nafaszerowanych truizmami typu "trzeba być człowiekiem".
Ja pier*ole, linkedin to rynsztok. Jego użytkownicy nawet na cudzej śmierci chcą zbijać zasięgi.
Wiem, że ten apel daleko nie poleci, ale...
je*ać WAS, LINKEDINOWE TĘPE HIENY. HA TFU.
No niestety, jedni się będą wozić na Łukaszu, a teraz doszedł też temat zbiórki łatwoganga - ciekawe, który z tych lanserów coś od siebie dał, bo mądrzyć się o tym, jacy to Polacy są hojni, to każdy potrafi...
watacukrowa
Dieta 600 kcal

Blaga pisze: ndz kwie 26, 2026 5:16 pm No niestety, jedni się będą wozić na Łukaszu, a teraz doszedł też temat zbiórki łatwoganga - ciekawe, który z tych lanserów coś od siebie dał, bo mądrzyć się o tym, jacy to Polacy są hojni, to każdy potrafi...
I poof, zbiórka się zakończyła.
I ilu jawnie wsparło?
ŻODYN.

Ani ten pożal się boze Batman z kryzysem wieku średniego, ani bękart wystąpień Kamilek, ani nawet pL00ShoFfA Janinka. No, no.
Awatar użytkownika
FashFash
Te LazzurrA

Post autor: FashFash »

Zabrakło na zbiórce łatwogang kilku dużych firm: Orlen, LPP, Totalizator Sportowy, Wedel, PepsiCo, Coca cola, Biedronka, Lidl
PEONIA
Milion subskrypcji

Post autor: PEONIA »

FashFash pisze: pn kwie 27, 2026 2:51 pm Zabrakło na zbiórce łatwogang kilku dużych firm: Orlen, LPP, Totalizator Sportowy, Wedel, PepsiCo, Coca cola, Biedronka, Lidl
XD

A myślisz, że taka coca cola czy PepsiCo mogą sobie tak szastać kasą i wysyłać na stremach kasę influencerom pod wpływem chwili xD

Dobroczynność piękna rzecz ale i takiego Brzoski sprawa jest prosta - jest właścicielem to jego firma może robić co chce, Eveline też jest polską firmą w rękach prywatnych. Wedel, coco cola itp taka decyzje muszą skonsultować często miedzydzialowo , Musi to przepchnąć kilka osób w firmie bo to jest kasa z centrali. Orlen to spółka skarbu Państwa….gdzie wy żyjecie ludzie
Awatar użytkownika
FashFash
Te LazzurrA

Post autor: FashFash »

PEONIA pisze: pn kwie 27, 2026 5:40 pm XD

A myślisz, że taka coca cola czy PepsiCo mogą sobie tak szastać kasą i wysyłać na stremach kasę influencerom pod wpływem chwili xD

Dobroczynność piękna rzecz ale i takiego Brzoski sprawa jest prosta - jest właścicielem to jego firma może robić co chce, Eveline też jest polską firmą w rękach prywatnych. Wedel, coco cola itp taka decyzje muszą skonsultować często miedzydzialowo , Musi to przepchnąć kilka osób w firmie bo to jest kasa z centrali. Orlen to spółka skarbu Państwa….gdzie wy żyjecie ludzie
Mieli na to 9 dni. Dodatkowo jak jest pilna sprawa to jest pilna sprawa i nieważne czy jest weekend
Awatar użytkownika
TieDye
MiamiBicz

Post autor: TieDye »

No cóż… z perspektywy marek pilne są tylko ich sprawy realizujące strategie na dany rok i wcześniej zabudżetowane akcje. Na spontany może sobie pozwolić stosunkowo niewielki procent marek na polskim rynku.