Start
Mój profil

Polskie marki- polecajki i antypolecajki

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
FashFash
Te LazzurrA

Re: Polskie marki- polecajki i antypolecajki

Post autor: FashFash »

Kamwa pisze: czw lut 19, 2026 3:31 pm odesłałam ją i bardzo dziwne rzeczy, torebka leży na poczcie u nich w Olsztynie i nie chcą jej odebrać, pewnie mieli już tyle zwrotów od klientów, że nie przyjmują zwrotów 😂
mają obowiązek przyjąć zwrot, co ro oznacza, że mieli dużo zwrotów i nie chcą już przyjmować? Polecam pismo do uokiku w tej sprawie.
KingusiaOh
RoyalBaby

Post autor: KingusiaOh »

FashFash pisze: czw lut 19, 2026 3:38 pm mają obowiązek przyjąć zwrot
Dokładnie. Masz prawo do zwrotu w ciągu 14 dni bez podawania przyczyny (ustawa o prawach konsumenta).
AJaj14
Channelka

Post autor: AJaj14 »

pekax pisze: ndz lis 16, 2025 4:21 pm A skad polecicie kupic zimowy płaszcz wełniany? Myslalam o salme, ale maja słabe opinie:(
Ja mam z Holystic. Kupiłam go 5 lat temu i nadal wygląda super.
meow14
ZdalnaFanka

Post autor: meow14 »

Mam pytanie odnośnie Mosquito. Kupiłam u nich dzianinowy komplet ale w noszeniu jest fatalny, raz że w spodniach wypychają się kolana po chwili noszenia, a dwa, że mimo prania lecą z niego czarne farfocle. Myślicie, że coś takiego podlega reklamacji? Komplet w sumie kosztował ponad 300 ziko, denerwuje mnie to że po chwili czuję się w nim niechlujnie.
Shopping05
Siatkarka

Post autor: Shopping05 »

polarisa pisze: pn lut 10, 2025 6:50 pm A czy ktoś kupował może bluzy marki Shore surf?
Ja kupuję w shore surf regularnie , ubrania są fantastycznej jakości , to moja ulubiona marka, jeszcze love is freedom ma fajne jakościowo rzeczy, mam na razie tylko 1 koszulkę od nich ,ale widać że jakość jest super. Nie polecam za to Infairno , tragedia . Bluza zniszczyła się po 1 praniu .
Ahmm
LouiBag

Post autor: Ahmm »

Co myślicie o Ajuste, zwłaszcza o kimonach?
Shopping05
Siatkarka

Post autor: Shopping05 »

Magba pisze: wt gru 09, 2025 4:57 pm Czy zamawiałyście coś kiedyś ze sklepu Infairno? Jak wrażenia?
Zamówiłam bluzę, jakość bardzo słaba. Zniszczyła się w praniu . Odradzam infairno.
Chien
Siatkarka

Post autor: Chien »

Macie doświadczenia z Cat & Cat, jeśli chodzi o kaszmir, swetry?
krolewna_grudka
Koczkodan

Post autor: krolewna_grudka »

Ahmm pisze: śr mar 11, 2026 12:40 pm Co myślicie o Ajuste, zwłaszcza o kimonach?
Miałam od nich sukienkę i rozpruła się na szwie po jednym praniu. Na szczęście nie robili problemów z reklamacją.
Mumuniki
Ciastko

Post autor: Mumuniki »

Godsavequeens - któraś ma? Rzeczywiście jak druga skóra?
Awatar użytkownika
Piiiniaa
Samarka

Post autor: Piiiniaa »

Ahmm pisze: śr mar 11, 2026 12:40 pm Co myślicie o Ajuste, zwłaszcza o kimonach?
kimono bez szału, a może na mnie się dziwnie układa... chętnie bym się go pozbyła, mam w kolorze bordo jak coś
KingusiaOh
RoyalBaby

Post autor: KingusiaOh »

Piiiniaa pisze: pn mar 16, 2026 12:56 pm kimono bez szału, a może na mnie się dziwnie układa... chętnie bym się go pozbyła, mam w kolorze bordo jak coś
Jaki rozmiar?
Awatar użytkownika
Piiiniaa
Samarka

Post autor: Piiiniaa »

KingusiaOh pisze: ndz kwie 05, 2026 2:16 pm Jaki rozmiar?
One size
turunn
Siatkarka

Post autor: turunn »

meow14 pisze: czw mar 05, 2026 3:07 pm Mam pytanie odnośnie Mosquito. Kupiłam u nich dzianinowy komplet ale w noszeniu jest fatalny, raz że w spodniach wypychają się kolana po chwili noszenia, a dwa, że mimo prania lecą z niego czarne farfocle. Myślicie, że coś takiego podlega reklamacji? Komplet w sumie kosztował ponad 300 ziko, denerwuje mnie to że po chwili czuję się w nim niechlujnie.
spróbowałaś zwrócić?
mam z mosquito to samo doświadczenie. fatalna jakość materiałów z których robią dresy. do tego… nie publikują nieprzychylnych opinii na stronie. chciałam z mojego konta po dwóch zamówieniach je ocenić i recenzja nie została upubliczniona po ich „weryfikacji”. 🙂
meow14
ZdalnaFanka

Post autor: meow14 »

turunn pisze: sob kwie 18, 2026 8:27 am spróbowałaś zwrócić?
mam z mosquito to samo doświadczenie. fatalna jakość materiałów z których robią dresy. do tego… nie publikują nieprzychylnych opinii na stronie. chciałam z mojego konta po dwóch zamówieniach je ocenić i recenzja nie została upubliczniona po ich „weryfikacji”. 🙂
Nieee, ostatecznie nie próbowałam zwrócić. Noszę ten komplet, ale dosłownie po godzinie spodnie są tak wypchane, że czuję się jak menel. Plus wszystko się czepia tego materiału, a że jest czarny no to mega widać ;p
hanachcebanana
Ciastko

Post autor: hanachcebanana »

Cześć dziewczyny,
Czy któraś z Was zamawiała coś może od marki Patchouli? Zamówiłam sukienkę w połowie marca ( na stronie napisali że szyją pod konkretne zamówienie do 14 dni roboczych). Kiedy już minęło napisałam do nich email, nie odpisali. Po kolejnym emailu ode mnie ponagleniu napisali że paczka została wysłana ale zginęła ( oczywiście żadnego trackingu nie ma pomimo że wybrałam paczkomat) i że skontaktują się ze mną nazajutrz to wyjaśnić i zaproponować rozwiązanie. Oczywiście jak się pewnie domyślacie nikt się nie skontaktował na @ nie odpisują, telefonu do sklepu nie ma.
Ziemianin
Koczkodan

Post autor: Ziemianin »

hanachcebanana pisze: wt kwie 21, 2026 4:15 pm Cześć dziewczyny,
Czy któraś z Was zamawiała coś może od marki Patchouli? Zamówiłam sukienkę w połowie marca ( na stronie napisali że szyją pod konkretne zamówienie do 14 dni roboczych). Kiedy już minęło napisałam do nich email, nie odpisali. Po kolejnym emailu ode mnie ponagleniu napisali że paczka została wysłana ale zginęła ( oczywiście żadnego trackingu nie ma pomimo że wybrałam paczkomat) i że skontaktują się ze mną nazajutrz to wyjaśnić i zaproponować rozwiązanie. Oczywiście jak się pewnie domyślacie nikt się nie skontaktował na @ nie odpisują, telefonu do sklepu nie ma.
Ooo kurde, to ciekawe…
Ja u nich kiedyś zamawiałam kilka longsleevow, ale przyszły szybko i bezproblemowo