Żele intymne opinie
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryŻele intymne opinie
Hej - szukam informacji na temat fajnych żeli intymnych na urozmaicenie seksu. Testujemy rózne zele intymne i przetestowaliśmy do tej pory kilka: czerwony Durex- taki sobie niebieski unimil - o wiele lepszy zastanawiamy sie jeszcze nad durexem intense Jakie Wy polecicie?
-
koparka_walec
- RoyalBaby
Jaki cel stosowania takiego żelu?
Jeśli nawilżenie to raczej nie na bazie wody, bo one szybko wysychają, robią się klejące i niektórych zaczyna swędzieć.
Dużo lepiej nawilżają te na bazie silikonu, tu nawet nie ma porównania, tylko trzeba pamietac by nie łączyć żelu na bazie silikonu i zabawek silikonowych, bo powierzchnia zabawki moze sie uszkodzić ;)
Jeśli nawilżenie to raczej nie na bazie wody, bo one szybko wysychają, robią się klejące i niektórych zaczyna swędzieć.
Dużo lepiej nawilżają te na bazie silikonu, tu nawet nie ma porównania, tylko trzeba pamietac by nie łączyć żelu na bazie silikonu i zabawek silikonowych, bo powierzchnia zabawki moze sie uszkodzić ;)
Czyli widze,że to co jest w sklepie? Powiem Ci kochana,ze czasami warto jest poszukać dalej i kupić obie coś mniej rozrekalmowanego. My przetestowaliśmy praktycznie wszystko co bylo do kupienia w drogeriach jednak żele, które najbardizej polubiliśmy są aktualnie do zamówienia przez internet (chyba tylko przez internet bo stacjonarnie ich nie widziałam): Libi gel - może czytałaś ale żel naprawdę fajny, zwieksza ukrwienie okolic intymnych tak więc keks staje się przyjemniejszy
Belover - żel z największym poślizgiem jaki miałam okazję testowac. Polecam szczególnie do seksu analnego.
Belover - żel z największym poślizgiem jaki miałam okazję testowac. Polecam szczególnie do seksu analnego.