Start
Mój profil

Rzeczy które wstyd wam robić a są normalne

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
FigGa
Milion subskrypcji

Re: Rzeczy które wstyd wam robić a są normalne

Post autor: FigGa »

123wiosna123 pisze: sob mar 21, 2026 3:08 pm Podziwiam czytanie nazw użytkowników ktorym odpowiadasz. Mi tylko zdarzyło sie zwrócić uwagę jak widzialam jakies zabawne zdjecie użytkownika. Nigdy nawet nie patrze komu odpowiadam bo w sumie vo to zmieni
Matko, jestem tyle na tym forum a praktycznie nie znam nicków użytkowników xD
Chyba że ktoś ma jakie profilowe, które akurat przyciągnie moją uwagę 🤭
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
Awatar użytkownika
FigGa
Milion subskrypcji

ELLI3 pisze: wt mar 31, 2026 2:03 pm Mam do Was pytanie:
Jak idziecie do małego sklepu i po wyjściu okazuje się że czegoś zapomnieliście kupić to wstyd wam wrócić za chwilę ponownie do niego czy nie?
Bo ja się czuje jak jakaś głupia zawsze w takich sytuacjach xD
Kiedys tak, teraz chyba już mniej.
Bo Wiśniewski to nie ja,
Awatar użytkownika
FigGa
Milion subskrypcji

MissNobody66 pisze: wt mar 31, 2026 4:03 pm Ja się wstydzę publicznie podchodzić do rzeczy których (jeszcze) nie potrafię obsłużyć 🙈 np. załóżmy że nie potraficie obsłużyć no nie wiem automatu na napoje to ja jestem osobą która z niego nie skorzysta chyba że nie będzie kompletnie nikogo w pobliżu i będę mogła w spokoju rozkminić co i jak do czego
Też tak mam. Albo np nie wiem czy wstyd, ale stresuje mnie wejście do lokalu/sklepu którego nie znam. Wstydzę się pytać potem czy coś jest, bo tego nie widzę i może pomyślą sobie ze jestem jakaś nie tego xD
Bo Wiśniewski to nie ja,
chleb_ze_smalcem
LouiBag

Post autor: chleb_ze_smalcem »

Szukanie toalety w nowej restauracji czy barze to dla mnie taka rzecz. Zawsze mam w głowie, że będę chodzić i szukać jak głupia albo nie trafię i będę stać na środku zawstydzona. Czemu? Nie wiem. Nigdy nie zdarzyło mi się jeszcze tego nie ogarnąć a dalej jest to dla mnie niekomfortowe.
mallam
Tritonotti

Post autor: mallam »

chleb_ze_smalcem pisze: śr kwie 01, 2026 12:14 pm Szukanie toalety w nowej restauracji czy barze to dla mnie taka rzecz. Zawsze mam w głowie, że będę chodzić i szukać jak głupia albo nie trafię i będę stać na środku zawstydzona. Czemu? Nie wiem. Nigdy nie zdarzyło mi się jeszcze tego nie ogarnąć a dalej jest to dla mnie niekomfortowe.
No ale co to za problem spytać kogoś z obsługi gdzie jest toaleta xd
chleb_ze_smalcem
LouiBag

Post autor: chleb_ze_smalcem »

mallam pisze: śr kwie 01, 2026 1:12 pm No ale co to za problem spytać kogoś z obsługi gdzie jest toaleta xd
No pytam. Nic to nie zmienia, że to dla mnie niekomfortowe.
Oakoak
LouiBag

Post autor: Oakoak »

Wstydzę się wchodzić do luksusowych sklepów w Polsce, bo zawsze czuję się się nawet wizualnie oceniania przez Panie tam pracujące. Nie wyglądam jak “typowa” kupująca w luksusowych sklepach, raz miałam na sobie spodnie do joggingu i poczułam się jak laska która chce się ukraść, bo ochrona nie odstępowała mnie na krok.
Wstydzę się zwracać ludziom uwagę. Gdy kelner pyta czy smakowało, a smakowało mi średnio powiem po prostu “było okej”, nie wdając się w dyskusję.
Wstydzę się mówić o swoim życiu prywatnym w pracy, ze strachu przed oceną.
Wstydzę się sama przed sobą dni, kiedy mam większy luz. Nie potrafię odpoczywać i siedząc na kanapie mam poczucie zmarnowanego czasu pod koniec dnia