Start
Mój profil

Żele intymne opinie

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
belinka
ŚpioszkiKenzo

Żele intymne opinie

Post autor: belinka »

Hej - szukam informacji na temat fajnych żeli intymnych na urozmaicenie seksu. Testujemy rózne zele intymne i przetestowaliśmy do tej pory kilka: czerwony Durex- taki sobie niebieski unimil - o wiele lepszy zastanawiamy sie jeszcze nad durexem intense Jakie Wy polecicie?
koparka_walec
RoyalBaby

Post autor: koparka_walec »

Jaki cel stosowania takiego żelu?
Jeśli nawilżenie to raczej nie na bazie wody, bo one szybko wysychają, robią się klejące i niektórych zaczyna swędzieć.
Dużo lepiej nawilżają te na bazie silikonu, tu nawet nie ma porównania, tylko trzeba pamietac by nie łączyć żelu na bazie silikonu i zabawek silikonowych, bo powierzchnia zabawki moze sie uszkodzić ;)
misamta
RóżowePolo

Post autor: misamta »

Czyli widze,że to co jest w sklepie? Powiem Ci kochana,ze czasami warto jest poszukać dalej i kupić obie coś mniej rozrekalmowanego. My przetestowaliśmy praktycznie wszystko co bylo do kupienia w drogeriach jednak żele, które najbardizej polubiliśmy są aktualnie do zamówienia przez internet (chyba tylko przez internet bo stacjonarnie ich nie widziałam): Libi gel - może czytałaś ale żel naprawdę fajny, zwieksza ukrwienie okolic intymnych tak więc keks staje się przyjemniejszy

Belover - żel z największym poślizgiem jaki miałam okazję testowac. Polecam szczególnie do seksu analnego.
belinka
ŚpioszkiKenzo

Post autor: belinka »

Okey, zamówioen. Zaobaczymy jak będzie się spisywał w w praktyce :)
Dzięki za wszelkie stugestie :)
misamta
RóżowePolo

Post autor: misamta »

Myślę,ze będziesz zadowolona. Z pierwszego i z drugiego. Libi gel zamówiłam ponieważ dziewczyny bardzo polecały na forum. Oczywićsie byłam sceptycznie nastawiona ale teraz widze,że jest o czym pisać :)